- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grózi
Topikgazda
válasz
myckey #23936 üzenetére
Érdekelne engem is,bár két dolog aggaszt-a feleslegesen nagy rpm és a gyártó neve
.
Ettől függetlenül,ha rászánod magad akkor írd meg a tapasztalataid.
(#23939) koboldcápa
Mint korábban már tárgyaltuk,inkább 3 pin-s ventiket válassz.Ha terhelés nélkül szinte néma gépre vágysz,akkor ezek közül válassz:
Aerocool Dead Silence(a Black Edition kivételével ledes,3 válaszható szín)
Be Quiet SHADOW WINGS SW1 1500rpm(mid-speed)
Noiseblocker E-Loop B12 -2
Szabályzásra én is az A-Tuning Utility-t javaslom-pontosabb mint a bios.
Hogy én is offoljak,nézz körbe aprón is-újszerű felsőbb kategóriás házakat is megkaphatsz az árkeretedből.
(#23942) giorgioEnnyi még nekem belefér.
(#23944) hegegabi80
Mehet ahogy a többiek is írták és őszinte részvétem a fülednek-3 Arctic már tényleg sok a jóból!
(#23949) howey
dqdb már válaszolt neked,én azt javaslom hogy a mennyiség helyet a minőségre menj rá és nekem sem az Arctic,sem a gyári ventilátorjaid nem képviselnek minőséget.Ha nincs extrémen melegedő vga-d vagy nem a legnagyobb oc a cél,akkor 2 első befújó és 1 hátsó kifújó minőségi venti bőven elég.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Noctua NF-F12 industrialPPC-3000 PWM 120mm - 1db
- Lian Li uni fan tl wireless lcd 120 (garanciális)
- Kolink Observatory MX/HF ventilátor szettek - 4x 120 mm
- Ventillátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest