- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Légies iPhone halvány színei
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Google Pixel topik
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
BBéci
legenda
válasz
Carasc0 #43399 üzenetére
Először: nem létezik 2.0 jelzésű HDMI kábel, amire azt írják, az kamu, átverés.
Másodszor: az erősítőd 4K képessége - ha jól tudom - maximum 30 fps-ig terjed, ha magasabb, akkor nem engedi át. Ez vonatkozik az 1.4 interfészre is.
Próbáld meg picit butítani az erősítőbe küldött jelet. -
BBéci
legenda
válasz
Carasc0 #43348 üzenetére
Bizonyára furcsa, de nem vagyok képes felfogni, miért annyira fontos a HDMI 2.1? Saját rendszerem HDMI 1.4 csatlakozókkal rendelkezik és semmiféle hátrányát nem tapasztalom. Dupla HDMI kimenetes lejátszót kell használni.
(#43347) Bici
A házimozi 5.1; 7.1 vagy ezeknél több csatornás, tehát a 2+2 kevés. -
Hohocali
aktív tag
válasz
Carasc0 #36792 üzenetére
A Marantz SR7010-7012 1000-1100€ kint újonnan. Én nem venném a legújabbat (7013), mert 1 év múlva ugyanennyi lesz. Hangban nem hiszem, hogy különbség lenne (ezt majd mások megmondják), ez csak a szokásos minden évben kell egy új, ami "vevő mágnes". Az SR7010-től tudnak mindent ficsört, ami ma szükséges (UHD BD, atmos/dts-x, 4k 60Hz, HDR, stb.).
Ha nem kintről vásárolsz, akkor is ezekhez az árakhoz tudsz viszonyítani. -
guppy_83
tag
-
törölt tag
válasz
Carasc0 #36746 üzenetére
Egy kissé cseles megoldás:
Gondolom újan veszed. Akkor vedd meg először az Onyko-t, tesztelgesd egy pár napig, majd vidd vissza a 14 napos elállási jogoddal élve. Ezt követően vedd meg a Marantz-ot, és ha az jobban tetszik, akkor tartsd meg, ha meg nem, vidd vissza a 14 napos elállási jogoddal élve. Utána pedig vedd meg az Onkyo-t megint.
-
törölt tag
válasz
Carasc0 #36546 üzenetére
Üdv!
Először is megkérdezem: mekkora szobába kell? Úgy számolj hogy jól csak kb 30 nm feletti térben tudja kifutni magát. Tény hogy jól szól hallottam, DE: kell hely neki. és szerintem kissebb tesójával is jól jársz és 80 ezerrel kevesebbe kerül, és majdnem ugyanazokat tudja és nem kisebb se hangja se tudása.. és ördögi kérdés? hangdobozokra is rászánod a 8-900 ezer Ft-ot? mert ha kevesebbet, bőven jó lesz a kisebb tesó és kisebb térben jobban érvényesül a kicsi tudása, jobban mint a nagyé..nincs 80 ezres különbség köztük... -
jeni
félisten
válasz
Carasc0 #36546 üzenetére
akkor rossz totyikban vagy!
menj át ide és tutira több segítséget kapsz majd! -
jeni
félisten
válasz
Carasc0 #36527 üzenetére
szerintem ezzel jobban járnál majdnem egy kategória és 100000Ft spórolás lenne
igaz nem 9.2 rendszered lenne hanem csak 7.2 -
Vicarious1
aktív tag
válasz
Carasc0 #36524 üzenetére
Eléggé összetett a probléma
- Ha azt veszem, hogy az aprón van használt RZ810 most 239 e-ért, akkor azt mondom nem.
- Ha azt nézem, hogy a 626-os kb. 90 ezret ér max és 375 e. az RZ830 akkor szintén nem.
- Ha azt preferáljuk csak, hogy az 626nál az RZ 830 nagyságrendekkel jobb zenén és mozin is és kapsz rá 3 év garit is és sok új fícsört ráadásul, akkor igen. -
-
zsoika
addikt
válasz
Carasc0 #35967 üzenetére
Nem értem min agyalsz? Ha kell a HDR és a 626 nem tudja akkor igen a HDR miatt kell az új erősítő vagy közvetlenül a tv-re kötöd a konzolt és ARC/optikán visszavezeted a tv-be a hangot és akkor maradhat a 626 és bukod a HD hangot. Sőt ...ha jól látom akkor van a PS 4pro-n optikai kimenet. Ezzel a tv-t kikerülve is be tudod kötni az erősítőt.
(#35966) Formaster : Azt nem mondtad hogy ilyen érzékeny a szomszéd!
Valószínűleg akkor mindegyik mélyládára így reagálna.
-
zsoika
addikt
válasz
Carasc0 #35914 üzenetére
"PS4 PRO" + "hdr" ja akkor felejtős. Ha jól emlékszem a 626 csak hdmi 1.4 nem 2.0 de javíts ki ha tévedek.
Az én sony 1040 -esemre volt olyan frissítés ami az 1.4-es hdmi-t felnyomta úgy hogy 4k 60Hz -et is tudjon. Ebből kiindulva lehet 2.0 - 2.1 re felnyomja....nem kizárt"Attól tartok, hogy most beleugrok a 686-osba aztán kijön a natív HDMI 2.1 támogatás akkor kihullik a hajam. Mert nem szeretnék néhány évente erősítőt cserélni.
" mindig lesznek újabbnál újabb fejlesztések amik az embert cserére ösztönzik. Olyat vegyél ami most kell mert aztán lehet hogy tök más irányba megy el az egész.
Kb olyan ez mint ha veszel egy 100eFt-os alaplapot i3-hoz sz.gépbe hogy majd ha olcsóbb lesz az i7 akkor megveszed és tuningolod.....közben eltelik 2-3év és már nem éri meg, mert inkább az egész gépet cseréled.Formaster: 40 nm en az a jamo nem fog csikizni az tuti
oda már min 2db izmos kell.
Pl. SVS
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 1TB M.2 SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest