- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Honor Magic V2 - origami
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Mobilhasználat külföldön
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
Panthera #15103 üzenetére
Baj nem lehet belőle ha vastagabb, mondjuk 4 mm2-es, de a front hosszokra elég szokott lenni a 2.5 mm2-es. Az lenne fontos, hogy valódi réz legyen, mert nem mindegyik az, ami annak látszik. Az itt szereplő táblázat is a segítségedre lesz.
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
Panthera #15101 üzenetére
Én csak rátettem a tetejére a laptop hűtőt, és a táp ellátását, egy ilyen 8 ezer forintos alcatel telefonhoz kapott, töltővel oldottam meg
amúgy minden meleg levegőt elszívott, vagy leszívott róla, soha nem volt forró, de még csak kéz meleg sem, még nyáron sem a kánikulában, pedig nálam napi 20 órát ment -
kenand
veterán
válasz
Panthera #15090 üzenetére
Az ONKYO ott is nagyon eltolta, hogy nagyon gyatra minőségű kondikat tett a HDMI boardra, azért száradnak ki olyan gyorsan, mert kicsi a hőtűrésük. 105-fokos hűt tartósan bírókra cserélve, jobban bírja...
(nekem is van egy TX-SR309-essel megegyező HDMI-s is, az jól bírja, az is már 5 éves semmi baja) -
kenand
veterán
válasz
Panthera #15084 üzenetére
Sajna sem a kép, sem a leírás nem eléggé informatív. Ötlet adónak jó, de nem részletes útmutató....
Ez már jobb, itt kiderül van a HDMI panelen 12V hely, csak forrasztani kell. -
mettek
addikt
válasz
Panthera #14908 üzenetére
nálam a Quadral argentum frontok merőlegesen rám néznek azaz teljesen a hallgatói pozícióra forgattam őket, nálam úgy a legjobb a hang, ki kell próbálni. Beteszel valami nyugis hangszeres zenét ahol szépen kijön a térábrázolás és próbálgatod
Ha van szubod, húzd el a frontokat a faltól min 50 cm-re, így nem lesz akkora mélykiemelés. Ha viszont nincs subod és a mélyet is a frontok adják akkor lehet játszani a kissé falra tolással, mert azzal többnek érződik a mély de ez rontja a kiegyenlített hangzást. -
Dorian
félisten
válasz
Panthera #14908 üzenetére
Sem reflexes sem zárt hangdobozoknak nem tesz jót a falak közelsége, nem ettől a paramétertől függ.
Ajánlott olyan 60-80cm-re elhúzni mindet ha lehetséges, de hátsó reflexeseknél minimum 20centit kellene, h legalább a refinyílás légáramlását ne zavard. Tehát épp ellenkezője igaz annak, hogy rá kell tolni a falra.Nem csak lehet, de kell is befelé fordítani valamennyire őket, mert a magas sugárzó viszonylag szűk kúpban sugároz megfelelően. A beforgatás mértéke szoba- és hangdoboz függő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Formula-1
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple MacBook
- Renault, Dacia topik
- Anime filmek és sorozatok
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- További aktív témák...
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest