Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- VoLTE/VoWiFi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Ár-érték bajnokkal indította GT-hetét a Honor
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
-
Mobilarena
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
PROTRON
addikt
De ahogy írod vasbetonhoz fúrókalapácsot használsz nem úgy mint én a korábbi ütvefúrómmal.
Már nekem is van fúrókalapácsom ps aksis (az 1,1 J energiájú egykezes), azzal is megtudom oldani.
Ugyanakkor jobb szeretem az ütvefúrót, mert precízebben lehet vele dolgozni. Mármint nem ver szét mindent.
Meg minek vigyen az ember több féle szerszámgépet, ha elég az ütvefúró is a hátizsákba mert csak 1 lámpát vagy 1-1 polcot kell felfúrni és felcsavarozni, míg a fúrókalapács esetén plusz befogót is hurcibálhatod-ottfelejtheted.Meg téglához nem szabad fúrókalapácsot használni, bár ebbe már nem mertem belekötni amikor a klímámat szerelték.
Bár tény hogy ebben a performanceban van anyag, a kis pillekönnyű csavarozók ilyen téren jobb célgépek, csak megint a hátizsák köbméter...Na ezért kérdeztem hogy mit tudnék kezdeni a tengely ütéssel, mert akkor szuper szerszámom lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Anime filmek és sorozatok
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Opel topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- World of Tanks - MMO
- Tőzsde és gazdaság
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Megnyugtatta a Netflix a befektetőket, a vámoktól sem tartanak
- További aktív témák...
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad Gaming 3 Garancia: 2026.07 // R7 5800H / GTX 1650 4GB
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest