- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
-
Mobilarena
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
Ebben a topikban mondjuk átértékelődnek ilyen dolgok, egyébként igen. Azért egy tápegység nem atomfizika, meg kell inkább javítani.
Amikor én átépítettem LED-esre egy fénycsöves monitort, az egyébként hibátlan tápegységet is kiraktam belőle, meg az inverter is feleslegessé vált értelemszerűen.
A fenti linkhez képest utána még beragasztottam a hiányzó sorokat, mai napig használnám is, mert bevált, csak később lett helyette egy nagyobb TV.
Az alaplapnak csak 5 V kellett, a LED-szalagnak 12 V, mindezt pedig a PC saját tápegységéből vezettem át, 4 szál vezetéken, amihez 4-pólusú csatlakozót szereltem fel:
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó GARANCIÁLIS Seasonic Focus GX 750W
- Kolink continuum 1500 w 80 plus platinum
- Eladó Aerocool Trinity Mini-Tower V1 / Montech AIR 100 Noctua ventikkel
- AQIRYS Wezen Számítógépház, Mini Tower, táp nélkül, mATX, Fehér
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T510i - i3-330M I 4GB I 250GB I 15,6" HD I DP I Cam I W10 I Garancia!
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung S22 Ultra 12/512GB Szép Állapot! 6 hó jótállás!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest