- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Magisk
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
dave118
senior tag
válasz
dhcodoki #15340 üzenetére
Abszolút egyetértek. Szerintem az adott komponensek minőségbeli összepasszolása fontosabb, mint pl egy 180k-s sub.
(#15338) ELACielvtárs: egyáltalán nem sértődtem meg! Nekem nincs lehetőségem (egyelőre) 6-800k-s HM szettre, oda tényleg passzol egy ilyen szintű mélyláda, de továbbra is azt mondom hogy 6-800k egy HM rendszerre (az említett mélyládával egyetemben) a nagy átlagot nézve luxus.
(#15339) Crisp Rat: így is lehet fogalmazni
-
válasz
dhcodoki #15211 üzenetére
Azért relatíve ritkák. Eleve nem hinném, hogy lenne 1000 ember az országban, aki elköltene 150k fölött mélynyomóra, és akkor még sokat mondtam. Persze 90%-uk budapesti, mert a magyar vidék Európa nyomornegyede. Én meg Nagykanizsán tartom a házimozim, még nem költöztem fel, de tervezem. Ezért is kérdeztem utána korábban, hogy mennyire szeretik a paneltársak, ha hasonló mellett élnek. Szóval a tulajokat elég nehéz felkutatni, és ha még találsz is valakit, nem biztos, hogy szívesen beengednek egy idegent a lakásukba.
-
-
BBéci
legenda
válasz
dhcodoki #15199 üzenetére
Amikor találok egy tényleges hibát, azt sosem hallgatom el, úgy leírom, hogy csak úgy zörög. Az már megesett 1999 tavasza óta tartó pályafutásom alatt, hogy a forgalmazó a sok negatívum miatt nem engedte megjelenni a cikket.
Másik verzió az előzetes szemre vételezés, meghallgatás. Ami akkor nem megy át a rostán, azt nem is teszteljük, a fenének van kedve vacak termékről folyamatos fikázást írni. Volt erre példa Philips és LG tévékkel. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
- Xbox Series X|S
- Milyen egeret válasszak?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AliExpress tapasztalatok
- Napelem
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 700W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station (kb. 20 szett)
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest