-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Gordiann #400 üzenetére
Valóban nincs ilyen konkrét menüpont, de van egy olyan pont viszont, hogy :
Power Management/APM
Setting to Enabled will activate the Advanced Power Management (APM)
features to enhance power saving modes. Settings: Enabled and Disabled. Egész pontosan nem tudom milyen plusz funkciókat csal elő, de leht ki kéne próbálni. -
BlacKSouL
addikt
válasz
Gordiann #404 üzenetére
Figy, azt írtad 8-9k már sok, persze, de még a legdrágábbak is bőven alatta vannak. Ha a halkság a lényeges szempont, akkor nézz szét itt : [link] A Noiseblockerek, Papstok és NorthQ-k is mind nagyon halkak, és 4k alatt vannak. Vagy ajánlhatom még a Cooler Master LedSilent-et is, ami szintén eléggé halk, én is most veszek ilyet a tápomba. Persze ezeknek a teljesítménye valamivel kisebb, mint a hangos kollégáiknak, de szerintem az 1600+-ost bőven elviszik. Abból kiindulva, hogy ismerősömnek 7centis venti van a 2000+-osán és az is elég rá. Ha mégis nagyobb választékot akarsz, akkor nézd meg a Gigantikus ventitesztet, abban akad még nagyobb teljesítményű is pár.
A problémát így másodszor végigforgatva kicsit fura hogy a SB-et nem méri az alaplap, mert ha jól tudom az is 3pines csatival van, és meg is van a 3.a mérőkábel, míg a régebbi ventit meg igen. Banális kérdés, de jól dugtad rá? Illetve jó aljzatra? Ja, és a Blade-et rádugva nem is megy a venti, vagy csak simán nem méri a fordulatot, és emiatt akad ki?
Illetve akkor fordítsuk meg, a régi ventinek méri a fordulatszámát is, és az Új gép pedig méri a Blade-nek? Mert ha még ez is stimmel, akkor végkép passz. -
BlacKSouL
addikt
válasz
Gordiann #299 üzenetére
Nos vannak akik szerint nem minden teszt elfogulatlan és mindent kielégítő, de én személy szerint megbízom a PH! csapatban, és azokkal is egyet kell értsek, akik 2nél több ventit fogtak már a kezükben, éppen ezért mertem javasolni a Papst-ot mint leghalkabbat eszerint a teszt szerint : [link]
JA, de most nézem, hogy a 8-as amellett hogy halknak kell lenni procira megy, szóval akkor mégis lehetne egy nagyobb légszállítású. Akár ugyanebből a tesztből kinézve. Pl. GlacialTech SilentBlade, Noiseblocker S1, vagy az Y.S-Tech 80mm-esei közül valamelyik, amelyik árban esetleg jobban megfelel. Ezek már 1600-1500-1600-akat forognak, tehát még mindig elég halkak, de a légszállításuk már nagyobb a Papstnál. Talán a SilentBlade kiemelendő a csendességéhez képest bordára szerelve is viszonylag nagyobb hatékonysága miatt. Nézz szét a tesztben, ott megvannak az áraik is, meg a teljes összehasonlítás.
Nem mondom, hogy nem maradhatott ki esetleg valami ami még jó venti, de a tesztbeliekből már lehet választani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Házimozi haladó szinten
- Kompakt vízhűtés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- További aktív témák...
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest