- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
torma1981
veterán
Sziasztok.
Van egy LGCX tv-m amit monitornak használok. PC-ről szoktam főleg filmezni. Samsung Q930b-vel van összekötve. Ugye a tv nem tudja a DTS-t így nincs hang. Elég sok film ami DTS HD pl. Ott hogy tudom megoldani, hogy a Q930b le tudja játszani a hangot is? Kell hozza külső média player?
Köszönöm szépen.
-
torma1981
veterán
Sziasztok.
Nem tudom jó helyre írok.
Egy 6 éves Onkyo TX-SR508 tökéletes állapotban minden cuccával mennyit érne most?
Hozzá egy Mordaunt Short Carnival 1+6+5C Házimozi Hangfalszett. Persze ez is hibátlan.Köszi szépen.
-
torma1981
veterán
Sziasztok.
Lenne egy Onkyo 508-ös erősítőm. Gondolkozok egy 4k-s tv-n. Most full HD-s van. Minden rendben vele. De tudná a tv erősítőn keresztül a 4k-t? Vagy felejtős?
-
torma1981
veterán
Sziasztok.
Segítséget szeretnék kérni. Y Sub 5m mélyláda / subwoofer kábel nincs valakinek kölcsönbe Pécsen? Va egy Polk Audio 100 SW subom. Egy ideje érdekes anomáliát mutat. Recseg,ha szól. nem tudom mi a gond vele. Ha megy egy szám és kikapcsolom a subot folyamatosan búg,recseg. Sokszor este mikor ki volt kapcsolva a gép, az erősítő akkor is azt figyeltem,hogy búg. Pedig nem volt semmi jel amit kapott. Ki kellet húzni.Nem tudom,hogy a sub szar vagy csak a kábel. Lehet a potméter szarakodik de nem értek hozzá. Tudtok valakit ajánlani? Sajnos nem könnyű a sub és dobozom sincs úgy hogy nem nagyon tudom küldözgetni sehova. Pécsen tudtok valakit netán aki rá tudna nézni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Robotporszívók
- Támadásra figyelmezteti a Microsoft a kormányzatokat és a cégeket
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro 128GB Szép Állapot! Akku:88% Jótállás: 2026.04.09.-ig
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest