- Fotók, videók mobillal
- Prohardver app (nem hivatalos)
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zamma
őstag
válasz
Midguardian #43339 üzenetére
Köszi a visszajelzést!
-
Midguardian
csendes tag
válasz
Midguardian #43105 üzenetére
Megvettem a ventillátorokat. A hozzáadott vezérlőbe vannak bekötve, az meg az alaplapra, és működik rendesen. Tehát nem csak asus lapokkal mennek. Dupla ledsor van bennük, nagyon szépek a színei és az effektek is.
-
válasz
Midguardian #43212 üzenetére
140 ventiből mehet 3 is előre ,csak a belső részre kell berakni őket ,úgy elférnek: [kép] .Vagy kívül 2x140+ 1x120
-
spleenszuru
őstag
válasz
Midguardian #43105 üzenetére
Szia!
Amennyiben az argb vezetéket az alaplapra kötöd, kompatibilisnek kell lenniük egymással.
Egyébként meg tudnod kellene csak a kontrollerrel is vezérelni. Reset SW vagy Led SW tüskékre is tudod dugni az alaplapon, csak nyilván akkor feláldozod pl. a reset gombod, de pl. nekem amúgy sincs a házon..
Ha mégsem akar a vezérlővel együttműködni a lap, akkor anélkül is alaplapra tudod kötni a ventiket, splitterrel/hubbal.
-
Zamma
őstag
válasz
Midguardian #42844 üzenetére
Az 500DX vga szempontból nem túl szerencsés, viszont a procid sem és a vga sem túl erős, így nem lesz gond.
ASUS TUF Gaming TF120 ARGB-re [link] nézz rá, ár/értékben ez jó, csendesen dolgozik, ha alacsony fordulaton használod.
A 3-as packban van plusz egy kontroller is [link], kérdezz rá hogy fekete vagy fehér-e, mert katyvasz a kínálat!
Mázlid is van - ha szólóban veszed - mert a fehérek olcsóbbak!
Ha nem akarsz véletlenre menni akkor komoly venti a Cooler Master Mobius 120P ARGB (csak feketében kapni) - 8 ezer/db [link], tudom hogy nem olcsó, viszont nem fog cserébe megfőni/hangos lenni sem a vga-d, sem semmi másod!Nem tudom hogy mindegyik kapható-e amiket kérdeztél, de az astrohardvert kerüld, nincs valós készlet és nem biztos hogy kapsz terméket (abban az árban).
A házhoz amiket kapsz ventiket kifújónak használd, előre 3 komolyabb beszívó ventit érdemes venni.
Ha már veszel új proci hűtőt én azt javaslom hogy picit tervezd felül a hűtési teljesítményt és akkor nem csak halk lesz a géped hanem hűvös is.
Ezért nem 4 vagy 5 hőcsöves ventit érdemes venni, hanem minimum 6-osat.
ID-COOLING SE-226-XT [link] - 15 000 Ft alatt jobb nincs, Gyártói oldal [link] . -
Zamma
őstag
válasz
Midguardian #42838 üzenetére
Szia, kezdjük már azzal a dolgot hogy írd már le légyszi a konfigot és úgy szülődjön meg ez is. A legfontosabb tételek a ház, cpu, cpu hűtő, vga. Ha ezek megvannak nyugodtabb leszel te is ha pontosabb választ kapsz és amúgy manapság az a tapasztalatom hogy sokan szenvednek - legyen vizes vagy léghűtésses a gépük - a nyári meleg miatt...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged