- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Magisk
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Kicsomagolták a Vivo X Fold 5-öt (videó és fotók)
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grózi
Topikgazda
válasz
SZULTA #24105 üzenetére
Az első oké,de a sys_fan-k csak feszültségalapon tudnak szabályozni-az nem jó neked.Pontosan milyen kábelre kötötted?(linkeld ha lehet)
(#24108) exMachina
Az,hogy szenzoros nem befolyásol semmit(annak függvényében szabályoz,hogy hova forgatod a potit),csak nem fog hőmérsékletet jelezni a kijelzőn,ha nem kötöd be a szenzorokat.Én mondjuk szeretem,mert oda teszed a szenzort ahova akarod-én pl: hdd-re,alaplapi bordára,vga bordára a vram résznél szeretem bekötni,mert csak ránézek a vezérlőre és tudom hány fokos az adott alkatrész.Én a Lamptron-ra beszélnélek rá(magamnak azt választanám,pedig volt ilyen Akasa- m is és az is jó) és a Grid+ V2-ről továbbra is lebeszélnélek a bug-jai miatt,de a te döntésed.És nem voltál abszolút fárasztó,szívesen segítek ha tudok!
(#24109) Gery15
3 vagy 4 pin(pwm)? Árkeret?Szín?
(#24110) storm4
3 vagy 4 pin(pwm)? Árkeret?
(#24111) premierpark
Én a két darab 140mm-sre beszélnélek rá,sokkal jobban jársz.És ha van az alaplapodon kellő mennyiségű aljzat,akkor a gyári hub-t se erőltetném,mert nem 1-2 embernél nem működik rendesen.
Az eLoop alatt is van élet(árkategória),ha megmondod hogy milyen aljzataid vannak(mit tudsz vezérelni,lásd Összefoglaló) és mennyit szánnál a projektre,akkor szívesen segítek választani. -
Grózi
Topikgazda
válasz
SZULTA #23968 üzenetére
Tedd inkább valamelyik sys_fan-ra a pumpát,a cpu _opt gyakran csak a cpu_fan aljzattal együtt szabályozható szinkronban.
Egyébként a leghalkabb-legjobb venti radira az eLoop,de az Apache-l se nyúltál mellé.Annyi,hogy elosztóból ne valami no name-t vegyél.Akasa,Phobya,Bitfenix,Nanoxia mind jó.
(#23969) Adams007
A Vardar hangos nagyon és a radijaid se túl vastagok.A legjobbat írtam kicsit feljebb,ami még jó az az Akasa Apache,Alpehnfoehn Wing Boost 2 és esetleg a Lepa Bol.Quiet.
(#23970) Csacse
A passzív pocihűtőről a te cpu-d esetében lebeszélnélek-kell egy minőségi borda+ egy jó venti.A házba két befújó elöl és egy kifújó hátul bőven elég,ha nincs kazán vga-d(ezt nem írtad).
Van bőven hybrid és pwm-s aljzatod is,így nyugodtan választhatod a Lepa-t.
(#23971) konci79
Ezek közül a Sharkoon a legalkalmasabb bordára,de sokkal jobbak is vannak nála. -
dqdb
nagyúr
válasz
SZULTA #23966 üzenetére
Ha az adatlapodon szereplő GIGABYTE GA-Z87X-D3H van a gépedben, akkor nem árt tudni, hogy kizárólag a CPU_FAN csatlakozó PWM-es, a három SYSFAN és a CPU_OPT nem (tudom, hogy mindegyik 4 pines, de akkor sem PWM-esek), az Apache pedig kifejezetten utálja és rettenetes motorhanggal honorálja, ha feszültséggel szabályozzák.
Szóval ha az a csatlakozó foglalt, akkor szabadítsd fel, és rendelj még egy hármas elosztókábelt is a csatlakozó szétosztására (az mindegy, hogy vagy simát, vagy külön tápellátással rendelkezőt). Ha nem tudod felszabadítani a csatlakozót, akkor még most mondd le a megrendelést, aztán majd Grózi ajánl 3 pinesben megfelelőt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Futás, futópályák
- Az adatközpontok szolgálatába állítja a nap- és szélenergiát a Meta
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Acer notebook topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Újszerű - LIAN LI Uni Fan SL-INF 120 RGB (ARGB) 3 darabos fehér ventilátor szett + LIAN LI vezérlő
- NOCTUA NF-A14 PWM Chromax.Black.Swap-Edition
- Lian Li uni fan tl wireless lcd 120 (garanciális)
- Ventillátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Noctua NF-F12 industrialPPC-3000 PWM 120mm - 1db
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest