-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grózi
Topikgazda
Legalább nézz bele az Összefoglalóba,ennek köze sincs ahhoz amit kértem...
Ledes,minőségi venti nincs az árkeretedben.Az a 75 cfm meg a valóságban 45.Oldalra ne tegyél,sokkal fontosabb előre 2 jó darab.
Ha a 120P-vel elégedett vagy és tudod is szabályozni,akkor meg nincs miről beszélni-tegyél 2 db-t előre. -
CoolBoy323
nagyúr
pedig a gyáriak már kis terhelésre is olyan hangosak, h fujjjj
de hát Te tudod
egyéb:
Ma vettem egy Swif2-t, az 1200rpm-eset, és nagyon meglepődtem, h sokkal halkabb, mint a Xigmatek Midgard II házamban lévő gyári. Szinte néma még fullon is, de 10V-on már tényleg totál kussol, és mégis hűsítVeszek majd még, mert ár/érték arányban szerintem bestbuy, főleg 5 év garral!!
@AxBattler: hátra is mehet a gyorsabb, ha hangosnak találod akkor kösd alaplapra, és onnan elvileg fogod tudni feszültséggel szabályozni
-
-
krichd1
addikt
Az öt év gari jól hangzik, viszont ha tényleg baja lesz a ventinek, akkor a postázást neked kell fizetned és lehet hogy nem cserélik ki jóra. Tehát inkább parasztvakítás az 5 év. A jó venti nem romlik el, ami igen, ahelyett úgyis veszel másikat.
Én egy AC ventivel jártam így, amire szintén sok év garancia volt, fél év után kipurcant, de egyszerűen nem érte meg visszaküldeni, drága az értékhez képest a posta. A másik, ha küldtek volna helyette másikat, és az is megadja magát, akkor már kész ráfizetés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest