Hirdetés
- Legendás helyszínen mutatkozik be a kamerákra rágyúró Galaxy S26
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Még nincs is Vivo X300 Ultra, de már a nemzetközi kameratrónra pályázik
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
row
csendes tag
Szevasztok! Külföldön élek, lecseréltem "öreg" Pio VSX-919 dobozomat a minap, elsősorban 3D-s mozizás miatt...Sokáig Onkyo 616-ost hajszoltam, míg pénteken bele is botlottam egy akcióba, megrendeltem.... Most azonban találtam egy "csak ma közel féláron" offert és megrendeltem egy Pio VSX-1122-t is. Nem rajzolom a pénzt, de gyorsan kellett mindkétszer cselekednem, azt gondolom, ha kiderítem melyik a számomra előnyösebb eszköz, akkor a másikat seperc alatt, bontatlanul eladom beszer áron. Norvégiában ugye minden drágább, az Onkyo 120-ba, a Pio 136e Ft környékén állt meg postával együtt. Arra lennék kíváncsi, melyiket ajánlanátok megtartani, ha:
-30%-ban halk zene hallgatásra
-10%-ban hangosabb (házibuli) zene hallgatásra
-10%-ban dvd/bluray nézésre
-10%-ban 3D bluray nézésre
-40%-ban pedig TV nézésre és rádió hallgatásra használnám.A számok tükrében gondolom a profik egy all-in-one 5.1-es teszkós cuccot ajánlanának, de ha ritkán is, jól jönne a hallható különbség, ha létezik egyáltalán.
Jelenleg csak egy pár öreg Wharfedale Valdus 500-am van meg egy pár Onkyo fali háttér, de tervezek egy 200-300e ft környékén beszerezhető Mordaunt/Dali/Monitor?..... szettet.
Egyenlőre a Pio mellett szól a márkán belüli bőségesebb (és jobb?) BD lejátszó kínálat és az Airplay, az Onkyo mellett számomra a márka presztízse és a THX, ha utóbbi számít?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 91% Akkumulátor
- Gamer PC /Ryzen 7 9800X3D, RTX 4070Ti Super, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- CTO Bontott 0perces TÜZES EZÜST MacBook Air 15" M4 10C/1G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgar
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 512GB 5500M macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest