- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Apple Watch
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
-
Mobilarena
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nemir Ombe
addikt
válasz
johnywalker #16825 üzenetére
Melyik az a nem belépő erősítő amiben van médialejátszó .... erre kivácsi lennék ....!!??
(a zenelejátszást tegyük félre ....
)
-
polcsa
aktív tag
válasz
johnywalker #16825 üzenetére
Rendben, akkor ez egyelőre így marad.
Köszi! -
migabi24
nagyúr
válasz
johnywalker #16730 üzenetére
Be kéne vezetni, hogy a drága szettek mellé valami menő táskát adjanak ajándékba😅
-
MCGaiwer
addikt
válasz
johnywalker #16688 üzenetére
németeknél 19%, amerikában meg átlag 8-9%, állama válogatja.
-
greggorius
tag
válasz
johnywalker #16671 üzenetére
Köszi, hogy rákerestél.
-
greggorius
tag
válasz
johnywalker #16665 üzenetére
Tudnál példát mondani az elfogadható használtra?
-
arcitec
addikt
válasz
johnywalker #16504 üzenetére
Csak mert ezt írtad van egy legegyszerűbb dolog ha ..., azért kérdeztem mi az ami nem egyszerűbb
-
arcitec
addikt
válasz
johnywalker #16502 üzenetére
Mert a kevésbé egyszerű az milyen?
-
jeni
félisten
válasz
johnywalker #16472 üzenetére
és a pénzt vissza kaptad? esetleg jóváírást kaptál? amúgy most is írják,hogy 4K tudással bírna a HK!
4K Ultra HD átengedés, felskálázás igen
-
claire78
senior tag
válasz
johnywalker #16470 üzenetére
Nem!
Volt ilyen erősítőm és nem ment át a 4K rajta.
Írtam a UK H/K-nak és a magyar forgalmazónak, mindkét helyről nagy elnézések kíséretében közölték, hogy az oldalon téves a kiírás. NC. -
jeni
félisten
válasz
johnywalker #16336 üzenetére
Sony az innovációkat és a minőséget felvitte a felsőkategóriába!
-
válasz
johnywalker #16334 üzenetére
Akkor ment tönkre a Sony, amikor elkezdte a partiszutykokat gyártani. Az SS szériája még legendás volt, én használtam is házimozira, de az már nagyon ősi.
-
johnywalker
őstag
válasz
johnywalker #16245 üzenetére
HuuHh, de fiinom voltam!!! A sok alkesz között..muzikálnij közözött..Hétvégén viszont sok jó sok buulii huligán köözé is besorolom magam...néha
-
válasz
johnywalker #16242 üzenetére
Ne haragudj, hogy megkérdezem, nem állsz te most alkoholos befolyásoltság alatt?
Én tegnap este voltam így, de nem kezdtem el írkálni a topikokba........
-
claire78
senior tag
válasz
johnywalker #16237 üzenetére
Liszi! Sok egyéb mellett nagyon komoly vitafórumot gerjesztes ezzel!
Érdekes.
Ez visszafelé nem igaz??
-
válasz
Ebből a szerből én is kérek, mit tolsz?
-
johnywalker
őstag
válasz
Úgyhogy vononuljál vissza.
Mert osztán csak.... -
törölt tag
válasz
johnywalker #16118 üzenetére
Szerintem tegyél pontot erre az egészre, nincs ennek már értelme. A választ a kérdésedre megkaptad. Fogadd el.
-
junkpod
veterán
válasz
Ez így leírva szerintem helyes.
Már csak az maradt vissza, hogy leirjuk a bi-amp esetén teljesen mindegy,hogy a hangszórók melyik kivezetesere melyik erősítő csatlakozót kötjük (front vagy surround).
Már ha jól értettem az eddigieket... -
migabi24
nagyúr
válasz
johnywalker #16122 üzenetére
Azzal nem csak wifivel de ezt mindenki tudja😆 nehezebbet kérdezz
-
migabi24
nagyúr
válasz
johnywalker #16120 üzenetére
Persze, ha van kérdés szívesen válaszolok már 1 hete tudom mi az a bi-amp😆 pénteken jönnek a kábelek inakustik ezüst a magasra, prémium 2.5mm réz a mélynek, majd kiderül mekkora hülyeséget találtam ki
-
MasterMark
titán
válasz
Behelyettesítéssel:
7.1ch = Surround Back vagy Front High
(Surround Back vagy Front High) OR Bi-amp.
-
junkpod
veterán
válasz
johnywalker #16107 üzenetére
Front high
OR
bi-amp.
-
Nemir Ombe
addikt
válasz
johnywalker #16112 üzenetére
Johny, én veled vagyok, ne add fel ....
-
MasterMark
titán
válasz
johnywalker #16110 üzenetére
Most komolyan kérdezem, te hülye vagy?
Azt írtam hogy a Bi-amp-olható végfoknál a kettő közül felülre vagy alulra kötöd az teljesen mindegy. Ez arra volt reagálás, hogy szerinted az a High-ra való...
Egész konkrétan erre, ha épp nem emlékeznél pedig te írtad:
a hangsugárzó alsóbb bemeneteire kötöd az eredeti (Front) vezetékeket, másik felső részére pedig a FrontHigh-nak nevezett kábeleket
Erre a válasz tőlem:
Bi-amp-nál is mindegy hogy melyiket hova kötöd.
Na? Jópofa hogy kiemeled a hülyeséged nélkül azt meg szépen eltünteted, és engem próbálsz idiótának beállítani...
#16112: Továbbra sincs igazad kb. semmiben...
BBéci: Lásd itt, ha lemaradtál.
-
BBéci
legenda
válasz
johnywalker #16110 üzenetére
Ez még halvány nyomokban sem támasztja alá a megállapításaidat.
Valóban nem választható kettős erősítésre bármelyik hangszórókimenet, de ez csakis a tervezők aktuális kedvétől függő, viszont sok esetben nem csak a frontokat lehet így táplálni, hanem a centersugárzót is.Már tegnap azzal kellett volna befejezned ezt az ámokfutást, hogy belátod az összes tévéedésedet és elnézést kérsz! De nem, inkább még mélyebbre ásod magadat.
-
MasterMark
titán
válasz
johnywalker #16107 üzenetére
Na látod, pont ezért gond hogy tényként írtál le egy csomó sületlenséget...
-
junkpod
veterán
válasz
johnywalker #16103 üzenetére
Nekem az az erzesem, hogy teged félre vezetett a front high felirat , tutira nem azt jelenti hogy a magashangokra való kimenet.
-
Nemir Ombe
addikt
válasz
johnywalker #16103 üzenetére
-
junkpod
veterán
válasz
johnywalker #16085 üzenetére
Ja, mert nem kapott áramot a mély, nem? Azt hallgasd meg, hogy ha csak az egyikre felváltva kötöd be a vezetékeket, ugyanúgy szol-e vagy sem?
-
junkpod
veterán
válasz
johnywalker #16081 üzenetére
Kérdés: egy belépő erősítő ha papíron biamp képes, es ezt bekapcsolom, akkor az azt jelenti, hogy a front kivezetésen csak a front mély sávja, és a 6.,7. kivezetésen a front csatorna közép és magas sávja jön ki?
Amúgy eddig azt hittem a "front height" elnevezés a 6-7 kivezetésen a plafonhoz szerelt hangszórót jelenti, tevedtem? -
belu891003
csendes tag
válasz
johnywalker #16092 üzenetére
Igazad van teljes mértékben!
Csak új jöhet szóba és 300000 Ft a plafon!
Mesze lakom bemutató teremtől ezért próbáltam érdeklődni!
Úgy voltam vele hátha valakinek van ilyen márkájú és típusú hangfala és megosztja velem a véleményét!
Nem 1 típus 300 feletti arról van le értékelve 300 alá ezért is gondoltam ezekre!
Használt dolgok téren már meg jártam....
Így is kB a mélyláda erősítő kabelek és a hangfal szett több mint 700000 alna meg......... -
-
MasterMark
titán
válasz
Ezeket megint honnan szülöd ki?
Megint tényként írsz olyat le amit csak gondolsz.Azt hogy a bi-amp pontosan mit erősít, azt a hangváltó dönti el, illetve a doboz, hogy hogy csinálták meg.
-
Nemir Ombe
addikt
válasz
"már más is jelezte hogy ez a dolog nem igazán a belépő kategória témája"
Bárki is jelezte, nem higgy neki .... amiket írsz, az nagyon is ebbe a topikba való ....
-
Nemir Ombe
addikt
válasz
johnywalker #16078 üzenetére
Szóval szerinted (ha jól értelmezem, amit írsz) bi-amp-ban, ha a közép/magasat is 50W hajtja és a mélyet is szintén 50W hajtja, akkor az 100W lesz összesen ....!!?? .... érdekes ....
(mellesleg azt sem igazán értem, hogy a max. RMS/zenei terhelhetőségnek mi köze az AVR teljesítményéhez ilyen formában .... ezt kifejthetnéd kicsit bővebben ....
)
junkpod:
"Házimozi rendszert miért sztereó zenével akartok demozni?"
Jó kérdés ....
-
Dorian
félisten
válasz
johnywalker #16078 üzenetére
Semmi köze ehhez a biampnak. Attól, h a magas sugárzókat külön végfok "hajtja" az nem jelent semmiféle valós-lényeges terheléslevételt, mert azok pont minimális teljesítményt igényelnek.
Más részről az is tévedés, hogy nem önmagában a puszta teljesítményhiány, ami miatt egy alsó kategóriás erősítő "nem hajtja ki" rendesen a hangsugárzókat. Nálam a Denon 4520 mellé (pedig nem igazán kis teljesítményű) frontok végfokaként egy 2x45(!) W-os sztereó erősítő van kötve, bőven sok is, és bizony jobban "kihajtja" mint a Denoné.
-
Norbi 72
veterán
válasz
johnywalker #16067 üzenetére
No,úgy látom,a hangváltó téma rendezve lett.
Jöjjön egy kis erősítő-teljesítménytan:
A 626-osra nem találtam vizsgálatot,de a régi 608-asomra igen(3 évvel régebbi,egy család),úgyanúgy 160 Watt/csatornát "írtak rá",630 Watt maximális teljesítményfelvétel mellett.
-
Nemir Ombe
addikt
válasz
johnywalker #16058 üzenetére
"Én a saját szavaimmal, de teljesen hasonló dolgokat írtam..."
Én kérek elnézést a többiek nevében is, hogy rosszul értelmeztem/tük amit írtál ....
-
BBéci
legenda
válasz
johnywalker #16061 üzenetére
Gondold már végig, hogy a csudába tudna kikerülni a körből a hangváltó? Ez a megjegyzésed verte ki mindenkinél a biztosítékot. Belül semmi nem változik, minden vezeték a helyén marad.
-
BBéci
legenda
válasz
Te azt írtad, hogy az erősítő végzi a frekvenciaváltást, és azt az irdatlan butaságot is, hogy az áthidalás eltávolításával megszűnik a hangdobozban lévő keresztváltás.
(#16057) barcaxavi06
Úgy látom, a magyar sztereó szót sem ismered. -
MasterMark
titán
válasz
Nem. Te az aktív hangváltást írtad le.
Ez meg más. Külön hajtja meg, az nem azt jelenti, hogy külön erősíti a frekvenciákat.
-
virkir
veterán
válasz
johnywalker #16043 üzenetére
Ó jézus.
Legalább megnéznéd a képet amit beszúrsz.
1. Ezen a hátlapon az ég világon nincs sehol jelezve, hogy a készülék alkalmas kettős kábelezésre.
2. Surround Back or Front High = vagy a hátsó felsőnek vagy az első magasságinak kötöd be.
Az erősítők 90%-nál a Biamphoz vagy a dedikált FrontHigh kimeneteket kötheted, vagy a SurroundBack kimenetek használatosak
Nagyon nem így van, nézz utána.
Tudtommal a Surroud/Back hangfalakban nincs mélysugárzó, csak közép és magas...
Erre a következtetésre miből jutottál?BBéci
Basszus... te nem tudtad, hogy egy rakat kétutas high end hangafal nem tud mélyet? -
BBéci
legenda
válasz
"Tudtommal a Surroud/Back hangfalakban nincs mélysugárzó, csak közép és magas..."
Nem gondoltam, hogy az előzőeknél még van lejjebb.
-
MasterMark
titán
válasz
Úgy osztod az észt, hogy fingod nincs az egészről.
Hint: a Front High-nak semmi köze a bi-amphoz... Itt az F és a G jelölésűt hívják Front High-nak...
-
Nemir Ombe
addikt
válasz
Én mindig örülök .... de amikor ilyeneket írsz, akkor még jobban ....
claire78:
Akkor most lesz mit hallgatni ....
-
MasterMark
titán
válasz
Ó Jézus, ez egyre rosszabb.
Egy normális házimozi erősítőben X darab diszkrét teljesen megegyező végfok van. Mind ugyanazt tudja.
Bi-amp-nál is mindegy hogy melyiket hova kötöd.
-
BBéci
legenda
válasz
johnywalker #16035 üzenetére
Tényleg nem érted, vagy szándékosan trollkodsz?
"Biampnál viszont már két külön kábelen megy a hangsugárzóhoz a magas és mély jel."
Na, ez így, ebben a formában úgy hülyeség, ahogy van.
A házimozi erősítő pontosan ugyanazt a jelet, a teljes (az LFE kimenetre irányított tartományt most hagyjuk) frekvencia spektrumot küldi a kettős erősítésre kijelölt összes kimenetére, nincs keresztváltás. Az kizárólag a hangdobozon belül történik.
Ameddig ezt nem vagy képes elfogadni (felfogni) addig inkább ne írj többet a témáról! -
MasterMark
titán
válasz
johnywalker #16035 üzenetére
Jó ég.
Nem megy külön kábelen a magas meg a mély. Mind a két kábelen megy minden. A hangváltó pedig marad, az fogja leszedni ami kell az adott hangszórónak.
A bi-amp-nak teljesen más az értelme mint amit hiszel és előadsz itt.
Amit te írogatsz azt aktív hangváltónak hívják, és az még az erősítés előtt kettészedi a magas és mély frekvenciákat.
-
MasterMark
titán
válasz
johnywalker #15995 üzenetére
Annak az össz felvétele maximum 600W. Lehet számolgatni.
-
Norbi 72
veterán
válasz
johnywalker #15948 üzenetére
Nemir:
-
BBéci
legenda
válasz
"Bi-ampnál a legelső mozdulat, hogy kiveszed a hangsugárzóknál az áthidalót! Ami ugyebár közvetlen azt jelenti hogy kiiktattad a hangváltót!!"
Ha erre válaszként leírnám azt, amit hirtelen felindulásból megfogalmaztam, sértődés lenne belőle. Ezért csak annyit, hogy óriási tévedésben vagy, járj utána!Más.
Onkyo 626 esetleg akkor tud csatornánként 130 wattot, ha csak azt az egyetlen csatornát mérik. Valójában 7.1 üzemben legfeljebb 7x60 W a teljesítménye, az is 1 kHz-es mérőjellel, 6 ohmon. Hirtelen nem találtam meg a tesztet, amiben ezt olvastam, csak az újabb és nagyobb, TX-NR737 mért értékeit: 54 W/csatorna, szintén 1 kHz és 6 Ohm. Forrás: Audiovision 2014/10.Tehát az említett üzletben jogosan mondták, hogy kevés a teljesítmény, ezért ajánlott duplázni.
-
Nemir Ombe
addikt
válasz
johnywalker #15954 üzenetére
-
Nemir Ombe
addikt
válasz
johnywalker #15950 üzenetére
Látom nem ment át, hogy mi lesz holnap....
-
Nemir Ombe
addikt
válasz
Várhattál volna még egy napot azzal, hogy mindezeket leírd ....
-
Nemir Ombe
addikt
válasz
johnywalker #15946 üzenetére
Hát csak annyit fűznék hozzá, hogy a dobozok minősége is jelentős szerepet játszik a dologban, ill. a "bi-amp" a keresztváltó szerepét nem igazán veszi át és a kisebb teljesítményű erősítő csatornánként sem a legjobb ebben a formában, de a többi nagyjából stimmel ....
-
claire78
senior tag
válasz
johnywalker #15889 üzenetére
Igazad lehet.
Egyébként a manuálja. [link] -
Nemir Ombe
addikt
válasz
johnywalker #15693 üzenetére
Attól még ez belépő .... a gyártónál....
-
coleen
aktív tag
válasz
johnywalker #15583 üzenetére
Hétvégén elég sokat játszottam a hangfalak elhelyezésével is és azt kell mondjam, hogy megvannak azok a szép kerek basszusok, de csak akkor, amikor a hangfal háta mögé állok, vagy beforgatom a fal felé!
Ez hogy?! Ennél a hangfalnál - Canton GLE 490 - a bassreflex nyílások előrefelé néznek, lehet, hogy ez a gond? Jobb lett volna, ha hátrafelé néző nyílással rendelkezőt veszek? Amikor szemből hallgatom, akkor egyszerűen eltűnnek a basszusok, amikor hátulról, akkor megjönnek -
coleen
aktív tag
válasz
Most zene közben körbesétáltam a lakásban és meglepve tapasztaltam, hogy a hangfalak háta mögött lévő másik szoba végében éreztem azt az igazi mélyről jövő öblös mélyhangot, amit eredetileg várnék
Túl hangosan amúgy sem tudom kihajtani, inkább max. alsó-közép hangerőn, nem szeretnék a szomszédoknak se kellemetlenséget okozni tisztes állampolgárként -
sas55
aktív tag
válasz
Nem az nem megoldás nekem
Ha a hang működik mert az átjön, akkor az irányításnak is mennie kellene de hogy -
sas55
aktív tag
válasz
johnywalker #15570 üzenetére
Ok én értelek csak minden gyártónál másképp hívják és nem kicsit idegesítő ez az egybe mindent vegyél ugyanattól a gyártótól és akkor működik felfogás.
Mindkét készülék úgy van eladva hogy tudja és együtt mégsemDe azért továbbra is keresném a megoldást ha valaki járt hasonló cipőben írja le ne tartsa magában
-
coleen
aktív tag
válasz
johnywalker #15578 üzenetére
A falon? Mármint a fal közelében? Ha ez utóbbi, akkor azért, mert valahogy el kell közlekednem a szobában
20 nm-es a szoba.
-
sas55
aktív tag
válasz
johnywalker #15564 üzenetére
Az Lg-nél SIMPLINK-nek nevezik ha jól értem és igen ez be van kapcsolva.
-
dombi81
senior tag
válasz
johnywalker #15510 üzenetére
Beállítottam, mégis semmi, aztán egy külső konverteren keresztül sikerült megoldani.
-
MCGaiwer
addikt
válasz
johnywalker #15373 üzenetére
még nem sikerült összeállítanom a rendszert, így csak sztereóról van tapasztalatom. Mindenféle állítgatás nélkül a nagyon elégedett vagyok az RB-81-es Klipschekkel, bár bizonyos felvételeknél a magast kicsit erősnek találtam. De általánosságban pontos, és szép hangja volt, bár mivel másik erősítővel nem próbáltam, így nincs viszonyítási alapom. Ha kész a teljes rendszer, írok kicsit részletesebben
-
belu891003
csendes tag
válasz
johnywalker #15042 üzenetére
Nah ezaz
-
belu891003
csendes tag
válasz
johnywalker #15037 üzenetére
Köszönöm a válaszokat!
-
belu891003
csendes tag
válasz
johnywalker #15033 üzenetére
Akkor ezért tűnt fel nekem a bemérő mikrofon és táv hasonlóság!
-
Formaster
addikt
válasz
johnywalker #14810 üzenetére
Kérdezem én úgy általánosan a topikban mindenkitől.
mi lenne ebbe a helységben a legjobb beállítás. Látom a centert nem kéne a tv állványba zsúfolni, sem a tv fölé fúrni, úgyhogy a tv-t fúrom fel. A sorroundokkal vagyok bajba, azokat nem tudkm irányba állítani ha csak felfúrom a falra, akkor csak ott fognak lógni merőlegesen. Illetve milyen magason legyenek, mert ugye nem csak filmezés megy, hanem zenélés is. Illetve ha mondjuk a sofáról filmezünk, vagy a szoba közepén táncolunk
akkor a receiverben mindig más beállítás kell, hisz egyszer középen vagyunk, egyszer a végében. Mondjuk filmezéshez is újjabban beülünk középre a szőnyegre, mert 6 méteres távhoz már kb vászon kéne
szóval sztem az erölködő 24/7-be középre lesz hangolva.
holnap szép kis napnak nézek elébe, szereznem kell egy hiltit, dübelt, meg pár apróságot és remélem a kábelt nem mértem el
demars köszönöm
igen már olvastam sokat segített, majdnem el is rontottam volna, már nézegettem hogy fúrjam fel a centert a tv fölé
igazából lejjebb megtalálod a szobám alaprajzát, ha vmit hozzá tudsz tenni megköszönöm. Sajnos elég gyengék a hely adottságai, 5 méter teliüveg, szerencsétlen dupla sofa és ez már költözésig így is marad. Majd egy új kecónál ez is szempont lesz
-
Formaster
addikt
válasz
johnywalker #14808 üzenetére
50-100 hsz óta itt vagyok, nem történ különösebb infocsere a beüzemelésről. Holnap összerakom valahogy, aztán meglátjuk merre tovább...
-
Formaster
addikt
válasz
johnywalker #14803 üzenetére
Sajnos ez nem így van. Itt is sok az inkorrekt, persze van akiről megmondod h biztos nem, róluk pl.
Melyik topikra gondolsz? A házimozi beüzemelés kezdőknek?
MCGaiwer Jamo S 626-hoz sikerült hozzájutnom ujjonnan, kibontatlanul és használatlanul kevesebb, mint féláron. Ehhez vettem gyorsba egy Denon 520-at, meg a kábeleket. Holnap felfúrom a tv-t a falra, van 1 fali konzolom itthon így mehet a center a TV polcra. A sorroundok beállítását nem tudom, legegyszerűbb lenne a falra felakasztani, de nem tudom ez ront-e a hangzáson.
Később lehet h kiegészül egy wooferrel is, de az is lehet h elégelni fogják a szomszédok sub nélkül is
-
BBéci
legenda
válasz
johnywalker #13365 üzenetére
Régóta és gyakran alkalmazott kifejezés az egydobozos házimozi, vagy egydobozos bögreszett. Azokra mondjuk, amiket egyetlen nagy dobozban lehet megvenni, benne az 5 szatellit, a szubláda és a központi egység.
(#13369) patroly61
Erős túlzás, sőt, szakmailag teljesen helytelen, hogy nem számít a szubláda hangszórójának átmérője! -
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
johnywalker #13190 üzenetére
Sajnos nem saját...
Bar az lenne. Az egyetlen ami stimmel az a center es az ELAC márka.
Ez az álmaim mozi szobaja -
junkpod
veterán
válasz
johnywalker #13101 üzenetére
Nemzetközi termék jelölésekben az angol szín nevek rövidítése használatos, pl black:k, silver:s, white:w...
Persze lehet japan kuro fekete és a végeredmény ugyanaz, de a "kuro"-t nem így írják, hanem haziko-irasjelekkel. És minden gyártó a világon használja a k, mint fekete jelölést, a nem japánok is, ha nemzetközi piacra dolgoznak. -
Gigi01
őstag
válasz
johnywalker #13101 üzenetére
Á,köszi,ezt a tv-nél tudtam,eszembe juthatott volna.Akkor az,mert fekete.
Esetleg valami szériahiba ezeknél volt? -
embe
nagyúr
válasz
johnywalker #13017 üzenetére
Köszi!
616-ra jellemző? -
Dika22
tag
válasz
johnywalker #12993 üzenetére
Értelek. Köszi szépen!
-
Dika22
tag
válasz
johnywalker #12989 üzenetére
Köszi a segítséget. Erre gondoltam én is, vagy talán a scart-rca adapterre. Az jó lehet?
-
Mikisys
őstag
válasz
johnywalker #12932 üzenetére
Ha egyszerűen akarod megúszni, akkor az MBCu 4x2,5mm-es vezetéke megfelelő lesz, villanyszerelési üzletekben beszerezhető.
Ne is keress jobbat, csak sokkal drágábbak vannak.Kellemes Ünnepeket Mindenkinek!
Üdv!
-
Drexler
tag
válasz
johnywalker #12945 üzenetére
Csak nincs rajta, ahogy Q mondja a régieken volt. Azt hittem csak én néztem be valamit.
-
s.s.j.goku
tag
válasz
johnywalker #12938 üzenetére
Üdv
Jamo E350-es szettemhez ami 8ohm hangfalakból áll elég e egy Pioneer VSX 329 erősítő?
Igazából ahogy olvasom a hozzászólásokat inkább 6ohm-os ajánlott hozzá, igy kicsit többet kell rátekerni majd a hangerőből,gondolom...
Jamo sub 200 és ezen erősítő közé milyen kábel ajánlott?? -
Nemir Ombe
addikt
válasz
johnywalker #12932 üzenetére
Tessék pl. [link]
-
gxyb
aktív tag
válasz
johnywalker #12928 üzenetére
Ahhoz egy "kicsit" több tapasztalat kellene
Nemir Ombe:
-
Misi1980
senior tag
válasz
johnywalker #12883 üzenetére
Ez olyan médialejátszó amin keresztül egy külső merevlemezre másolt fílmeket is szoktam nézni. Ezek szerint nem tudom összekötni majd a házimozit a tv-vel úgy hogy legyen kép?
-
válasz
johnywalker #12883 üzenetére
Kép -> HDMI -> TV
Hang -> RCA -> Pana
Régi az az egység, nem támogat HDMI-t, sem többcsatornás bemenetet. Marad az analóg vezetett, talán PL-enkódolt jel. -
Misi1980
senior tag
válasz
johnywalker #12838 üzenetére
Még nincs meg a házimozi ma megyek érte.
-
nagyfejü
őstag
válasz
johnywalker #12844 üzenetére
ok!
-
nagyfejü
őstag
válasz
johnywalker #12841 üzenetére
köszönöm a választ. Már nem tudom melyik oldalon olvastam hogy mindegy hol helyezzük el, mert a hátulról jövö hangok szempontjábol mindegy milyen poziciobol jön.
Csak azért kérdeztem. -
johnywalker
őstag
válasz
johnywalker #12838 üzenetére
Akkor megpróbáltam meglesni a manual-ját.Látsz valahol Hdmi csati formát? HT850?Esetleg az előlapon?
-
Pöttön
őstag
válasz
johnywalker #12781 üzenetére
Értem, köszi!
És akkor a Bi-Amp-ot úgy kell megoldani, hogy az erősítő front kimenetét a hangfal alsó két csatijára (piros-fekete) kötöm, az erősítő Bi-Amp kimenetét meg a felső kettőre (piros- fekete)? -
válasz
johnywalker #12781 üzenetére
Külön trafó már a végfokok sajátossàga, de ott se mindig. A hm erősítők egy trafóval dolgoznak.
-
törölt tag
válasz
johnywalker #12750 üzenetére
Multi Channel Stereo, All Channel Stereo, ilyenek vannak csak, és ahogy nézem, mindnél szól a center is. A NAD tud olyat, hogy Enhanced Stereo, a kézikönyv szerint ki lehet kapcsolni a centert ebben a módban.
Aztán lehet nem baj ha szól a center is, ezek a gépek már biztos elég értelmesen fel tudják dolgozni a jelet. Összejövetelkor háttérzenéhez, Barátok köztöt nézni, néhány játékhoz, valami igénytelen döngetős zenéhez, stb. jól jöhet ez.
(#12753) johnywalker: Ja, az más - ezt igazából most is meg tudnám csinálni a HK3770-nel, de újra házimozi erősítőt szeretnék lassan, ezért kérdezgetem, hogy azok mit tudnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest