- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Yettel topik
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
xtremetuning
addikt
válasz
bajnokpityu #31843 üzenetére
Mindenki jót írt róla. Olyanok is, akik tényleg vájtfülűek.
Majdnem én is azt csináltattam, de végül..... -
xtremetuning
addikt
Túlgondoljátok. Simán kib@ssza az ablakon. Gond letudva.
-
xtremetuning
addikt
válasz
cintula187 #31816 üzenetére
Ok, az tökéletesen érthető.
-
xtremetuning
addikt
válasz
bajnokpityu #31812 üzenetére
Nem akartam ennyire nyilvánvalóan célozni. Meg kell hallgatni, akár be is jöhet neki. Sokan használlják.
Neked meg rég elmondtam a tutit, de látom majd csak a saját károdon fogsz rádöbbenni...
Szerk : akkor most utoljára . Parancsolj
-
xtremetuning
addikt
válasz
cintula187 #31810 üzenetére
Azért, ha lesz módod, előtte hallgasd meg az üvegasztalokat az otthoni cuccoddal.
Már ha elfogadsz tanácsot... -
xtremetuning
addikt
válasz
bajnokpityu #31650 üzenetére
Kösz, fent van a polcon az összes. Az új vetítőre vártak, most nézem őket egyesével.
-
xtremetuning
addikt
válasz
Deadzone41 #31646 üzenetére
Na jó, de ez alapmű minden mozisnak !
..és ha csak két embernek, akik nem botlottak bele eddig sehol, jobb lesz ettől a napja, már megérte. -
xtremetuning
addikt
válasz
bajnokpityu #31602 üzenetére
Félreértetted. Nem kell mentegetőzni. Azt gondolom, rettenetesen jól szól, ahhoz képest, hogy mennyiből sáfárkodtad össze. 5-10 szeres árú cuccokat is megszégyeníthet. A kezelése még hagy némi kivetnivalót maga után, de le a kalappal.
-
xtremetuning
addikt
válasz
vodkaboy22 #31470 üzenetére
Annyira boldog vagyok, hogy most már nem csak a hifis topicban kell olvasnom az 'eszme" futtatásaidat....by the way : senkit nem érdekel, hol végeztél, ha dilettáns dolgokat fogalmazol meg relatíve kicsi tapasztalattal.
-
-
xtremetuning
addikt
válasz
bajnokpityu #31137 üzenetére
Aha. Persze. Ezt majd egy év múlva revideáljuk ok ?
-
xtremetuning
addikt
válasz
bajnokpityu #31128 üzenetére
Te csak ne kacsintgass...otthon az xlr-ed
-
xtremetuning
addikt
Én komolyan nem értem, mit rugóztok ezen a 200000 jurón....
Egy pár normálisabbhangsugárzó jön ki belőle, ha tényleg nagyban nyomod.
Itt egy pár jól összerakott rendszer, bár már linkeltem. Ezekhez képest a görögök kispályások....
De mivel mozis topik, görgessetek a lap aljára, ott egy ócska moziszett is....
-
xtremetuning
addikt
válasz
xtremetuning #30199 üzenetére
-
xtremetuning
addikt
válasz
Ed Parker #29882 üzenetére
Nézz meg egy ugyanilyen adac tesztet. Totál más lesz a végeredmény.
Órákig lehetne az összefüggéseket boncolgatni. A japó stabil, cserébe egyszerű, mint egy fakocka. Műanyag belső, no érzelem, no design, vagy ami van, azt ne nevezzük annak, no kapcsolat az úttal. Aból Bbe jutásra tökéletes célgép. De nekem emóciókra van szükségem vezetés közben is. Mások vagyunk. És ez pont ugyanolyan hitvitához vezetne, mint............... -
xtremetuning
addikt
-
xtremetuning
addikt
Persze. Meg a hifiről is. Nem is értem, miért jelent magas-magasabb minőséget....
Ezt most fejezték be a másik fórumon. Ne kezdjük újra.By the way : előszeretettel megy az ajánlás a cat kábelekből való otthoni megoldásokra is. Azt sem nevezném drágának. Ez most ismét Gyurczynak.
-
xtremetuning
addikt
válasz
Ed Parker #29844 üzenetére
"Dolgok, amiken gondolkodjatok el, ha már a zene szeretete összeköt minket.
Kivéve egy két nagytudású trollt, de őket pottyantom.
Nem kell hinni, elrohanni megvenni."- írtam a nevedet ???
- miért veszed magadra ???
- csak az éppen jelenlevőkre érthetem ???Ha elolvastad volna a linkem, ott is van mérés. Biztos hazudtak. Azok, akik erre felépítettek egy vállalkozást.
A sok hülye degenerált teletömött zsebű hifistákra alapozva....vagy a hifis barátod nem tud mérni... vagy csak nem rendelkezik a méréshez szükséges eszközökkel....
Sosem fogjuk megtudni. Illetve ti
. Én élvezem az előnyeit itthon.
-
xtremetuning
addikt
Ebben is tévedsz. Járt nálam mindegyik, teszteltem-élveztem őket napokig. Egyik sem tetszik jobban.
Mindegyik tetszik VALAMIÉRT !!! Hatalmas különbség. És a cirka 20 éves autós-sportautós múltam miatt szintén sokan adnak a 'szubjektív' szavamra. Pedig 'nem mérhető', hogy melyik túlkormányzottabb szélsőséges helyzetben és az egyáltalán jó avagy rossz. -
xtremetuning
addikt
Hogyan akarod elmesélni, milyen jó egy versenyautóval menni, ha sosem jutottál a közelébe ????
Tapasztalatról beszélek ember. Amiből neked nem sok van. Ha annyira érdekelne a sztori, nem itt vernéd a nyálad a net előtt ülve, hanem vennéd a fáradtságot és elslattyognál Pásztor bácsihoz Debrecenben és bekönyörögnéd magad egy kis fülelésre. Aztán a többiekhez.
Ne akard, hogy szidjalak, annak a közelében sem járok, nem is fogok. Max. azok közé fogok tartozni, akik ignorálnak. -
xtremetuning
addikt
A francba, pedig azért járok ide...
Azért tisztázzunk valamit : én valamit le is tettem az asztalra, Te eddig nem sokat.(azon kívűl, hogy akadékoskodsz és játszod azt, amit.)
Akikre célzol, hogy nyalják a popóm, csak véleményt nyilvánítanak, miután meghallgatták azt, amit én már letettem-összehoztam. Arról nem tehetek, hogy ezáltal szavahihetőbb lettem a számukra.
De nyilván ezt majd ők kikérik maguknak.Az ok keresésedtől nem fogsz zenét hallgatni. Pedig a végcél az lenne. Én hallgatok mindennap.
-
xtremetuning
addikt
Mindig elmondom : CSUPÁN A LÁTÓKÖRÖTÖK SZÉLESÍTÉSÉÉRT ÍROM EZEKET !
Dolgok, amiken gondolkodjatok el, ha már a zene szeretete összeköt minket.
Kivéve egy két nagytudású trollt, de őket pottyantom.
Nem kell hinni, elrohanni megvenni. De a hi-finek van egy ilyen oldala is és azt gondolom, senkinek sem ártottak még a hszeim. Ellenben akit zavarnak, jelentkezzen, és ha túlnyomó a többség, szivesen átmegyek read-onlyba. -
xtremetuning
addikt
válasz
Ed Parker #29795 üzenetére
Ha hinni akarsz, olvass reviewet.
És alatta felsorolják, mely cégek választották őket partnarkapcsolatra. A sor impozáns.Cekkk tőled ki fog potyogni a hajam....
-
xtremetuning
addikt
válasz
Ed Parker #29791 üzenetére
Ezt nem sok cég fogja neked abszolválni. Már csak azért sem, mert akinek lenne elég állványa, az nem fog a te kedvedért 2 szettet rátenni a saját pénzükből. Azt gondolom, ez nem is elvárható.
Hány fajta rendszert is lehetne összepakolni ? A számuk nagyjából konvergál a végtelenhez. Tehát marad az otthoni demó. Jó esetben.
-
xtremetuning
addikt
válasz
Ed Parker #29779 üzenetére
Pár kép Bbéciék pikcsörjeiből....
Grand prix auido, finite elemente, és más nyalánkságok a nagy többségnél. A többi lehet sima asztal, de nem nagyon lepődnék meg, ha ott is spec elcsatolásokat találnánk, ha belenézhetnénk közelebbről... -
xtremetuning
addikt
"te lennél a keleti bölcsek legbölcsebbje, hogy minden időpillanatban az érzékelésed és a tudatosságod legnagyobb fokán legyél és mindent kizárva tudj úgy érzékelni és látni a hullámokat amik körülvesznek mint más nem " - Hát csak leesett végre...
- gyere komám és megtisztítalak a gonosztól....
-
xtremetuning
addikt
Nincs mit
Van még mit tanulnod...., de csak így tovább...
A saját rendszerem alapján, mind sztereó, mind mozi vonatkozásában. És azokéinak is, ahova ezek
után mertem ajánlani és meghallgattam náluk is. A legszörnyebb az egészben, hogy ezt a fajta nyugodtságot, letisztultságot, dinamika produkciót NEM ! tudod kiváltani kábelezéssel, készülékcserével, voodoo áldozattal. -
xtremetuning
addikt
válasz
Ed Parker #29766 üzenetére
Azért, mert nem mindenki ad rá ? Attól még szükséges.
Egyébként meglepődnél, mennyibe is tud kerülni egy olyan '10 cm magas lap', ha speciális elcsatolást és anyagokat (mondjuk karbont) tartalmaz.De hogy a kérdésedre is válaszoljak : a földtől mindenképpen el kell csatolni a készülékeket.
Én is azt hittem, hogy nálam, mivel márvány van, ez nem feltétlenül igaz. Aztán kaptam próbára.....és nem engedtem, hogy elvigyék., volt is belőle balhé, mert csak demózni hozták, de mondtam, hogy a kapun csak akkor engedem ki őket, ha az állványok maradnak.
Egyébként nam győzöm ismételni önmagam : Andorrának ebben nagyon igaza volt.
-
xtremetuning
addikt
...és Cekkk már megint hülyeséget beszél....
A cikkben elég sokszor olvashatod, sok minden még módosításra szorul, burkolt célzásokkal
tarkítva, a befejezetlenségre utalva. Az, hogy a tulaj eddig eljutott, nem jelenti, hogy non-plus-ultra.By the way : sokan az állványra nem szánnak pénzt, többek közt sokáig én sem gondoltam annyira fontosnak. Ma el sem kezdenék építeni nélküle. A (egy bizonyos szint után!) készülékek minimum 30% tudását sosem fogod hallani jó állvány nélkül. Az pedig nagyon sok.
-
xtremetuning
addikt
válasz
bajnokpityu #29639 üzenetére
És milyen a hangja ?
-
xtremetuning
addikt
válasz
bajnokpityu #29628 üzenetére
És Dorina proli.
-
xtremetuning
addikt
válasz
bajnokpityu #29616 üzenetére
Amd-vel nincs is gond.
-
xtremetuning
addikt
-
xtremetuning
addikt
válasz
gyurczy #29483 üzenetére
Direkt a szelektív olvasás ????
"Ami persze nem jelenti azt, hogy építsünk ki direkt gyatra hálózatot."Nálam 7 méter az ösvény és még az is csak egy sokkal komolyabb 2 méteres hálózatiban végződik.
(Transparent powerlink MM). És még ez sem a készülékekbe megy, hanem a PS Audio hálózati kondícionálóba.
A maradék 3 méter kábelem pedig a vetítőmhöz vezető 12 méteres kábel utolsó 3 méterét gazdagítja. Pedig az is a Ps Audióból kap színtiszta színuszt és állandó 233-235 feszt.De ez csak az én maximalizmusom. Cseppet sem követendő példa !!!
-
xtremetuning
addikt
válasz
Csabroncka #29480 üzenetére
Senkit sem érdekel, mi van arra. Az utolsó 2 méter számít. Sőt !
Minél rosszabb a hálózatod az aljzatig, annál jobban észre fogod venni a tápkábel hatását.
Ami persze nem jelenti azt, hogy építsünk ki direkt gyatra hálózatot. -
xtremetuning
addikt
Kittosz, Gyurczy - Nem ennek a topiknak szólt. Ne vegyétek magatokra. Mint Pityu is írta itt még bensőséges a hangulat.
-
xtremetuning
addikt
válasz
bajnokpityu #29429 üzenetére
Ugyanezt a hifi topicba is pls.....már ha elég tökös vagy...
-
xtremetuning
addikt
válasz
JohannZimu #29411 üzenetére
Szvsz minden megérdemli, de az sw800 pláne.
-
xtremetuning
addikt
válasz
JohannZimu #29404 üzenetére
Abszolúte. De nyugtass meg, hogy a többi készülékben már van jófajta kábel és
az első jobb kábelt nem a szub kapja meg... -
xtremetuning
addikt
válasz
kimi02 #29401 üzenetére
Kérd el, kösd be. Járasd 1 napot és ülj le nyugodtan és hallgasd meg.
Én nem nyilváníthatok véleményt, nem ismerem a rendszered jelenlegi hangját.
Azt sem tudom mennyit szánsz rá. Nem szeretnélek a véleményemmel befolyásolni, ezért hallgasd meg, majd egyeztetünk utána, melyikünk, mit gondol, érez.
-
xtremetuning
addikt
válasz
JohannZimu #29397 üzenetére
Subhoz elég a réz, ez nem is kérdés. Persze legyenek jó sávszélai és dinamikája.
Kimi : mihez szeretnéd ? Alap Furu kábel, magasba húzó hanggal, én nem javaslom, csak amennyiben
a készülék illetve a hangfalaid nem igénylik a magastöbbletet a mostanihoz képest.
Én anno egy Revel szetthez párosítottam, ott elkélt a magasba húzása.
Dune zajos képet produkált vele, médiaplayer elé sem kötném.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Futás, futópályák
- LEGO klub
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Építő/felújító topik
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Vezetékes FEJhallgatók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Canon Selphy CP1500 Printer /// Számlával és Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest