- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hammer Construction 2 Thermal 5G - építő jellegű kritika
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
-
Mobilarena
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
betyarr
veterán
válasz
Inhouse #65522 üzenetére
igen,én írtam el valamit,ez kondi.
amúgy én sem értem,hogy ez hogyan is oldja meg a dolgot (mondjuk elég láma vagyok ilyen téren),mivel nálam a fázist szakítja a kapcsoló.még abban reménykedem,hogy a szabadon lévő drót hátha nulla a kapcsoló mögött.DJGABI (65527): hát nem tudom,hogy ez hogy férne be bárhová is,mert a dobozt,amiben a kondi van végül megkérdeztem és elég nagyocska: 39mm*23mm*27mm.ráadásul,most mondja após,hogy a csillár alatt nincs is üreg,csak a vezeték lóg ki a falból
esetleg ha kivenném a kondit a dobozból,de azt meg annyira nem akarnám.gondolom nem véletlenül tették bele.így mégis marad valszeg a nulla vezetékelése a kapcsolóhoz kábelcsatornában.na meg a vésés a kapcsoló mellett
pedig már azt hittem feltaláltam a spanyol viaszt ezzel a kondis kapcsolóval
Új hozzászólás Aktív témák
- Nyaralás topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kés topik
- Milyen videókártyát?
- Star Trek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- Autós topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- szünetmentes táp /nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / 2aksi / Schuko
- Eladó Vízhűtő cuccok, VGA blokk, radiátor!
- Eladó GARANCIÁLIS Fél-moduláris CHIEFTEC A-90 GDP-650C 650W
- Garanciális ID-COOLING FX 360 ARGB WHITE
- ASUS Prime 750W Gold Fehér / White Moduláris Tápegység PCIE 5 ATX 3 12VHPWR
- Samsung Galaxy A55 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Plus / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest