- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Henk
veterán
válasz
agemate #6054 üzenetére
Én már javasolni akartam pont az AC-t de mivel azt akarod cserélni így nem nagyon van ötletem ami olcsó és 1400 rpm-nél nem megy többet. A pwm-ek általában ennél magasabb fordulatot tudnak és 1400 rpm körül már hangjuk is van szépen. Én a Coolink 120P-t használom ami 1700-1800 rpm-et tud maxon de 1100-1200 rpm-en már megjön a hangja ezért nem is nagyon szoktam efölé engedni. Amúgy leszabályozva nagyon csendes venti és szerintem az ára is elfogadható.
-
Henk
veterán
válasz
agemate #4977 üzenetére
Nem mindegyik lap tudja szabályozni a 3 tűs ventiket, de még ha tudja is általában nem mindegyik csatin. Vegyél egy Coolink swif2 1200-at az 800 rpm-es még ha full-on járatod is minimális a hangja. Az AC F szériának is van motorhangja mint az elődjének, hangosabb a Coolink-nél.
-
Monyesz
aktív tag
válasz
agemate #4977 üzenetére
Azt mondom, hogy ez összeköthető a másik PWM-es ventivel és mehet együtt az alaplapi PWM portra.
A PWM-es ventik + lába a pwm jelet küldi egyébként meg tápot (2 láb) és fordulatjelet (1 láb) van bekötve ugyanúgy. Vezérelhető tehát elvileg a hagyományos módon, de azért nem minden 3 lábú alaplapi csati vezérel is (lehet hogy csak a fordulatjelzést veszi, de visszafelé nem szabályoz - ez nyilván alaplap függő) ! -
Monyesz
aktív tag
válasz
agemate #4971 üzenetére
Vehetnél Arctic Cooling PWM-es ventit, annak a csatija alapból olyan, hogy fűzhetsz rá egyet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óvodások homokozója
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged