- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
do3om
addikt
válasz
macko20 #43699 üzenetére
Hagyjuk inkább, ami nem nektek jut esztek be az nem jó.
A másik mester is akinek eddig figyelgettem alkotásait igenen belehúzott ugye egy bizonyos ideje a leszólásba.
[link]
Azóta sikeresen felrakta a bordát aszt hiszem semmit nem vett hozzá, de a lényeg nem az volt hanem hogy ne vegyen tőlem semmit. Nevetséges.
Amugy jó pár hozzászóláson keresztül folytatta és hiába mondhatom mint a festésnél, hogy de bizony jó. Akkor is nem az, mert nem más csinálta.Nem csináltam K2 lefogatót mert annyira bonyolult hogy jaj becsináltam.
De hátha a mesterek hasznát veszik egy 15 másodperc alatt összedobott tervnek ami persze csak szerintem tökéletes mert amúgy tuti szar. (vagy majd szarozzátok)
Csak egyenes sima erős lapok kellenek, de ezt amit használtam úgy pont jó volt a furat így mintának van csak nem kel ez a bonyolultság.
[link]
csak egy erős fémlemez kel intel vagy AMD furattal a két végén, igen nem kel csöveket kerülgetni meg faszomtudja miket irkált.
[link]
Egy másik hosszabb darab meg a tetejére a bevágás szélességű.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- Milyen légkondit a lakásba?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Samsung LCD és LED TV-k
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest