-
Mobilarena
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Panthera
őstag
válasz
demars #15086 üzenetére
Egy kollégámmal beszéltünk éppen arról, hogy hosszabb távon a kondik kiszáradnak. A ventillátor szerintem annyival jobb hogy azokat is hűtheti. A meleg nem tesz jót azoknak se. Egy hangosabb filmnél ahol nagyobb a terhelés / melegedés is, ez elfogadható kompromisszum lehet.
-
patroly61
tag
válasz
demars #14885 üzenetére
Nem az olajjal van a gond hanem a vízzel én már tettem tönkre pc alaplapot úgy, hogy ráköpködte a rozsdás vizet. Kb.15 perc kompresszor járatás után több mint fél deci rozsdás vizet eresztettem ki alul a tartályból. Ha kompresszorral akarod fújni akkor víz leválasztót kell rá szerelni.
-
Formaster
addikt
válasz
demars #14828 üzenetére
Már lenyugodott
mindenképp használt lesz!
junkpod sajnos más elrendezés nem játszik. Nem teljes a rajz, a bejáratitól jobbra konyha, az étkező helye adott és a másik falon ablak ugye. Ha megcserélném a tv-t a sofával az lenne egy lehetőség, de ott kb se konnektor se koax se semmi
jó ez most így, a közel jövőben úgyis lakást váltunk
KnockOut87 na ilyen nem játszik, tudja h hárklis vagyok
-
Formaster
addikt
válasz
demars #14813 üzenetére
mégegyszer átolvastam az összefoglalót. Már kezd letisztulni a kép. Igen, kicsit necces h a sorroundot a falra fúrnám, hisz így nem is a hallgatóra fog irányulni a hang hanem a szemközti falra, ráadásul a nyílása is hátul van. Kellene egy állvány hozzá idővel
meg ahogy nézem a sub se lenne rossz, mert így a hangzás rovására mennek a dolgok. Hát ez majd kövi lépcső lesz, mindent sorjában.
-
dave118
senior tag
válasz
demars #14750 üzenetére
+ futárszolgálat is létezik. Lehet, hogy lesz vagy 10k, de házhoz viszik, és még így is jó áron van szerintem. Tesómnak Marseille-be 2 napon belül kézbesítettek egy böszme nagy bőröndöt, volt vagy 20 kiló. Valami 6500 HUF volt. Pali jött a kisbusszal, papírok kitölt, átnézi mit visz ... megy, kézbesít. Ennyi
-
zsoika
addikt
válasz
demars #14693 üzenetére
Az 5.1 hm erősítő amúgy sem sztereóra való...annyiból vehetsz sokkal jobb hangú sztereót. Egyébként bitang kis masina ez a Fisher is nem egy könnyű darab még a régi időkből. Általában rádió megy vagy régi kazetta és ritkán cd.... USB nincs rajta de bemenettel rendelkezik.
Bocs a két részt összekötő kábel belelóg a képbe.Joshi: Igen úgy kellett volna de gyorsan visszaszívtam az 5letem és újraterveztem.
-
zsoika
addikt
válasz
demars #14684 üzenetére
Szia. Nem tudom milyen formátumot(gyanítom mp3) szeretnél lejátszani? Ha stimmel a tippem akkor Én a kompakt hifi használtan verziót jobbnak tartom garázsba. Egyszerűen azért mert nincs szívem kitenni egy jót ,legyen az bármilyen régi. Nekem egy hónapig volt kint a Pioneer rendszerem és a szívem majdnem meghasadt. Egyszerűen rossz volt nézni...nem oda valo.
Eladtam 35eFt-ért és vettem 5eFt-ért egy fisher mini hi-fit.
A hangfalak maradtak. -
Krisztian101
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
- LG UltraGear Gaming Monitorok: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest