- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ada19
senior tag
Borzasztó ellentmondásos nekem ez a fickó. Tényleg jó mérős videói vannak, de.
A másik felében meg arról beszél hogy aki nem hisz a kábelekben azok olyanok mint a laposföld-hívők.
Természetesen ő is árul csodakábeleket amiket mérni ugyan nem tud, de el kell hinnünk hogy nagyon szuperek. Amir egy időben pár videójára reagált, cáfolva kb mindent amiket Danny állít.
Harmadrészt, az upgrade szettjeinek az ára sokszor duplázza maga a hangfal árát, számomra kérdéses tényleg megér-e annyit.
-
ada19
senior tag
válasz
alphamooncam #177207 üzenetére
Nem elég, mert nem bizonyos tartalmat csak szoftveresen tud feldolgozni. Attól jóval olcsóbban jobbat lehet venni, Amlogic S905/S912 kínai boxokat, CoreElec és Kodi ugyanúgy megy rajtuk.
-
ada19
senior tag
válasz
VoidXs #177109 üzenetére
Páran valamiért képtelenek megérteni hogy sokan nem tudnak vagy nem akarnak (nálam mindkettő igaz) akusztikával foglalkozni mert a nappaliban moziznak dedikált helyiség híján, és más funkciója is van a helyiségnek. Emellett szeretnék kihozni a legtöbbet, ergo marad az EQ és az elhelyezéssel való trükközések.
-
ada19
senior tag
válasz
mettek #177078 üzenetére
A cáfolatok mellett ugyanennyit lehet olvasni az ellenkezőjéről is.
Természetesen annak hiszel akinek akarsz, viszont hamar rá fogsz jönni hogy a cáfolatok megismételhető ésszerű teszteken alapulnak míg az ellenkezője szubjektív "vallás". Oka van hogy ez a csoport nem mer belemenni a vaktesztekbe, vagy ha mégis a legtöbben elbuknak. Sőt továbbmegyek, sokszor olyan alapdolgokkal sincsenek tisztában hogy milyen hatással van a környezet rád ilyenkor: milyen kedved van, jó idő van, sötét van, egy nő zenél, egy számodra nem szimpatikus egyén zenél stb. Elfogultság, előítélet.
Én jobbnak hallom az egyik kábelt mint a másikat és ezt Void tudományos érvelése sem fogja megcáfolni.Tehát akkor ez most Voidról szól? Ha személyes problémád van azt ne a fórumon rendezzétek.
-
ada19
senior tag
válasz
mettek #177076 üzenetére
"Csak vakon mentek egy ember után aki zsigerből ellene van a kábelgyártóknak, a lehúzásnak."
Javaslom hogy tájékozódj egyéb forrásból is és hamar rájössz hogy Voidnak nem sok köze van ehhez a hadjárathoz, ez tőle sokkal nagyobb téma:
audioholics.com
audiosciencereview.com
erinsaudiocorner.comŐszintén remélem, hogy csak trollkodsz. A gond azzal van hogy az írásaid teljesen szubjektív tapasztalásokra építed és ebből objektív konklúziókat vonsz le. Nem te vagy az első, és valószínűleg nem is az utolsó. Ne csodálkozz ha ezeket támadják.
"Legjobb mozis élményem előtt egy angus burgert ettem" - tehát az angus burger jótékony hatással van a hangra. Ugye mennyire hülyén hangzik?
Szerk: szorosan kapcsolódik. How blind auditions help orchestras to eliminate gender bias gondolom erre is van magyarázatod, hogy a nők hirtelen hogyan tudnak sokkal jobban hangszeren játszani egy fal mögött.
-
ada19
senior tag
válasz
mettek #176980 üzenetére
Ne becsüld alá, megérne az 1 milliót is.
Hogy érne már meg 500-at? Egy 40k-s miniDSP többet tud mint a beépített DSP-k nagy része, a mobilapp meg egy gimmick, aminek csak addig van értelme amíg be nem állítod a dögnehéz subodat utána jó eséllyel az életbe nem fogsz ránézni.
-
ada19
senior tag
Rendeltél végül?
Erin most töltötte fel a videóját róla: Best Center Channel under $500? Monoprice Monolith THX-365C THX Certified Ultra Center Channel.
-
ada19
senior tag
válasz
mettek #176495 üzenetére
Természetesen van egyszerűbb, EQ APO-n belül át tudod irányítani a csatornákat ahogy VoidXs írta: https://prohardver.hu/tema/hazimozi_erosito_es_minden_ami_hozza_csatlakoztath/hsz_173391-173391.html
-
ada19
senior tag
"On top of this we had to deal with Brexit and the increased time to bring stock from our German warehouse which currently is taking at least 4 weeks."
Írtam is nekik mert ez így elég ködös: UK-ből szállítanak de ők állják az vámköltséget állításuk szerint."We ship from the UK. We cover the cost of tax and duty fees so you will only have the cost of the product and the cost of initial shipping."
-
ada19
senior tag
Arendalos csoportban párszor feljött, ez vajon nem jó opció?
IOTAVX AVXP1 - ~1400 EUR, ha jól látom német raktárból is szállítanak.
-7 csatornás
-110W with 8ohm load, All Channels Driven
-170W with 4ohm load, All Channels Driven -
ada19
senior tag
-
ada19
senior tag
Persze, nem kötelező de árnövelő, meg minek van ott.
Surroundban nekem a bipól sokkal jobban bejön mint a direktek, de nem tartom kizártnak hogy teszek majd velük egy próbát mert ugyanúgy érvényes az ingyenes szállítás és 14 napon belüli ingyenes visszaszállítás. Ezekre láttál már akciót?
Ami nálam még kérdéses, az az érzékenységük. Szerintem előre is bookshelfet tennék, de azoknak 86 dB az érzékenységük ami jelentősen rosszabb mint a Klipscheké, még ha sokat le is vonunk a csalásuk miatt - félek hogy az X4200 elvérezne.
-
ada19
senior tag
Anno már szemeztem a Monoprice THX szériával mert James (Audioholics) odavan érte, 2 dolog érthetetlen számomra: miért erőltetik rád a pattintós Atmos-t, és miért nincs egy bi/tripól surroundjuk.
-
ada19
senior tag
válasz
#62435328 #175714 üzenetére
Pedig van nem kevés, persze a 16 cm méretről sokszor le kell mondani:
-Kef Q150/Q650c
-Klipsch RP-150M/RP-500M/RP-450C/RP-504C
-Arendal 1961 Bookshelf/Monitor/Center
-Arendal 1723 THX Bookshelf/Monitor/Center
-Monitor Audio Silver 50 7G/C250 7G
-XTZ 99.25 LCR/LCR Center
-XTZ Cinema M6/M6 CenterÉs biztosan van még jópár.
-
-
-
ada19
senior tag
válasz
skippper #175639 üzenetére
Szerintem nagyban függ az igényektől. Mennyire fontos a kompaktság. Fontosabb-e hogy mindenhonnan jöjjön a hang a hangminőségtől, stb.
Én ilyen árkategóriában sokkal jobban támogatom a normális 2.0/2.1 állványos rendszereket, úgy hogy hallottam már több belépő Taga/Wharfedale szettet. Legutóbb egy barátomnak segítettem, Klipsch RP-160M (alapvetően MA Bronze 2-t ajánlottam neki, de amikor ő kereste egy sem került fel használtan, előtte raklapszám ment) + Loxjie A30. Később ki tudja egészíteni egy korrekt subbal, és 300 körülből lett egy marhajó 2.1 rendszere.
Pár példa: MA Bronze 2, Kef Q350, Klipsch RP-150/160M, stb.
-
ada19
senior tag
Eléggé belehúzott a napokban, bár videó egyikről sincs.
Felkerült Kef Q650C is, ami mérések alapján meglepően jó centernek tűnik főleg ha pl. a JBL HDI-4500-hoz hasonlítjuk. Utóbbi vízszintes off-axisban +-20 fok körül megfekszik, a Kef viszont röhögve tudja ezt +-40-ig, egy kis alkhollal még 50 is belefér.
Kár hogy ennek a Kef családnak nincs bipól/tripól surroundja.
-
ada19
senior tag
válasz
EyElEs?! #175529 üzenetére
Ha teljes szolgáltatást szeretne konzultációtól kezdve telepítésig beállításig akkor a Dreamcinema jött fel nemrég (én egyáltalán nem ismerem őket).
Ha van aki segít neki esetleg ő belemerülne, biztos itt is tudnak/tudunk ajánlani egyéb részletek ismeretében (helyiség méretek, felhasználási mód stb.)
-
ada19
senior tag
válasz
lenox #175501 üzenetére
Pl. ahonnan a grafikonokat linkeljuk ott nem ezt mondjak
"It is generally thought that 1.5 sound cycles are needed for group delay to be audible at bass frequencies, although there is an argument that group delay should remain under 20 ms to be completely unnoticeable, but that is likely meant for mid and upper bass frequencies."
Csak érdekességképp, PB-3000 és PB-4000.
-
ada19
senior tag
válasz
Saughassy #175497 üzenetére
A group delaynél a legjobb az lenne ha 20 ms alatt tudna maradni végig, ha kifut a 1.5 cycle görbéből az már hallható "lassúság". Pl. JTR subé:
A 140 Hz tüskéből soha az életbe nem fogsz észrevenni semmit, mert 120 Hz-en ajánlott az LPF egyéb okok miatt is."Bar ezt a "Mindent nezzunk ref levelen" szent oruletedet elfogadom, azert a tobbseg szerintem nem ugy hallgat egy konzumer cuccot, halado topic ide, vagy oda."
Ebben egyetértünk, pontosan ezért nem volt sok értelme erre a subra reagálva bemásolnod hogy "határozottan jobban néz ki a PB 2000 Pro" mivel közel 30% a különbség a dobozméretükben. Kíváncsi lennék REW RTA-val ülési pozícióban ki mit mérne mondjuk egy John Wick 3 shotgun scene alatt, kinek van ténylegesen szüksége ekkora pluszra.
Ahogy az indító posztomban írtam is, ez egy "kompakt" dobozméretű sub és ahhoz képest vállalható teljesítménnyel. Ha valakinek kell az őrült 30 Hz alatti kraft, akkor Monolith 12" ellen érdemes a PB-2000 Pro-t mérni.
-
ada19
senior tag
válasz
mettek #175475 üzenetére
Azért ajándék, mert ingyen teljesítménynövelés. Az Arendal handbook is vagy 2 oldalon keresztül beszél arról miért rakd sarokba a subot.
A simítás az egy ettől független folyamat, ízlés kérdése. Nekem sem tetszik a flat mélytartomány, elég sokan house (room) görbével EQ-znak. Én pl. 3-6 dB emeléssel kezdek ami 0-ra csökken talán 200 Hz körül.
-
ada19
senior tag
válasz
VoidXs #175436 üzenetére
Azt azért tegyük hozzá, ami a reviewból is kiderül hogy a sub saját DSP-je egyszerűen nem engedi a saját határait feszegetni, lehetetlen 10% THD fölé hajtani, és pont ez látszik a lenox által bemásolt 20 másodperces sweepeken is. Más suboknál lehet itt végigmegy szépen, csak embertelen torzításokkal.
"These tests show us the long-term continuous headroom that the subwoofer is capable of. Here we can see how the DSP filters shape the 1961s’ response until the signal reaches the subs’ limits. Both subs can hit a continuous 110dB of mid-bass and that ought to give plenty of punch for most people’s tastes."
-
ada19
senior tag
válasz
VoidXs #175432 üzenetére
Erről is szó van a videóban, eleve mennyi 15 Hz alatti tartalomról beszélhetünk, meg jó eséllyel közel hallhatatlan már abban a tartományban. De ha valakit zavar a tudat, vagy azt hiszi hogy hallja, az ajánlásuk hogy vegyenek valamilyen elképesztő zártat, pl. JTR RS1, 18" sub 2400 W erősítővel.
-
ada19
senior tag
Friss ropogós Audioholics review mérésekkel Arendal 1961 1V és 1S subokról.
TL;DR: nagyon jó sub mindkettő, kiemelkedő építési minőséggel és ezáltal (is) tisztasággal és nagyon alacsony torzítással, de 15-20 Hz körüli teljesítményt és úgy összességében max. teljesítményt tekintve vannak jobb ár/érték vételek a piacon, pl. Monoprice Monolith 12" - természetesen itt máshol kell áldozatokat hozni, pl. dobozmérettel.
Ami külön érdekesség, hogy egymás mellett/után van mérve egy zárt és egy reflexes sub, ugyanazzal az erősítővel, hangszóróval, ugyanattól a cégtől. Látszik (és beszélnek is róla) hogy 35 Hz felett zenére gyakorlatilag ugyanaz a két sub (group delay mérések), mozira pedig ahogy várható volt, 40 Hz alatt drasztikusan esik az SPL és nő a torzítás a zártnál.
-
ada19
senior tag
válasz
Tamoo #175171 üzenetére
Trükkös.
#175173 I'am Dony: papíron és fülre nem (sarokban van amúgy, ami elég sokat segít), de az idei tervek között szerepel egy második. Hiába vennék egy ettől erősebbet, ref alatt 10 dB-től nem mozizunk hangosabban, és az akusztikán semmit nem javítana. Jelenleg 1 pozícióra tudom belőni jól, és alapvetően 3-ra lenne "szükségem". Elméletben a másik első sarokban elhelyezett sub ezen sokat fog segíteni.
-
ada19
senior tag
válasz
I'am Dony #175164 üzenetére
Hiába lapítja, sokan egyedi görbét alkalmaznak, pl house (room), Harman, vagy bármi egyéb. Tehát maga a lapítás szerintem önmagában nem elég, ha saját ízlésedre akarod szabni főleg ha nem referencia hangerőn mozizol. Ahhoz hogy ezt meg tudd tenni vagy kell egy jobb AVR, vagy egy miniDSP vagy egy PC EQ, de biztos vannak más megoldások is. És ha ezek már adottak, azoknál szinte garantáltan meg lesz oldva az EQ, ergó a PEQ és delay is felesleges.
De természetesen látom hogy lehetnek olyan esetek ahol hasznos, viszont a realitás hogy aki ilyen subot vesz jó eséllyel nem Denon X540BT-vel fog mozizni.
-
ada19
senior tag
válasz
I'am Dony #175161 üzenetére
A privát véleményem hogy sokszor jól jöhetnek ezek az extrák, de alapvetően túl vannak hypeolva. A PEQ hasznos lehet, de az egyedi görbe hiánya szerintem showstopper tehát amúgyis erősen javasolt vagy miniDSP vagy egy olyan AVR ami tudja, esetleg ugye PC EQ. Ha meg van, akkor a PEQ és a delay is felesleges.
-
ada19
senior tag
válasz
mettek #175153 üzenetére
Mozira persze, ha méretben és árban belefér a reflexessel biztosan nem nyúlsz mellé. Nekem 1961 1V van (jelenleg egyedül egy ~25nm mozirészre), az is nagyon jó, nézz rá esetleg arra is.
Szerk.: az appos vezérlés szerintem a kezdeti beállítások után jó eséllyel soha nem fog kelleni. Ahogy I'am Dony írta anno, ha falra kell tolnod nyilván sokat segít, de utána erősen megkérdőjelezhető a létjogosultsága.
-
-
ada19
senior tag
válasz
Khaosz55 #175073 üzenetére
5 cm-t ír a gyártó minimum.
"When it comes down to it, subwoofers are low-frequency air pressure devices. They are mostly Omni-direction and emit low-frequency sound waves, or air pressure, in all directions equally. So as long as you have at least 10cm/4 inches between the woofer and the nearest surface, and 5cm/2 inches for the port, you will be ok."
-
-
ada19
senior tag
válasz
denesdr #174984 üzenetére
Meg van amikor ez elfordított márkajelzést, esetleg átalakított talpakat jelent. Pl. XTZ M6-nál azt hiszem a center meg van emelve gyárilag, de praktikusan ugyanaz mint az M6 frontok.
Inkább az a furcsa, hogy amennyiben tényleg csak esztétika, miért nem ezt a vonalat viszik a gyártók.
-
ada19
senior tag
válasz
denesdr #174982 üzenetére
Mi az oka hogy alig látni egy mélyközepeseket? Mint pl. XTZ 99.25 Center
-
ada19
senior tag
válasz
MasterMark #174980 üzenetére
Lehet jó a fekvő MTM is, ha 2.5/3 utas mert akkor a mélyközepekből más fog szólni ergo nem akadnak össze. Mint talán KP írta korábban, ez nem garancia a jóságra, léteznek szörnyen tervezettek is.
-
ada19
senior tag
válasz
#62435328 #174861 üzenetére
A fekvő center kialakítás kényszermegoldás hogy el lehessen vászon/TV alá helyezni, ez van még megfejelve hogy kispórolják a 2.5/3 utas tervezést is. Köztudott hogy hangban a legjobb megoldás 3 egyforma (álló elrendezésben) hangfal. Tehát normális amit tapasztaltál.
Azt jól gondoltad hogy a center a legfontosabb, de a beszédhangtól sokkal de sokkal több történik ott.
-
ada19
senior tag
válasz
VoidXs #174843 üzenetére
Jelenleg 550 W reflex (Arendal 1961 1V), jövőre jön tesztre vagy egy másik ilyen vagy az 1S ami a zárt változata (helyhiány miatt a másik sarokban sokkal jobban örülnék ennek).. Zárt reflex keverésről mit gondolsz? Ha ugyanazt a jelet kapják, ergo nem külön LFE és külön crossover sub.
-
ada19
senior tag
válasz
VoidXs #174840 üzenetére
Azt a részét értem, hogy ez az esetek jó részében ez a helyes, de az én esetemben pl. pont nem és nem egyedül vagyok sok ilyet láttam már. Majdnem téglalap alapkban 50 nm, ebből 24nm a mozi (5,5x4.4m kb.), kanapé mögött a másik 26 nm. Az én esetemben csak ezt a 24 négyzetmétert kell nézni, legalábbis a cikk szerint. És a tapasztalatom is ez, pontosan ezért kutattam a témában de ezt így leírva soha nem láttam.
-
ada19
senior tag
válasz
Quetz #174838 üzenetére
Nekem volt benne pár új dolog, de kiemelném a számomra legfontosabbat, a 4. mítoszt ami arról szól hogy mélysugárzót NEM teljes légköbméter alapján érdemes ajánlani és számolni, mert több esetben is teljesen félrevezető (tipikusan amerikai konyhás nappalik, vagy amikor közel van a sub a hallgatási pozícióhoz).
Ha jól értem a leírtakat, akkor gyakorlatilag a sub-hallgatási pozíció távolsága a mérvadó. Miért is fontos ez ennyire szerintem? Mert anno olvastam itt is és globális szinte az ajánlásokat hogy 50 nm-re milyen brutális mélysugárzó áradat kell. Én meg nem éreztem kevésnek se az egy 15" Klipschet, se most a 12" Arendalt (ref alatti 10 dB hangerőn), próbáltam ennek a témának jobban utánajárni de folyamatosan csak azt találtam hogy a teljes légköb számít. Itt vagy a kezdőben konkrétan rá is kérdeztem erre anno, de félrevezető választ kaptam.
-
ada19
senior tag
válasz
100kg #174833 üzenetére
Én nem erőltetném az R-120SW vonalat, és az R-12SW-t sem. Ha mindenképp Klipsch akkor R-110/112/115SW a legalja amivel szerintem érdemes foglalkozni. De az R-120SW árán biztosan jobbakat kapsz használtan: Elac 3010, Dynavoice Thunder T12 amiket 100 körül láttam mostanában.
-
ada19
senior tag
válasz
100kg #174830 üzenetére
Habár erről nem írtál semmit, de ha kiegészítenéd valamikor centerrel surroundokkal a régi szériával (160M) jóval nehezebb dolgod lesz. Újként eseteleg az RP-440C van még, de ki tudja meddig. Használtan meg nagyon lutri, sokszor hónapokig sem bukkan fel pl. egy RP-250C vagy egy RP-450C (emiatt nekem is USA-ból kellett rendelnem).
-
ada19
senior tag
válasz
BBéci #174635 üzenetére
“sajnos ebben a topikban túlerőben vannak azok, akik szerint elegendő, ha egy kábel vezeti az áramot, nincs befolyással a hangminőségre”
A helyes megfogalmazás pedig:sajnos ebben a topikban túlerőben vannak azok, akik tisztában vanna a képességeikkel, esetleg még a fizikával is. A többiek meg szeretik a scifit, és/vagy álomvilágban élnek.
-
ada19
senior tag
válasz
MasterMark #174610 üzenetére
Ez mondjuk úgy hogy egy kivétel, egy konkrétan pár napja bejelentett Audyssey feature-re. De akik használják, úgy használják ahogy írtam. A mérés és a korrekció is PC-n történik.
-
ada19
senior tag
válasz
MasterMark #174606 üzenetére
Nem ez történik. A generált fájlt PC-n az EQ APO-ba kell betölteni és PC-n történik az EQ (ehhez szükséges hogy a dekódolás is PC-n történjen, ergo bitstreamet nem kaphat AVR). Ilyenkor az AVR-en minden korrekciót nullázni kell, kivéve esetleg crossovert.
-
ada19
senior tag
válasz
alphamooncam #174564 üzenetére
Házimozinál sem használok EQ-t, mert nem érzékelem akkora minőségugrásnak
Ha nem tudod mire kell figyelni, vagy nem tapasztaltad még meg, egy autós felgyorsulás és repülő felszállás között sem lesz akkora különbség.
-
ada19
senior tag
válasz
mimic1979 #174271 üzenetére
Ár/értékben mindkettő jó választás, de én is a 115-re voksolok a nagy tér miatt. Nem írtál keretet, ezért bedobok két alternatívát:
Monoprice Monolith 12" - a jelenlegi 799 EUR-ért nagyon jó vétel. 5 év gari, ingyen hozzák, ingyen viszik 14 napon belül. Úgy tudom jelenleg logisztikai nehézségekkel küzd a szállítójuk tehát itt számíthatsz pár napos esetleg hetes csúszásra. Én biztosan ezt venném.
XTZ 12.17 EDGE - 750 EUR, annyit nem biztos hogy ér főleg a Monolithal szemben, de sokszor akciós. BF alkalmával talán 560 körül ment
Csak azért mert a rendszered többi része is Klipsch, ne "korlátozd" le magad erre a márkára.
-
ada19
senior tag
válasz
powerup2 #173926 üzenetére
Ha elkerülte a figyelmed a múltkor küldtem már, support ezt írta rá.
"We won't sell these subwoofers at the current stage. These products still need certification for the EU/UK market. There were plans to make them available for 2022, but at this moment I cannot give you a definite answer."
Én spec nem várnék rá, nehezen tudom elképzelni ettől a 15"-től hova kell durvább sub
-
ada19
senior tag
Monoprice black friday, már kedden!
529.9 EUR - Monolith 10in THX Select Certified 500 Watt Powered Subwoofer
749.9 EUR - Monolith 12in THX Ultra Certified 500-Watt Powered Subwoofer
1099.9 EUR - Monolith 15in THX Ultra Certified 1000-Watt Powered SubwooferA 15"-ért elég finom ez az ár, 1699.99 az eredeti.
-
ada19
senior tag
válasz
ctrlaltdel13 #173823 üzenetére
Te is meg tudod hallgatni, ingyen hozzák viszik (14 napon belül). Mondjuk azt a futárt soha nem fogod újra látni.
-
ada19
senior tag
Anti black friday Arendal módra: ma reggelre 1961 1S/1V és ki tudja még mi ára 100 EUR-ral lett emelve.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Projektor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Tesla topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- Eladó Új állapotban lévő Xiaomi Redmi 13C 4/128GB / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3036
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest