-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
TaaT
nagyúr
válasz
Ivy.4.Ever #7454 üzenetére
attól függ mihez képest fordítva...
-
Aidan85
aktív tag
válasz
Ivy.4.Ever #7444 üzenetére
Igen, bár én nem vonnék le belőle messzemenő következtetést, mivel tömeggyártásban elkerülhetetlen, h keletkezzen némi selejt... Mondom ezt annak fényében, h a 12-es PWM-es mellett vettem egy F8 TC-t és egy sima F12-t is, amik tökéletesen üzemelnek... 3ból egyet vissza kell küldeni gariba, és cserélik egy jóra, számomra ez elfogadható, én meg vagyok elégedve az Arctic cuccaimmal...
-
Azakiel
csendes tag
válasz
Ivy.4.Ever #7440 üzenetére
Értem, én is erre következtettem a program alapján. Köszönöm a segítséget tényleg!
-
Azakiel
csendes tag
válasz
Ivy.4.Ever #7436 üzenetére
Igen, ott nekem 0 RPM van.
-
haoreg
csendes tag
válasz
Ivy.4.Ever #7371 üzenetére
Bevallom nem figyeltem hol laksz de akkor oersze mindegy de ha kell valami segítség akkor szólj megoróbálok majd segíteni.
Üdv -
haoreg
csendes tag
válasz
Ivy.4.Ever #7368 üzenetére
Én nem tudom, de én már láttam olyat és nekem nem tetszett. Szerintem a hűtésbe nem nagy gond bár szerintem nem annyira fog hűteni, mint kellene. Az meg hogy kívülre rakod-e az meg szerintem ízlés dolga. De azt elmondanád hogy merre laksz? Mert arra fele amerre én akkor szívesen összerakom a géped olyanra amilyenre szeretnéd.
Üdv -
wwhy
veterán
válasz
Ivy.4.Ever #7349 üzenetére
De. Vegyél a tápról 5V-ot. Pl. ilyennel
Az gáz, abban nem tudok segíteni (vagy ha elhozod hozzám
-
Ivy.4.Ever
őstag
válasz
Ivy.4.Ever #7349 üzenetére
Megnéztem, találtam másikat, nem is tudom miért gondoltam hogy nincs másik, de most meg nem tudom kihúzni egymásból a processzor és a ventilátor dugóját.
[link]
Pontosan erről lenne szó, de kézzel nem megy. -
wwhy
veterán
válasz
Ivy.4.Ever #7347 üzenetére
Nem elég neki az indítóáram, dugd más csatira.
-
kukinyo
addikt
válasz
Ivy.4.Ever #7344 üzenetére
Például egy ilyet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lian Li UNI FAN SL-INF 120 mm fekete ventilátor szettek
- NOCTUA NF-A14 PWM Chromax.Black.Swap-Edition
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Eladó Noctua NF-B9 redux-1600 PWM
- Újszerű - LIAN LI Uni Fan SL-INF 120 RGB (ARGB) 3 darabos fehér ventilátor szett + LIAN LI vezérlő
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Xiaomi Redmi Note 11 64Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest