- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Mobil flották
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- A karcsúság ára
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
-
Mobilarena
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
Ebben a topikban mondjuk átértékelődnek ilyen dolgok, egyébként igen. Azért egy tápegység nem atomfizika, meg kell inkább javítani.
Amikor én átépítettem LED-esre egy fénycsöves monitort, az egyébként hibátlan tápegységet is kiraktam belőle, meg az inverter is feleslegessé vált értelemszerűen.
A fenti linkhez képest utána még beragasztottam a hiányzó sorokat, mai napig használnám is, mert bevált, csak később lett helyette egy nagyobb TV.
Az alaplapnak csak 5 V kellett, a LED-szalagnak 12 V, mindezt pedig a PC saját tápegységéből vezettem át, 4 szál vezetéken, amihez 4-pólusú csatlakozót szereltem fel:
Új hozzászólás Aktív témák
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Fotók, videók mobillal
- 500 Hz-re képes, kvantumpontos OLED monitor érkezik a Samsung névjegyével
- iPhone topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Gitáros topic
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Formula-1
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 4th - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest