- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic4 Pro - varázsolj nekünk valami szépet
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Magisk
- Hová lett 1000 mAh?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Logicman86 #35684 üzenetére
Teljesen jo a Phanteks Halos . Nekem a digital RGB verziobol van 6db + egy phanteks rgb vezerlo hozza
Sajnos egyedi csatlakozojuk van ,igy mindenkeppen venni kell egy Phanteks vezerlot hozzajuk. Szoval eleg draga dolog.
A Silverstonenak van meg a FG141 ami sima 4pines rgb csati ,nem kell hozza vezerlo ,de ennel meg az a baj ,hogy kozvetlen a venti ele rakva bugo hang lesz a jutalmad . Ha beiktatsz 1 cm tavtartot, akkor mar rendben van. -
current
tag
válasz
Logicman86 #35675 üzenetére
Nagyon szívesen, nem fogsz rá panaszkodni! A beépített fan hub-ot használom, tökéletes! Egyébként érdemes végignézni a honlapon, nagyon látványosan bemutatnak minden részt: http://www.phanteks.com/Eclipse-P600s.html
-
current
tag
válasz
Logicman86 #35660 üzenetére
Üdv!
Én aug. elején vettem egy P600s házat, és egyszerűen csak ámulok. A gyári ventiket semmiképp nem kell lecserélni, hangtalanok. Nem halkak, teljesen hang nélkül mennek! 2 van elől, egy hátul, és szépen beállíthatók a setup-ban, milyen fordulaton menjenek. Kipróbáltam teljes terhelés alatt is, 1200 fordulaton, akkor is az általam már hangosnak mondott határ alatt volt a hangjuk. De természetesen azért vettem ilyen házat én is, hogy minél halkabb rendszerem legyen, így 40%-os teljesítményt állítottam rájuk, ami 550 RPM-et jelent. Gondoltam, ha meleg lesz a házban, kísérletezgetek. Hát nulla hang, hőmérsékletek durván alacsonyak, néha közel kell hajolnom, most megy-e vagy leállt a gép, a hdd-k hangja az egyetlen, amit hallok. Ráeresztettem pár játékot, CoD legújabb, meg Assassin's Creed, ezek a hőmérsékletek lettek 40%-os venti teljesítmény alatt, full zárt házban, úgy, hogy felül is zárva van a ház, ott nincs venti: CPU átlag 36 fok (legmagasabb 49), hdd 46 fok, VGA 45 fok, szóval döbbenetes,... gondoltam én is, hogy na biztos majd a gyári ventiket ki kell cserélni, de nem. Iszonyú profi cucc. -
chopin42
őstag
válasz
Logicman86 #35660 üzenetére
Nálam most az ár-érték bajnok az arctic új "p" szériája, 2k alatt van, és brutál jó. P14 pst, keress rá!
-
chopin42
őstag
válasz
Logicman86 #35651 üzenetére
Szevasz! A gyári ventik alapvetően rendben vannak, kb 1000rpm-ig csendesnek mondhatóak. Amit te írtál, az negatív légnyomás. A 3 be 2 ki felállás pozitív. Hűtésben nincs számottevő különbség, ellenben a negatív porosabbá teszi a gépet, mert a vákuum beszívja a hiányzó levegőt a nem szűrt lyukakon is. Szóval ha rám hallgatsz, 3 befújó elöl, egy hátul, egy felül, ha mindenképp kell 5 venti. De amúgy 3 is elég jól lehűti a gépet. Lényeg a pozitív légnyomás=tisztább gép.
-
TaaT
nagyúr
válasz
Logicman86 #6202 üzenetére
25? az kicsit félre mér...
-
Tommy7
tag
válasz
Logicman86 #6200 üzenetére
Oks, úgyis akartam venni még1 12-es hátra, és akkor már tényleg szellős lesz a ház
-
TaaT
nagyúr
válasz
Logicman86 #6195 üzenetére
noctua-t és a scythe-ot nem ajánlom az áruk miatt főleg, használtan többe kerülnek majdnem mint egy új swif2
AC ventik egyik előnye az olcsóság, a pwm és tc verziók alapjáraton elég csendesek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest