- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Magisk
- Mobil flották
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zwiebi
tag
Ha van felfogatod AM4-hez, akkor rateheted. Lesz, de nem hatalmas a kulonbseg, zaj tekinteteben valoszinuleg jobban fogsz jarni. En nem voltam elajulva az R5 1600-hoz adott gyari hutotol, szelzaj is sok volt es a motornak is boven volt hangja. Nem tudom a TX3 92mm-es ventije mit fog produkalni, de az legalabb olcson cserelheto, ha zajosodna.
@pomk:
Az Akasa venti amit linkeltel az PWM-es nem tudom, mennyire orulne a feszultsegalapu szabalyozasnak. USB-rol pedig csak 5V-ot tudsz levenni. Vannak USB-rol 3 tusre atalakitok, de ha van felesleges usb kabeled, akkor at is kotozheted a drotokat es mukodni fog siman. Arra kell vigyaznod, hogy olyan venti kell, ami el is tud indulni 5V-on, valamint megfelelo a fordulatszama. Vannak 5V-os ventik is, de azokat nem eroltetnem. Noiseblockernel nezzel korul, jellegzetes tulajdonsaguk, hogy alacsony feszultsegen indulnak (specifikacioban meg is van adva) es eleg halkak is. Ugy terveznek, hogy foleg mediafogyasztas melle ne igazan menjen a fordulatszam 6-700RPM fole.
Szerk: azt is meggondolnam, hogy jo dolog-e ki-be kapcsolgatni a NAS-t. Legtobb nem fogyaszt sokat es a vinyok jobban szeretik az allando uzemet. Napi 1 ki-be ciklus nem sok, de a par oras allassal sem nyersz sokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest