- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Yettel topik
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
robi-k
őstag
A toroidnak a gyakorlatban csak egy számottevő előnye van: ő rendelkezik a legjobb teljesítmény/méret aránnyal, ezért alkalmazzák előszeretettel (én is). Amúgy a minőségi "hagyományos" transzformátorok semmiben sem rosszabbak.
És akinek nagyon kell egy toroid (pl. "hagyományos" trafó kiváltására), az rendelhet egy egyénileg gyártott toroid trafót egyenesen a gyártótól, ők korrekten, gyorsan és minőséggel dolgoznak. -
bajnokpityu
félisten
Vén Onkyo CDknél valami magasabb szintet jelöl az R1?
eladó topping dac
-
zolaas
senior tag
válasz bajnokpityu #24504 üzenetére
Ha igen akkor én még nem vettem észre...inkább az R1 rendszertávval való kompatibilitást sejtem a háttérben Vagy lehet, hogy ez jó nagy baromság, de tény, h van külön Onkyo rendszertáv R1 névvel, márha jól emléxem. Illetve most nézem, h mutass olyan Onkyo-t amin nincs R1-
Már nem Sürgős!!! De, moziplakátokat keresek !!! :D
-
gyurczy
őstag
Ilyen tévéről én még nem hallottam, de biztos nem lehet rossz.
-
TCr
veterán
Ha valakinek egy nagyon jó médialejátszó kell, ne habozzon, katt IDE!
https://flickr.com/photos/norbertkassai/
-
putyu10
aktív tag
Kecskeméten tudtok boltot melyben Marantz AV Receivert meglehet szombaton nézni?
Az 55F8000-res életem egyik nagy csalódása! És az ONKYO a legnagyobb S**R a világon! Samsung QE65QN90AATXXH UHD Neo QLED
-
Peak
addikt
Lehet, hogy inkább valakivel szervezkedni kéne, aki már rendelkezik ilyennel, és egy napot eltöltesz nála, vagy nálatok, bandázás, filmezés, zenehallgatás, kis sörözés... ne bizd a véletlenre!
Ryzen 9 5900X / 64GB@3.2XMP / Asus TUF 3080Ti / 2x1TB RAID0 NVMe SSD / AW2721D / HyperX Alloy Elite 2 / Razer Basilisk V3
-
törölt tag
Látatlanban nem lenne szabad cserélned, ráadásul a piac néhány valóban jól működő médialejátszójának egyikét készülsz cserélni. Én is szántam rá egy hétvégét mielőtt váltottam. Arra viszont még én sem kaptam egyértelmű választ, hogy kizárólag a képminőséget tekintve van-e különbség dedikált VGA, Brazos és Trinity között. Sokak szeritn nincs, de konkrét tesztet nem találtam. Nekem sikerült MP szintű képet hozni, de csak eggyel próbáltam a 3-ból , de az meggyőzött.
-
Peak
addikt
válasz #75912448 #24520 üzenetére
Gyakorlatilag nincs difi a képalkotás tekintetében a Brazos és Trinity között.
De mondjuk egy ION-nal összehasonlitanád, vagy egy dedikált nVidia GeForce GPU-val, már szerintem lenne.Ryzen 9 5900X / 64GB@3.2XMP / Asus TUF 3080Ti / 2x1TB RAID0 NVMe SSD / AW2721D / HyperX Alloy Elite 2 / Razer Basilisk V3
-
amdk7
aktív tag
Sziasztok!
A magnat monitor 990 szett és a hozzá tartozó 220a Sub-ot milyen kábellel érdemes hozzákötni a Yamaha RX-V361 –hez?
Nem a high-end érdekel, inkább az ésszerü kategória.
Megnevezés. méretek, de esetleg link is jól jön, ahol olcsón beszerezhető.Köszi
Adataimat többé kevésbé az adatlapomon, illetve a személyigazolványomban találod meg. :)
-
Tamoo
MODERÁTOR
Érdemes használtan keresgélni [link] voltak mostanában "olcsóbb pakkok".
Újban nézelődhetsz kácsánál vagy valamilyen inakustik, proson. Előre+center lehetőleg 2.5mm-es, hátra mehet 1.5-ös is ha spórolni akarsz. 500-600Ft/m fölé nem hiszem hogy érdemes menned. Szubhoz inakustik vagy proson Y szub kábel mehet.[ Szerkesztve ]
-
Zirowe
nagyúr
Köszönöm szépen a segítséget mindenkinek, tegnap végre összeállt a, majdnem, teljes rendszer: vsx-520 erősítő, wharfedale diamond 8.4 front, wh-20 center és wh-20 surround.
Már csak két dolog van hátra: eladni a jamo fc6000 5.0-ás szettet és találni egy olcsó, de megbízható mélynyomót a fentiekhez.
Én elsősorban egy wh-210-est szeretnék, mert hogy akkor teljes lenne a szett, csak most eléggé szegényes a használt kínálatuk, bezzeg egy hónappal ezelőtt..
Esetleg tudtok ajánlani helyette vmi mást, olyan max 28k-ig, lehet használt is?
Vagy érdemes inkább kivárnom egy wh-210-et?We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Tamoo
MODERÁTOR
-
-
Patice
nagyúr
válasz bajnokpityu #24536 üzenetére
Ha lesz időm, akkor eljátszok a beállítgatással és akkor akár el is vihetem a gépem hozzád tesztelésre.
Eladó: Intel NUC J5005, Xbox 360, Daewoo Matiz, Lenovo dokkoló
-
bajnokpityu
félisten
válasz Patice #24537 üzenetére
Inkább olyanhoz,akinek sokkal jobb TVje van. Ez csak ilyen kis fisifosi LCD.
Amúgy alcessel itt is lettek szinek. Ha másra nem is egyértelműen,erre mindenképp kiválóan, és mellékhatás nélkül megfelelnek. ÉS kb meg is éri,amibe került az alces,annál többet dobott a képen.eladó topping dac
-
WhiteWalker
nagyúr
az lenne az óhajom,hogy van egy Loitech z5500-as szettem, és ezt szeretném összekötni valami erősítővel amin van optikai kimenet+ minimum 3 db hdmi bemenet...Nézegettem az erősítőket,de végfokra nincs szükségem,lehet e olyan kütyüt kapni ami csak előerősítő...olyanra gondoltam ami a linkelt képen bal felső sarokban található....csak azok a bemenetek és kimenetek kellenének amik be vannak karikázva...
[ Szerkesztve ]
-
Patice
nagyúr
válasz bajnokpityu #24541 üzenetére
Vihetem mellé a Dune-met is. ÉS akkor jogos lesz az összehasonlítás.
(Csinálok majd koax kijáratot a gépre. Optikai ugyan van, de érdekel, hogy koaxszal hallok-e különbséget otthon, vagy akár nálad.)
-
Toobee
veterán
válasz WhiteWalker #24543 üzenetére
Processzor, lehet kapni. Írd be, a keresőbe, hogy "tag mclaren". Azt pár napja linkeltem. Persze van olcsóbban is.
-
Patice
nagyúr
válasz WhiteWalker #24543 üzenetére
Előrerősítőben, vagy inkább házimozi processzorban találnád meg azt, amit keresel, de az lehet többe fájna, mint a Z-5500-ad, vagy az a házimozi erősítő, aminek a hátulját linkelted.
Vegyél használtan egy AVR-t, amin van HDMI + optikai kimenet így később azt is bővítheted majd jobb, tényleg házimozira szánt hangsugárzókkal.
-
Tamoo
MODERÁTOR
Pont láttam ma z5500-at hirdetve: "Nagyon vigyáztam rá!" ... "egyik satelit lába letört, távirányítója elveszett, doboza már nincs meg"
-
BBéci
legenda
válasz bajnokpityu #24536 üzenetére
Az sem mindegy, milyen megjelenítőn hasonlítjuk össze. Komolyabb projektorral, 2-2,4 m széles vászonra vetítve lenne értelme. 40-47 colos, középkategóriás LCD-n csak az ordító hibákat venni észre.
[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest