Hirdetés
- IFA 2024: Csendben debütált a Honor Watch 5
- Poco X6 Pro - ötös alá
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
golyani
őstag
na szóval nem arról a kondiról beszélek ami ez 1-es láb előtt van hanem ami az egytáposnál van a hangszóró előtt, a kéttáposmál meg nincs.
kettős tápfeszt igaz nem tuttam, meg nem raktam még be a kapcsolót így csak külön-külön raktam rá.
na miután feltűnt h nem raktam be a 2-es és 4-es láb közé az ellenállást, beraktam. kipróbáltam. és úgyse volt jó.
1-es lábra a a kondi után a 100kohmos ellenálllást beraktam.
akkuról csak később derült ki h szar mert előtte feltöltöttem csak utána mikor sikerült véletlenül rövidre zárni egy csavarhúzóval és nem szikrázot.
magyarul ellenállások helyén, kondik helyén. madzagok helyén és ha kapcsolóval rakom kéttápfeszre akkor is kiülteti a membránt.
mod mindjárt kirakok ide egy nyákrajzot.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bezámítás! ASUS ROG Strix G512LW 15 Gamer notebook - i7 10750H 32GB RAM 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN11
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3! R3 7320U / 16GB DDR5 / 512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest