- Yettel topik
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Kedden érkezik a Galaxy S25 Edge
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
-
Mobilarena
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
"Cd-rom: Arra gondoltam h szerzek egy lemezjátszót amit át alakítok úgy h kiveszem belőle a tűt ami olvassa a bakelitet és rakok oda egy cd-rom lézer fejet. Amire meg a bakelitet teszem azt a rész meg át alakítom h megfogja a cd-t utána ki kisérletezem h mennyivel kell több voltot adni a forgó résznek h úgy pörögjön mint egy 8x-os cd-rom
Utána usb-n össze kötöm és kész. Ilyet még nem csinált senki."
Fú ez nagyon komoly lenne.Én az utóbbit választanám! Egy Yamaha CD és bele egy sima IDE-s DVDRW. Azt meg iylen USB-s bigyóval tudod összekötni:
Olyan 5 ezer körül van és akkor már csak egy fekete IDE-s optikai meghajtó kell csak. Táp meg mehet a gépből!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- BESZÁMÍTÁS! Noctua NH-D15 chromax.black léghűtés garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- 12 Részletre BANKMENTES KAMATMENTES ASUS Vivobook 15 X1504ZA-BQ856W laptop további tulajdonsága
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest