- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen GPS-t vegyek?
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peti78
őstag
válasz
SPC3RUN #2995 üzenetére
Amit Vasinger írt, az a vga-ra vonatkozott. CPU-n nem olyan rossz az általad említett, de nagypbb ventivel jobb lenne
nekem így alakulnak a hőfokok a karin.
Bocs, de a teljes hsz-t bemásoloom, mert nincs kedvem átírogatniSzia
egy kis adalék a hőfokokhoz. Nekem passzív gigám van, amit azért vettem, hogy egy ventit rárakva kiküszöböljem a gyári ventis megoldások esetleges zavaró hangját, és ne kelljen az általad említett bordára külön költeni.
A hőfokokat 690 házban a következő ventik elhelyezésével mértem, amiket egy Zalman zmf1plus vezérel. elöl, hátul és a Hyper 212-n P-12 Noctua, a vinyók bal oladlán egy ilyen 14 es a Silentből, 2db ilyen felül, a kártyán és az optikai meghajtó alatt ilyen
Jöjjenek a hőfokok, először az összes venti minimumon és csak a kártyán lévőt variáltam.Idle, kariventi alap (865 rpm): 41 fok
Load kariventi alap (865 rpm): 50 fok
Idle kariventi max (1.650 rpm) 39 fok
Load kariventi max ( 1.650 rpm) 46 fokLoad az összes venti maxon 44 fok.
A load-ot Ati tool 0.27-tel a kocka segítségével csináltam, kb 10 perces mérésekkel úgy, hogy közöttük hagytam pár percet beállni a gépet.Megnéztem annak idején venti nékül is, 80 fok k9rnyékére simán felkúszott a maghőmérséklet idle, persze nyáron. Bár akkor még nem ez a házam volt, tehát a szellőzése alapból máshogy alakult.
Csupán anyni problémám van ezzel a megoldással, hogy a venti a proci felé fújja a meleg levegőt, ugyani egy része kilóg a kártya alól. Lehet, hogy jó lenne ha úgy állítanám be, hogy a ház hátulja felé fújja a levegőt, de nem akarom levenni a takarólemezeket.
Bocs, ha nagyon unalmas voltam, de gondoltam megosztom veled amit gondolom már a többi passzív+venti tulajok tudnak.
szia
Új hozzászólás Aktív témák
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Horgász topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Futás, futópályák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fűnyíró topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- BestBuy topik
- Microsoft Outlook topic
- További aktív témák...
- Ventillátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Eladó Noctua NF-B9 redux-1600 PWM
- Cooler Master SickelFlow 120 ARGB ház ventilátorok eladóak /Garanciás/
- EKL 92mm ventilátorok a 80 mm-es venti csavarméretével (!) - rendkívül halk - nagy mennyiségben is!
- COOLER MASTER MASTERFAN SF360 ARGB HŰTŐ
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- OLCSÓ MONITOROK
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest