-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Shovalije #96390 üzenetére
Kérdéseid nem buták..
824 sztem elég neked nem vennéd észre a különbséget a 924-től és igy jobb hangfalszettet vehetsz vagy pótolsz egy mélynyomóra.
Hangzás erősen függ elhelyezéstől és kábelektől is igy ha jó helyet találsz hangsugárzóidnak, drámmai javulás is lehet, -így se kizárt, de annak feltétele egy ezeknél jobb hangfalszett, pl Mission MV vagyha zeneileg is kel akkor boston acoustic vagy a streamaudio svéd hangfalai közül bármelyik tipus. -
törölt tag
válasz
CHaooSS #96379 üzenetére
Inkább denon de jobban Rotel vagy Arcam..vagy feljebb keresgélj. Onkyot 1030-ast hallottam, de 3030 inkább bevállalható mellé. Ezt fülelés után lehet megmondani.
HA anyagi lehetőségeid engedik: Myryad Lexicon Parasound vagy Primare modellek felé kezdj nézelődni, amit jó sziuvvel ajánlok az az Electrocompagniet, kellemes francia hanggal. -
törölt tag
Tehát ne foglalkozzak a kisebb Kimberekkel?
-
törölt tag
erősitő menüjében a HDMI CEC-et ki kell kapcsolni.
Paci88: Létezik sztereó erősitő 59 ezeréer optikai ls koax digitális bemenettel a netdeponál BC márkanévvel, jó hamgfallal társitva inkább ajánlható mint bármelyik soundbar vagy 100 ezer alatti uj házimozi erősitő.
Más: Penna poornál érdeklődök Kimber kábelek iránt, szerintetek a 4VS megéri az árát? (8 tc-re nem telik sajna) ÉS a kwik sorozat?
-
törölt tag
-
törölt tag
Nem látom a csökkentett árakat a kácsánál.....
-
törölt tag
válasz
zozy84 #95667 üzenetére
1: off ez kompresszál..
2: off részben ez is...
Nézd meg a videokártyád catalyst menüjét és hozd a csuszkát overdrive-ra. ha nem ot lenne.
Alt-Shift-enter is segit.
állitsd a kimenetet auto/raw bitstreamra, a hangprocesszor elvégzi a dekódolást és beállitja magának a legoptimálisabbat..
Ezek amiket irtál DSP módok, sztereó jel esetén jönnek be nekem ott DPL II music jött be anno régen, ez egyéni izlés kérdése.. de mihelyt megfelelő kódolt jel jön be digitális úton,, a bejövö ikon 2-ről a megfelelő számúra vált, beindul a dekóder proci vezérlőjele, kikapcsolja a dsp-t és ki fogja irni név szerint a megfelelő formátumot pl Dolby digital, DTS, Dolby True HD... -
törölt tag
-
törölt tag
válasz
gonczip #95627 üzenetére
Ha egy árban vannak akkor Denon 2113 vagy yamaha 675 második H/K360.. ezeket meghallgatással tudod eldönteni: neked melyik tetszik jobban ezt nem dönthetjük el hangfal/stilus ismeret nélkül látatlanban.
lehet más is válaszolt vonla előbb ha a link gombot használtad volna. -
törölt tag
válasz
Cseneles #95456 üzenetére
nem fogja tudni.. már csak azért sem mert jó 40-60 wattot nem a teljesitményleadásra vesz fel hanem hdmi panel vezérlés, előerősitő, kijelzö,dekóderek és DSP vezérlés-tápellátás, védelmi áramkörök.. hanem a hirtelen áramlökéseket sem birná a táp, ha nem raknának elé méretes kondenzátorokat...
-
törölt tag
Hangfalak pipa, mélynyomó pipa, Denon 1-2 hét, subkábel talán hamarosan, de félek 2.5 nem elég, meg hangszóró kábelek kellenek a megszólaláshoz. Ha valakinek van jelezze privátban, megegyezünk.vagy talál jó linket. 2x3 méter +2 méter kell.
-
-
törölt tag
ezeket a torzitásokat csak nagy hangerőn adja ki, ez nem mérvadó vagyis ha az lene a nagyobbat venném mivel több energiát ad le szinuszban,és több tartalékkal rendelkezik de mint mondtam ez ne legyen mérvadó. mert régen a pocsék felépités és technológiatechnika mérvadója volt a 30 % torzitás.. ugyse hangositja senki addig,már 4-5 % is elviselhetetlen normál fülnek.
Ami számit: érzékenység, hangszórók menyisége,mérete felvett teljesitmény..Whatnot: inkább mint Pio 424..
-
törölt tag
válasz
sEtuke #95152 üzenetére
lehet hogy megnbyomtad a B gombot,nyomd A-ra.
Erüsitö kijelez bejövő hangot? Assign menüben nézd át nem-e máshova van társitva a csatlakozó, töb bemenetet próbálj ki természetesen végignyomkodva a bemenetet. És fülessel nézd meg, mükszik e a lejátszás, van-e hang a laptop füleskimenetén, és szükség szerint hangositsd fel, de ne tulzóan..
Hirtelen enyi.. rég volt már rendszerem.. -
törölt tag
válasz
whatnot #95139 üzenetére
Azon az áron mind régi
Először nézd meg külalakját: kizáró ok: folyadékcseppes kivitel vagy hdmi bemeneteknél erős karcok.(nagy a gyanu hogy áram alatt dugdosták ki-be) megfelelés esetén ki kel próbálni a hangszórókimeneteket, és a használandó bemeneteket főleg a digitálisakra vonatkozik. vigyél ismert zenét és filmet hogy képet kapj mi vár otthon és ha autóval vagy és teheted akkor a frontjaid is beköttetheted végül hogymegfelel-e neked, nem e elken vagy nyomulós. -
törölt tag
-
törölt tag
válasz
bajnokpityu #94873 üzenetére
Köszi az ötletet!
Hétfőtől T12 tulaj leszek. -
törölt tag
-
törölt tag
válasz
muzsikpeti #94781 üzenetére
Köszönöm.
Szvobi42 hacsak a tévé kkiváltása lenne a vál, 20 hsz-on belül linkeltem egy digitális bemenetes sztereót. Minden egyéb esetben gyüjtést javaslok. A mélynyomóm került használtan kb.ugyanenyibe.. (nem vagyok se gazdag se tehetős sőt, eléggé padlón vagyok anyagilag..) iolyan 300 ezer környékén éri meg költeni használtan de ujannan is erősitő+5.0 (Onkyo 535/denon 1100+boston acoustic/jbl/Mission hangfalak) -
törölt tag
megalkudtzam Muzsikpetivel: sub az enyém, jövő héten lesz házhozsszállitva.
-
törölt tag
válasz
xxlongikaxx #94768 üzenetére
Létezik sztereó optikai kábellel ellátot erősitő, elég jó áron... és jól is szól... tehát csak a a tévé kiváltására kel és zenére, merem erősen ajánlani, Boston Acoustic álló angfallal jó hangzást kapsz és 160-ból mególlsz és van optikai és koax bemenete is..
-
törölt tag
válasz
bajnokpityu #94665 üzenetére
popit eladtad?
-
törölt tag
válasz
bajnokpityu #94665 üzenetére
Köszi mindenkinek ..
Maradok a használtaknál.. -
törölt tag
válasz
JohannZimu #94656 üzenetére
Köszi..
-
törölt tag
Megvettem Cecil Paradigm hangfalait...
Várományos erősitő: Denon 4308.
Ha muzsikpteit elérem és nem adta el, akkot Dynavoice T12.. ha elkelt/nem alkudik akkor várok tippket mélynyomóra, valahol akcióst,,, -
törölt tag
válasz
bajnokpityu #94636 üzenetére
felveszem vele a kapcsolatot de 200 am nincs rá...
-
törölt tag
Kérésem lenne holnapi napra: Max 100 ezerig kellene mélynyomót nézni, esetleg Dynavoice T12 jöhet magasabb áron fekete péntek miatt, én csak mobilról leszek estig elérhető.
. Azért kérlek titeket mert ti böngésztek külföldi oldalakat is, ott haamarabb találni, magyar oldalról is jöhet link, lehet publikus vagy privátba is a link.. -
törölt tag
válasz
perfegor17 #94568 üzenetére
Próbáld meg scartal összekötni és a videót állítsd AV-ra.
-
törölt tag
válasz
eagles01 #94464 üzenetére
Én Pionerre szavazok, jobb a többinél kategóriában (hangban pedig elődmodellekre tudok támaszkodni.. meyit szánsz rá? Én inkább 99 ezerért veenném az Onkyo 515-öt 4k nélküli igaz..
M^xx: neked is inkább ilyenben kellene gondolkodnod vagy eérhető sok helyen a 616-626 ha uj kell.. vaygy denon 2xxx modellek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged