- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola G86 - majdnem Edge
- One mobilszolgáltatások
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
-
Mobilarena
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Khaosz55
addikt
válasz
DougButabi #75117 üzenetére
Fiam szimulátorozik, indulni szokott a 24 órás Le Mans-i versenyen csapatba. Kipróbálom, ha cserélek kábelt, akkor érez-e különbséget
. Ja és nem a 0 fizikával rendelkező arcad need for speed-el tolja hanem a rFactor 2-vel. A need for speed kb a kvarcjáték kategória... Rugózás jobb lett persze.....
A másik, hopgy torrentról szedett need for speed valószínúleg csak offline módban megy. Mégis offline módban mit számít a hálózati kábel?
Vagy csak irónikus vicc akart lenni az egész és én értelmeztem félre ? -
proci985
MODERÁTOR
válasz
DougButabi #75117 üzenetére
wow
mondjuk a hangminoseg miatt sorbakotott switch es a tuskekre rakott router volt talan a legdurvabb. foleg, hogy utobbinal az illeto valtig allitotta, hogy hallja a kulonbseget, es mert az illeto allitolag egy hifis ujsagba is irt.
m3ss: hibaturo atvitel altalaban software engineer es villamosmernok kozott lapolodik at.
infos szemszogbol pl a fizikai reteg nem erdekes, amig at tud vinni jelet. hibaturest a felsobb layereken (is) meg lehet oldani.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
DougButabi #74563 üzenetére
sajnos ugy is elojott a problema, hogy lehuztam a TVt
-
azelsomillio
csendes tag
válasz
DougButabi #57522 üzenetére
erre érvényes, most próbáltam ki
-
Quqesz
nagyúr
válasz
DougButabi #57267 üzenetére
A Klipsch akciója volt sztem, mert több boltban is ennyiért árulták(netdepo,extremeaudio,MM)
-
Quqesz
nagyúr
válasz
DougButabi #57263 üzenetére
Jól látod az árakat. Több webáruház nem csak bf vagy ünnep idején ad kedvezményt. Viszont sok bolt a BF elött nulláza a kezdvezményt, tehát visszaáll az alapárra. Tavaly vettem a Klipsch R820f-et és bf elött 330e volt, bf alatt 170e. Viszont elötte és utána is több helyen árulták 250e--ért akciósan. Ez nem csak a Klipsch esetében van így, hanem más gyártók termékeinél is(MA,Dali,stb...).
De a legnagyobb kedvezmény legtöbbször bf alatt van.Kiskelgyo
Nem biztos, hogy az ilyen szettekkel fogod a legjobban kihozni az árból amit lehet. Van bf alatt akciósan Polk, Jamo, Wharfedale is 5.0 szettben, amik lehet jobbak, mint a felsoroltak. Várd meg a pénteket sztem.
[link] -
I'am Dony
őstag
válasz
DougButabi #57251 üzenetére
-
válasz
DougButabi #57253 üzenetére
Annyit nem érnek. Szerencsére a Klipsch-ek rendszeresen le vannak árazva majdnem a felükre. 4 Klipsch rendelésemből 3-nál kifogtam ilyet, Black Friday és március közt.
-
Rp526
aktív tag
válasz
Karácsonykor megint visszamegy nyugi. A legjobb árak január, február, március környékén szoktak jönni.
-
válasz
Jön a Black Friday, szóval fel kell tolni az árakat, hogy "le lehessen árazni". Vedd azokból a boltokból, ahol most épp 110-120k, az árdiagram alapján ez a normális minimum ára.
-
Beni2360
félisten
válasz
DougButabi #56293 üzenetére
Csak óvatosan avval a dual móddal mert nekem tavaly amikor a 4K TV megjött és állítgattam be a kimeneteket haza is vágta a 2. kimenetet. Meghalt a 2. kimenet és vele együtt a FHD projektoromon HDMI bemenetek is.
De szerintem dualba már nem tudja megjeleníteni a HDRT., vagy
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- Motoros topic
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Big in Japan - japán játékokról, kötetlenül
- Autós topik
- One mobilszolgáltatások
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest