- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grózi
Topikgazda
Ez egy fokkal jobb,de azért ez a minimum egy ilyen konfighoz.
Én előre tennék 3 db 120-st és a 120-s Aio-t hátra vagy felülre.
Előre:
Nanoxia Deep Silence Pwm 1500 rpm
Coolink Swif2 120P
Alpenfoehn Wing-Boost 2 Plus(bordára/radira is,csak aminek színes a belseje-a tiszta fekete Pure változat nem)
Lepa Bol.Quiet (ledes,kék vagy piros-jelenleg az egyik legjobb házhűtő és bordára/radira is megfelelő)
Be Quiet Silent Wings 3 120
A radira:
Akasa Apache(elsősorban bordára/radira,de házhűtőnek is kiváló)
Akasa Viper(kifejezetten bordára/radira,nagy teljesítmény)
Noiseblocker eLoop B12-PSB-tervnek(és ez lenne a legjobb),mérd meg hogy elöl nem-e fér be 2 db TY-147A(140*152 mm),mert ha igen akkor az lenne a tuti.
-
szab.tam
nagyúr
nem tudom, hogy hol keletkezik.
de most nem is ez érdekel, hanem még mindig az, hogy melyik a gyárilag legalacsonyoabb fordulatú, minőségi csapágyozású, 12 centis venti.
vagy a gyári rpm adat sem érdekel, ha a gyakorlatban 200 körüli rpm-hez szükséges, zalman potival állított feszen is elindul, álló helyzetből...
-
szab.tam
nagyúr
az már rég ki van vágva.
és ez az 1 mozgó alkatrész van a kis gépemben.
azaz az ssd melett egy 1 tányéros 5400-es 500gb is, de az a gépen kívül egy agyon hangszigetelt szivacsházban, himuro-ban csücsül és kussol.tehát csak ezt az egyet kell minimalizálnom.
aztán még a monitorok tápja lesz kicsierélve.
és utána begbszm a legyet is, ha repülni és zümmögni mer.egyébként az ilyen hülye kis zajok már csak akkor hallhatóak, ha nincs más nagyobb, ami elnyomja....
-
szab.tam
nagyúr
ok, amit leírtál, de:
engem totál hidegen hagy, miket írkálnak decibel adatokat a gyártók. még igazak is lehetnének, de hiába, amikor a keltett szélzaj a fordulat csökkentésével össze-vissza változik. tekerem le, és van zaj, (suhogó, sípoló), ami akkor jön elő. tovább tekerem, eltűnik, majd megint előjön...) - ezek 20-40 centiről hallghatóak csak, de akkro is vannak...
tehát a fordulat csökkentésből db-elt számolgatni lineáris módon lehet, de nem kapunk valós végeredményt...3 pines-t rákötöm tápról a zalman potira, és úgy szabályozom. mechanikusan. igaz, így nem látom képernyőn a fordulatot. tehát én sem vacakolok 4-esekkel.
valamit elírtál, mert a 30%-on mindkét ventire 460-at hoztál ki...
ha osztunk, szorzunk, akkor:
1200 -> 360
800 -> 240egyénként azt akarod mondani, hogy a megadott alapfordulat 30%-a kb. az elindulási határ? akkor a 800-as sflex-nek is kéne ennyin mennie?
mert most eljátszottam a 800-as s-flex-szel. raktam az egyik lapátra fehér szigszalgot. lámpával megvilágítottam. potit visszateketem odáig, ahol még a gép indulásával 0-ról elindul. és kb. 6-ot fodul mp-enként, ami 350-400-as fordulatot jelent.
lejjebb már nem mindig indul el 0-ról. ha már megy, nem áll le, de nem indul el... -
n00n
őstag
Közben meg van. 2 db 8-as és 1 12-es van elől. Kérdésem hova érdemes dugni a ventillátorokat, ha szeretném, hogy szabályozza a sebességüket. Mert a tápból jön ki kettő 4-pines dugó. (De gondolom ez nem szabályoz.) Viszont a lapon csak egy 3 pines sys_fan jelölésűt láttam. 2 db ventit szeretnék venni. Előre egy 12-es hátra egy 8-as. Akkor vegyek átalakított a 3 pineshez? Vagy micsoda? Köszi a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest