- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
-
Mobilarena
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
BBéci
legenda
válasz
Mano66 #47992 üzenetére
Aki magyarra fordította azt a szöveget, annak fogalma sem volt a kettős erősítés és a kettős kábelezés közötti különbségről.
Ráadásul az A és B csatlakozópárok együttes használata nem valódi kettős erősítés, közelebb áll a kettős kábelezéshez, ezért szerintem sz©rt sem ér. -
BBéci
legenda
válasz
Mano66 #47978 üzenetére
Kevered a fogalmakat! Az erősítőnek nem plusz tudománya a kettős kábelezhetőség, azt az összes tudja. Egy helyett két kábelt szorítasz be a csatlakozóba és kész.
Szerintem a kettős erősítésre gondoltál, annak lehet értelme, haszna.Az a Thomson a belépő kategória legaljába sorolható, de amennyiben számodra kielégítő a hangja, akkor vegyél hozzá kábeleket.
A linkelt szettet felejtsd el, pénzkidobás, ahogy az összes hasonló egydobozos bögreszett. -
Mano66
senior tag
válasz
Mano66 #47860 üzenetére
Az ExtremeAudio-s fiúk nagyon rendesek és segítőkészek voltak. Meghallgattam a Bronz 2-est mert az lett volna jó a Yamaha R-N303-hoz.A Bronz 6-hoz a mély tartományban halk háttér zene hallgatáshoz kevésnek mondták az erősítőt.Ezért lett a nagyobb 602-es. Meg kaptam a 402-es árában.Egy negatívum,csak miután felhívtam őket az után kaptam emailben magyar használatit. Az erősítő a régi rendszeremhez képest ég és föld (Philips HTS 3357).A hangfalak bejáratás alatt is nagyon szépen szólnak.Napról-napra szebben.Kezd megjönni a mély hang is.A legjobb amikor a feleségem megjegyezte: - Jé ebben a számban van cintányéros is. Belépőnek egy elég jó rendszer lett.
-
renatto
őstag
-
exception
aktív tag
válasz
Mano66 #47536 üzenetére
Ez annyira szubjektív kérdés, hogy nagy bátorság kell konkrétan egy hangfalat ajánlani.
Ha hallottad az 1002-est és neked tetszik a hangja, akkor hajrá, de az a Yamaha komolyabb hangfalakat is ki tud szolgálni. Az, hogy én mit vennék, téged nem visz előbbre a megoldásban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
- Kerékpársportok
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Opel topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Autós kamerák
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest