- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danex
addikt
válasz
Bobrooney #6345 üzenetére
szerintem ilyet kereselhttp://www.pcvizhutes.hu/?kabelek,77
-
Tomi7887
aktív tag
válasz
Bobrooney #6319 üzenetére
Szerintem az ezerszer ismételt Coolink Swif2 1201 egy megfelelő, csendes példány, de Noctua-ból, Schyte-ből is választhatsz, nem fogsz csalódni.
Korábban irtam már, nekem Schyte-ből olyanom van, ami kézzel és Biosból is vezérelhetős. Érdemes rá többet áldozni és alaposan körüljárni a témát. (Pl. az alaplapodon van-e 4 pines csati, met akkor inkább valami olyat érdemes venni).
Amit érdemes elfogadni, hogy minden ventinek más a hangja, így mindenkit más zavar, főleg 1200rpm felett
-
Tomi7887
aktív tag
válasz
Bobrooney #6303 üzenetére
Én a Biosba szoktam és az alaplapi hőmérsékletleolvasó programokból, amik a Biosból olvasnak ki. Everesten ezt még nem néztem, valószínűleg onnét olvas ki az is.
Nézegesd meg mindenhonnét. Sztem amig 30-40 fok körül vannak a dolgok, addig OK a hőmérséklet, de afelett már figyelni kell.
-
Tomi7887
aktív tag
válasz
Bobrooney #6301 üzenetére
Mivel a kártyán van aktív hűtés (nálam ez volt az egyik baj, hogy passzív volt a vidkari is igy több hőt termel), ezért először rakd össze és nézd meg mit tud úgy.
Ha jó a proci hűtőd (nekem B55 x2->x3 procim van, rajt egy CM tx3-mal, ami éppen elég rá, mert csendes is meg a proci is csak 36C) az nagyon sokat segít.
Fenntartom, hogy inkább előre vegyél egy minőségi, drágább, 4 pines csendes ventit és ha szükséges akkor majd oldalra még egyet.
-
Tomi7887
aktív tag
válasz
Bobrooney #6299 üzenetére
Milyen gépet raksz össze?? Nekem volt alaplapom, ami melegedett (kb 45 C fölé )és mivel nem volt rajt aktív hűtő ezért kellett eleve az első és a hátsó együtt, mert tapaszatalatom szerint "csak a hátsó" szinte semmit nem ért. Egyébként meg "sok venti-sok hang" ezt érdemes szem előtt tartani!
Be kell üzemelni aztán meglátod!
-
Tomi7887
aktív tag
válasz
Bobrooney #6278 üzenetére
Szia, bocs hogy nem válaszoltunk, én függően az alkatrészektől amit beleveszel, biztosan csak egy ventit vennék első körben pluszba, mégpedig előre.
Ahogy látom 12 cmes helye van: nekem swif2 1201-em van és Scythe van hátul, ami szabályozható (4 pines és manuálisan is), ez utóbbi 2k felett van előbbi olcsóbb azért. mindegyikkel meg vagyok elégedve.
A lényeg, szerintem, hogy kis fordulatszámú legyen (egyelőre ez a legnagyobb garanciája a csendnek
), de azért legyen légszállítása is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motoros topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Nintendo Switch 2
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Autós topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Kolink Observatory MX/HF ventilátor szettek - 4x 120 mm
- Lian Li uni fan tl wireless lcd 120 (garanciális)
- Ventillátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- Noctua NF-F12 industrialPPC-3000 PWM 120mm - 1db
- Minőségi SUNON 24V 3800RPM 12CM Dupla golyóscsapágy, inverteres, brutális, ujj lekapós
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest