Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Dobja a némítókapcsolót a OnePlus
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kompaktabb lesz a Honor 400 a vártnál
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
-
Mobilarena
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danecay
addikt
válasz
daninet #90933 üzenetére
#90931 lemmy71, #90932 pjen, #90933 daninet
Igen, én is találtam már hasonló forgórészeket, sajnos nem túl sokat, pl. viszont méretre nem stimmelnek. Egyébként nem gondolom, hogy túlterheltem volna, ahhoz képest alig volt használva. Egyszer tavaly ugyan elkérte a fater is, nem tudom, hogy ő mit csinált vele, az óta most használtam volna először és el is vágtam vele pár fát, de elkezdett fura hangja lenni és megállni.
Én is használtam így, igaz nem variáltam túl, mármint szíjtárcsával stb. hanem simán hanyatt fordítva beleültettem egy régi hangfal dobozábaMi az a hardy, tengelykapcsoló, vagy mi?
Igen, a párján, mármint a fogaskeréken nem túl sok sérülés van
Amennyiben vannak ilyenek az aliexpress-en, akkor tényleg rá kell jönni, hogy kell rákeresni mert én is próbáltam már, de nem hogy pont ilyet, még csak hasonlót sem találtam. Igaz nem variáltam túl a keresést, lehet először azt kellene megtudni, hogy minek nevezik az ilyen alkatrészt hivatalosan angolul
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest