Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Zwiebi

    tag

    válasz stigma #34790 üzenetére

    Szia!

    Nekem pont van Nanoxia 1100-am es NF-P14 redux-om (bar ebbol PWM-es van).
    A Noctua jobb ha valami nagyon suru porszurod van, egyebkent jo a Nanoxia is. Noctuanak jobb a motorja, soha semmilyen zorej, kerreges, kattogas nem jott ki belole, illetve fektetve is tokeletesen mukodik.
    A Nanoxia sokkal csondesebb szelzaj szempontjabol (azonos fordulatszamon), de magasabb fordulatszamon erzetre kevesebb levegot szallit es minimalis motorhangja is van. Nagyon minimalis, de van es ugye nem szereti a fektetett uzemet.

    Noiseblockerbol nekem egy XL1 van, ami 1000RPM-es. Az egyetlen problema, hogy az enyem mar leszolgalta a mukodese idejet es nem emlekszem ujkoraban milyen hangja volt. Jelenleg van mar nemi csapagyhangja (tobb mint a Nanoxianak). Tornadot nem kavar, de csondesen teszi a dolgat es fektetve is jol mukodik. HDD hutesre szerintem felesleges az XL2. Az XL1 1100-at forog nalam, de nem erdemes odaig feltekerni. 700RPM kornyekeig nincs komolyabb hangeroemelkedes es vinyot mar ott is boven hutene.
    Az egyetlen amit tenyleg nem tudok, az az oreg csapagy hatasa. Ez raadasul porszuro nelkuli hazban ment evekig 24/7-ben... Egy uj minosegi ventitol mar sok lenne ennyi zaj, de azt azert nem mondanam, hogy konkretan zajos vagy zorog. Egy nema hazban mar meg lehetne hallani, foleg, ha elol lenne.
    Ettol fuggetlenul nem rossz venti, csondes, megbizhato es nem draga.

Új hozzászólás Aktív témák