- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Yettel topik
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
válasz
horitomy #9054 üzenetére
Látom kezd nőni a népszerűségem.
Hirtelen nem tudtam h megköszönjem vagy megsértődjek : P
Láttad volna amit a régi 1,7-es cerkámmal csináltam.
Gagyi Tescos volt. ( ajándékba kaptam, nem tehettem semmit ellene, örülni kellett)
Aztán egyszer csak leállt. Winamp közben. Restart, aztán biosban láttam h 75 fokon indul a proci.
Gyors szétkaptam és észrevettem, hogy a 4 proci hűtő tartó műanyag izé közül egy le van törve, és az egész borda lötyög a levegőben.
Másnap lan-party volt és muszáj volt valamit eszközölni vele.Fogtam egy jó 2mm vastag rézvezetéket (azt amivel a régi házakban huzaloztak) meghajtottam U alakba, olvasztottam 2 kis lyukat a műanyag tartón, és átfüztem. Pont passzolt bele a hűtő lefogató, alig bírtam rászorítani.
Majd a biztonság kedvéért kitámasztottam valami alu cső szerűséggel, amit a procihűtő és a táp közé szorítottam : )Hja és a poén hogy azt az alaplapot úgy adtam el 1,7 es procival 20 ezerért valamikor 4-5 éve xD
-
-
Dani_kp
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- Lenovo ThinkPad X270 (15) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest