- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
-
Mobilarena
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Dika22 #46086 üzenetére
Ez a modell kezel passziv subot… meg van 1-2 Onkyo a legolcsóbbakból, Annex kft-nél talán beszerezhetőek.. De 69pablotaxi is helyesen irt mindent, Mág Logitech Z906 lehet befutó..ha találsz használtan..
(46078) 69pablotaxi: 80% jel-zaj aránnyal sztereózni?még a Sokol is jobban szól. max mp3 vagy dinamikakopmresszált zenékre pl spotify, tidal, hasonlók esetleg...
Szeky81: gratulálok. -
Morris
veterán
válasz
Dika22 #46086 üzenetére
A komoly és a genius egy mondatban?
Az az LG szet egy nulla!
Anno barátnőméknek olyan volt. Jön a hang sok helyről, de hogy dinamika semmi, az biztos.
Add el az egész rendszert.
Vegyél egy aktív subot, egy erősítőt, meg valami 5.0 szettet és sokkal jobb rendszered lesz mint a mostani. -
törölt tag
válasz
Dika22 #46084 üzenetére
Csak sima 5.1 aktív hangfalszettet sem tudod direktbe a tv-re kötni,csak valami átalakítóval.
10-15 között már kapsz egy kisebb teljesítményű aktív SUB-ot, meg hozzá 25-ért pl. azt a Yamahát,és már meg is oldottad. De persze neked kell dönteni, mit akarsz, meddig tudsz nyújtozkodni. -
törölt tag
válasz
Dika22 #46082 üzenetére
Hát az nem fog menni ilyen erősítőkkel.
Amúgy nekem ez a kedvencem,ebben az árkategóriába, bár a hangfalaid gyengék hozzá,de majd vigyázol... :-)
https://www.jofogas.hu/bacs_kiskun/Pioneer_839_Vsx__RDS_THX_hazimozi_erosito_elado_96505528.htm -
törölt tag
válasz
Dika22 #46076 üzenetére
Amit sanci is írt, az egy jó vétel pl. Én is azt javasoltam volna,mivel alacsonyabb árkategóriákban gondolkodol,hogy egy jó használttal többre mész. Mivel a tévéden van optikai kimenet,azzal össze tudod kötni azt,vagy hasonló erősítőt. A hangfalaid adottak, 5.0-ra. Én úgy láttam,hogy a SUB-od az passív,tehát azt nem tudod használni. De ha tévedtem,akkor azt is rátudod kötni.
Szóval még egy + annak a Yamahának, vagy valami hasonló használtnak. -
törölt tag
válasz
Dika22 #46062 üzenetére
Ha van HDMI/ARC a tévén akkor ezt.
https://www.jofogas.hu/gyor_moson_sopron/Hdmi_arc_atalakito_hangatalakito_96236119.htm -
BBéci
legenda
válasz
Dika22 #38978 üzenetére
Olyan erősítőt keress, aminek van optikai bemenete, valamint Dolby Digital dekódere. Annak az Akai nevű valaminek ezek egyike sincs. 2019-ben HDMI bemenet sem ártana.
Pontosan milyen hangdoboszett, amit meg akarsz szólaltatni?(#38981) Pappsi70
Kersgélj a menü input alpontjában. -
wep
tag
válasz
Dika22 #38978 üzenetére
Szia,
az említett erősítőn nincs optikai digitális bemenet, így nem fogod tudni összehozni a televízióval.
Egyébként ajánlott lenne egy magasabb kategóriában keresgélni, mivel ez az Akai néven futó izé a minimális minőségi szinttől is igen messze áll...
Mondjuk valami ilyesmit...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
- Gmail
- Autós topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobilinternet
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Nem nyílnak a Foldok?
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest