- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
- iPhone topik
- Garmin topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Azonnali navigációs kérdések órája
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
abdulka1
őstag
válasz
Czmorek #40322 üzenetére
Elszivárog belőle!
Már korábban is tapasztaltam, de a napokban géptakarítás közben láttam, hogy az egyik Alpenföhn WB2 plus venti fehér belső palástján foltokban, sárgás színű olajos filmréteg van, valamint a lapátok végén is összekapta a port ez a folyadék.
Egyenlőre hangjuk nincs, de kezdem keresni az utódokat. -
abdulka1
őstag
válasz
Czmorek #40319 üzenetére
Erővel bármi szétszedhető!
Eddig többnyire, csak Twister (mágneses) csapággyal szerelt ventilátorokat ismertem szétszedhetőnek, persze a csúszó és golyós csapágyas modellek mellett. A folyadék csapágy elvileg egy zárt, nyomás alatt levő rendszer, ha ezt megbontod, abból jó nem sülhet ki, szvsz.
Persze nem zárom ki, hogy tévedek! -
abdulka1
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kolink Observatory MX/HF ventilátor szettek - 4x 120 mm
- Ventillátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Újszerű - LIAN LI Uni Fan SL-INF 120 RGB (ARGB) 3 darabos fehér ventilátor szett + LIAN LI vezérlő
- NOCTUA NF-A14 PWM Chromax.Black.Swap-Edition
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged