- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
-
Mobilarena
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danecay
addikt
válasz
daninet #90933 üzenetére
#90931 lemmy71, #90932 pjen, #90933 daninet
Igen, én is találtam már hasonló forgórészeket, sajnos nem túl sokat, pl. viszont méretre nem stimmelnek. Egyébként nem gondolom, hogy túlterheltem volna, ahhoz képest alig volt használva. Egyszer tavaly ugyan elkérte a fater is, nem tudom, hogy ő mit csinált vele, az óta most használtam volna először és el is vágtam vele pár fát, de elkezdett fura hangja lenni és megállni.
Én is használtam így, igaz nem variáltam túl, mármint szíjtárcsával stb. hanem simán hanyatt fordítva beleültettem egy régi hangfal dobozábaMi az a hardy, tengelykapcsoló, vagy mi?
Igen, a párján, mármint a fogaskeréken nem túl sok sérülés van
Amennyiben vannak ilyenek az aliexpress-en, akkor tényleg rá kell jönni, hogy kell rákeresni mert én is próbáltam már, de nem hogy pont ilyet, még csak hasonlót sem találtam. Igaz nem variáltam túl a keresést, lehet először azt kellene megtudni, hogy minek nevezik az ilyen alkatrészt hivatalosan angolul
Új hozzászólás Aktív témák
- Overwatch 2
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
- Microsoft Excel topic
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- BestBuy topik
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Ubuntu Linux
- További aktív témák...
- Cooler Master MasterLiquid PL360 Flux 360mm white INGYEN FOXPOST
- Újszerű iCUE H100i ELITE CAPELLIX RGB - Corsair iCUE H115i ELITE CAPELLIX RGB Processzor Vízhűtés
- ASUS Prime 750W Gold Fehér / White Moduláris Tápegység PCIE 5 ATX 3 12VHPWR
- Darkflash twister DX360 v2.6 Aio vízhűtés
- Eladó Modding tápkábelek!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest