- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- VoLTE/VoWiFi
- One mobilszolgáltatások
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- 10-es szám és ismeretlen telefon a Google előzetesén
- Megvan a Magic V5 európai startdátuma
- Nem nyílnak a Foldok?
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
GSzilárd
újonc
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem, belépő házimozi szettet szeretnék összehozni.
Erősítő már megvan: Onkyo TX-SR576. Ehhez kellene egy 5.0 esetleg 5.1 hangfalszett.
Kb 17-18 nm-es szobában lenne használva, 50-50%-ban zene illetve filmre.
1. opció: Újonnan Taga Harmony TAV 506 vagy 606 5.0
2. opció: Használtan Mission m35i cinema pack 5.0 - ez jóval több lenne árban, de gondolom kategóriában is!
3. opció: Ti ajánlotok valami jó szettet!Keret 100k lenne, habár a Mission szett fölötte van jócskán, ezért is hezitálok... minden tanácsot szívesen fogadok!
Köszönöm előre is a segítségeket! -
GSzilárd
újonc
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem. Kezdő vagyok még a házimozizás terén, első hm-mat tervezem. Nemrég vettem használtan egy JVC RX-6010VBK erősítőt, igaz nincs rajta HDMI, viszont korához képest nagyon szép állapotban van. Optikai kábellel kötöttem össze a TV-vel (LG 42LB580V). Kb 17 nm-es nappliban lenne használva, főleg mozizásra, alkalmanként zenére. Jelenleg egy régi SONY Hifi 2 hangfala van rákötve az erősítőre, hogy egyáltalán le tudjam tesztelni azt.
A kérdésem az lenne, hogy tudnátok-e ajánlani nekem az erősítőhöz, szobamérethez olyan 5.1-et, vagy 2.0-át (később bővítve) ami szépen szól, viszont belefér a 80-100k keretbe. Használt cuccoktól nem zárkózom el, sőt......! Most egy Magnat Monitor Supreme 802 5.1-est néztem ki 90k-ért, esetleg más ötlet?Előre is köszönöm a válaszokat! Szép napot mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
- Milyen autót vegyek?
- BestBuy topik
- E-roller topik
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Önerő nélkül - RÉSZLETFIZETÉS.BANKMENTES.KAMATMENTES. XIAOMI G34WQi
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest