- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Prohardver app (nem hivatalos)
- iPhone topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
fogtunder
nagyúr
válasz
ventoos #24374 üzenetére
én is azt mondom, hogy első körben próbáld meg gyári ventikkel, egy előre, egy hátra, aztán meglátod, hogy elég-e, meg hogy megőrülsz-e a zajtól. ha nem tetszik, akkor bol.Quiet, Wing Boost jó lehet költséghatékony cserének/kiegészítésnek.
ha nem nagyon játszol, akkor amúgy nem lenne érdemesebb vadászni egy kisker garis GTX 970.et apróról? fullHD-ra még elég jó és 60-65 körül már kapsz.
-
-
válasz
ventoos #24372 üzenetére
A kérdésre: Szvsz max. egy venti hátra kellhet pluszba, de ebben sem vagyok biztos (lehet hogy a Pure Rock eleve elég erős szelet generál, hogy kifújja a meleget a házból).
Az adott NZXT ventiket nem ismerem (az adatok alapján mondjuk a 21db(A) érték magasnak tűnik, lehet, hogy csendesebb Lepa bol.Quiet ventikre megéri majd őket lecserélni), hátra én a saját tapasztalatom alapján egy Alpenföhn Wing Boost 2-est raknék, vagy ha az elsőket is lecseréled, akkor oda is bol.Quet-et.
Más. Szigorúan szvsz, de játékokban jobban észreveszel egy erősebb VGA-t, mint erősebb CPU-t. Nem lenne jobb választás egy i5-6600k + GTX 1070 páros a mostani i7 + GTX 1060 párosnál? Az i7 proci ebben a felállásban overkillnek tűnik. Persze ha hosszú távra (4+ év) gondolkodsz, ahol a VGA úgy is cserélve lesz 2-3 év múlva, míg az alaplap / proci nem, akkor érthető döntés.
-
válasz
ventoos #24336 üzenetére
Igazán nem akarok gonoszkodni, de egy alsó hangon 200 000 forintos gépnél egy nagyon olcsó ház picit aránytalannak tűnik nekem. Szvsz vegyél inkább egy jobb, 20-25e Ft körüli gépházat, amiben alapból normális ventik vannak. Nekem személyes tapasztalatom a Corsair Carbide házakkal van (200R és 400R), és ugyan pont egy Corsair venti miatt kellett ventit cserélnem, de összeségében mégse tartom rossz választásnak őket. Dettó nem rosszak a Fractal Design Core 2500-ak sem.
@abridabri: Bakker, összekevertem az árakat!!!
Az Alpenföhn Wing Boost 2 volt ennyi...Bocsi, teljesen megvezetett az egész... Így viszont akkor a Shadow Wings mégse olyan jó vétel...
-
-
válasz
ventoos #24332 üzenetére
Felreerted ,a ventiket vettem ki mert semmit se ertek, a HDD ketrecet sajnos nem lehet kivenni , fixen vannak rogzitve a hazhoz ,max flexel lehetne kivagni oket. Egy komolyabb gepnek alkalmatlan a Neos ,netezos konfighoz eleg.
Ha meg nem vetted meg a hazat akkor gyere at a milyen hazat vegyek topicba ,es mondj egy arkeretet meg hogy milyen alkatreszek lesznek benne, es talalunk jobb megoldast. -
válasz
ventoos #24328 üzenetére
Anyamnak is Neos haza van . 2db egyszeru cooler master ventit raktam elore befujonak, de semmit se ertek az egvilagon, annyita brutalisan zart a Neos HDD ketrece,hogy nem megy at rajtuk semmi levego. Igy ki is vettem oket . Olcson nem fogod meguszni ,mert neked nagy statikus nyomasu venti fog kelleni. (Akasa Apache (pwm)/ Wing boost 2(3pin) .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest