- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grózi
Topikgazda
válasz
szente #23356 üzenetére
Ami neked kell az a Silent vagy Shadow Wings,az eLoop vagy az Aerocool DS.
(#23357) gaben1993
Az SP drága,hangos és kattog-nagyon nem ajánlott.Milyen Lepa van a gépedben?
3 vagy 4 pin-t tudsz vezérelni?(ellenörizd az aljzataid,mert attól hogy egy aljzat 4 pin-s még nem pwm-s,lásd Összefoglaló!!)
(#23358) RazoR8402
Amit Vízhűtés topicban írtam,azt kipróbáltad?
A gumirögzítő csökkenti a rezonanciát,nem gerjeszti és általában oldallemezen azért szokott a venti rezegni,mert vékony a lemez. -
krichd1
addikt
válasz
szente #11405 üzenetére
Alapvetően nem rossz minőségű a Xilence venti, attól hogy olcsó. Drágábban Nanoxia Deep Silence, Scythe Kama Flow 2, be quiet! Silent Wings ventiket nézd meg. Keress pár tesztet is, mert gyári adatokra nem szabad hagyatkozni.
Aki 120mm ventit keres: Bitfenix Spectre, Thermalright TY-140/141/147/X-Silent, Scythe Kama Flow 2, Nanoxia Deep Silence/EVO, Corsair SP120.
-
neko18
senior tag
válasz
szente #11408 üzenetére
Életképes lehet, bármiből bármit összelehet hozni csak idő, energia és pénz szükséges hozzá
Igazából egy ilyen projekten a rögzítés ami picit kacifántosabb, a bekötése nem
Főleg ha van egy ventiszabályzód.
Viszont az hogy a vga 85fok egyáltalán nem normális. Nekem játék közben max 58-60fok volt eddig, alapjáratban 38-40körül van AC twin turboval. Esetleg megpróbálhatsz valami jobb hűtőpasztát a vga-ra, akkor ezt az extra hűtést és ne szabályozd le ennyire a ventiket szerintem. A plusz egy hűtővel olyan 4-5fok nyerhető szerintem ami még mindig elég karcsú ilyen fordulaton. Inkább akkor vegyél valami hangszigetelő anyagot és rakd tele a géped és akkor ugyanakkora hanghoz képest dupla akkora lesz a fordulatszám és majdnem a légszállítás is.
Szerinted melyik a jobb ha halk a géped és a vga tönkremegy 2 éven belül vagy hangos de kibír 10 évet?
Én úgy vagyok vele hogy inkább veszek AC ventiket nem érdekel ha 2évet bírnak ki max fordulaton de hűtsenek jól mert 2évente jobb 3-4ezret költeni 3-4ventire mint 2-3évente 30-40ezret (kinek mennyi) vga-ra
Esetleg ha zavar a hang ajánlom a fülhallgatót, sokat segít ámzsoika:: Nézd meg hogy befér-e a tápba mert szerintem a sima házventik vastagabbak
Bár nem szedtem még szét ilyen tápot (pedig nekem is ilyen van 2éve)
-
neko18
senior tag
válasz
szente #11405 üzenetére
A légszállítással nyomáskülönbség keletkezik szóval nagyjából egyenesen arányos a két mennyiség
Ez szerintem nincs rossz árban: KLIKK Főleg ha a csend a szempont! és ahhoz képest nem rossz a légszállítása
Ha jó egy hangosabb is akkor: KLIKK
Ha még olcsóbb akkor: KLIKK
Egyébként jellemző hogy minél halkabb, jobb a légszállítása annál drágább, de főként a hang a szempont sokaknál. Szerintem érdemes rááldozni +2-3ezret főleg ha csak egy darabra van szükséged pl procira teszed vagy vga-raEzen szerintem ne spórolj. A hangerő csökkentésére még ajánlott hangszigetelő anyag beépítése ami szerintem olcsón megvan
Méretre vágja az ember beragasztja és kész is, pár dB-t tuti hogy elnyel az is
Ez mind PWM-es nem 3pines. Ha még is 3 pines kellene akkor kérlek jelezd
CoolBoy323:AC-t sokan nem ajánlják mert hamar hangos lesz meg ilyesmi, ennek ellenére nekem AC van házhűtésnek és VGA hűtésnek is és halk és jól teljesít szerintem. Nekem ennyi pénzem volt, 0 házhűtés után már egy kis fuvallat is sokat hűt a gépen
AC hűtőpasztával nekem pl proci -10 vga -5 fokot csökkent
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- BestBuy topik
- Gaming notebook topik
- Diablo IV
- Eredeti játékok OFF topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Kolink Observatory MX/HF ventilátor szettek - 4x 120 mm
- Újszerű - LIAN LI Uni Fan SL-INF 120 RGB (ARGB) 3 darabos fehér ventilátor szett + LIAN LI vezérlő
- Lian Li UNI FAN TL LCD ventilátor szettek, fekete, normal/reverse blade
- Ventillátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Lian Li UNI FAN SL-INF 120 mm fekete ventilátor szettek
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest