Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• row

csendes tag

Szevasztok! Külföldön élek, lecseréltem "öreg" Pio VSX-919 dobozomat a minap, elsősorban 3D-s mozizás miatt...Sokáig Onkyo 616-ost hajszoltam, míg pénteken bele is botlottam egy akcióba, megrendeltem.... Most azonban találtam egy "csak ma közel féláron" offert és megrendeltem egy Pio VSX-1122-t is. Nem rajzolom a pénzt, de gyorsan kellett mindkétszer cselekednem, azt gondolom, ha kiderítem melyik a számomra előnyösebb eszköz, akkor a másikat seperc alatt, bontatlanul eladom beszer áron. Norvégiában ugye minden drágább, az Onkyo 120-ba, a Pio 136e Ft környékén állt meg postával együtt. Arra lennék kíváncsi, melyiket ajánlanátok megtartani, ha:

-30%-ban halk zene hallgatásra
    -10%-ban hangosabb (házibuli) zene hallgatásra
    -10%-ban dvd/bluray nézésre
    -10%-ban 3D bluray nézésre
    -40%-ban pedig TV nézésre és rádió hallgatásra használnám.

A számok tükrében gondolom a profik egy all-in-one 5.1-es teszkós cuccot ajánlanának, de ha ritkán is, jól jönne a hallható különbség, ha létezik egyáltalán.

Jelenleg csak egy pár öreg Wharfedale Valdus 500-am van meg egy pár Onkyo fali háttér, de tervezek egy 200-300e ft környékén beszerezhető Mordaunt/Dali/Monitor?..... szettet.

Egyenlőre a Pio mellett szól a márkán belüli bőségesebb (és jobb?) BD lejátszó kínálat és az Airplay, az Onkyo mellett számomra a márka presztízse és a THX, ha utóbbi számít?

Köszi!

Új hozzászólás Aktív témák