- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Mobil flották
- iPhone topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
kornel76 #7538 üzenetére
Mert nincs rá kereslet. Nem érné meg behozni. Mo. nem túl nagy ország, elég ide pár márka. (gondolják) De ez nem csak ventivel van így, hanem sok mással is
TaaT:
Kár értük. Én is furcsálltam, hogy semmi hír róluk. Pedig nem rossz vonalon indultak. Gondolom külföldi piacon nem voltak sikeresek.
Nekem is volt egy ventijük: katt
-
TaaT
nagyúr
válasz
kornel76 #7538 üzenetére
"Azt nem értem h ilyen ventiket mért kell külföldről rendelni miért nem lehet kapni kis hazánkban?"
mivel jobb ez mint egy ződlapátos vagy más minőségi venti?
malwy: az a cég amelyik több mint egy éve nem üzemelteti a hivatalos oldalát sztem lehúzta a rolót, de ez csak tipp...
-
kornel76
aktív tag
válasz
kornel76 #7482 üzenetére
Megjött a 2db Phobya Nano ventim . Mit mondjak eddig elégedett vagyok velük, beapplikálás és indítás után, a BIOS elkezdett sípolni a proci venti sebessége miatt, le kellett vennem az alsó határt 400 fordulat/percre. Most kb 650-et pörög 0 hanggal . Terhelés alatt pedig kb 800-900-at. A hőmérséklet 36 Celsius fok.
Azt nem értem h ilyen ventiket mért kell külföldről rendelni miért nem lehet kapni kis hazánkban?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Anime filmek és sorozatok
- Kuponkunyeráló
- Bittorrent topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- PlayStation 5
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Formula-1
- További aktív témák...
- Ventillátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- EKL 92mm ventilátorok a 80 mm-es venti csavarméretével (!) - rendkívül halk - nagy mennyiségben is!
- Noctua ventik 6db
- Lian Li UNI FAN SL-INF 120 mm fekete ventilátor szettek
- Minőségi SUNON 24V 3800RPM 12CM Dupla golyóscsapágy, inverteres, brutális, ujj lekapós
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest