- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
SRII
őstag
szia, hát ha nincs más venti a házban én javaslom hogy a befújás mellett maradj, jelenleg most nekem is így működik, és igen sajna a szobahőmérséklet levegőt fogja bejuttatni a ház belsejébe, de azt nem értettem hogy
" A beépítés lehetősége viszont csak olyan elhelyezést tesz lehetővé, hogy befújás van "
csak megfordítod a ventit és nem fúj hanem szív, de ha a ház tipusát megmondod lehet több lehetőség is adodhat, több szem többet lát alapon, bár a nem tudom milyen a többi alkatész, azért egy sz.g házban 1-2 venti nem árt.szerk: most néztem, alkatrészeket, ha van lehetőség egy két ventinek a házban, azért ne spórolj vele, jön a nyár, főleg ha játszol is néha..inkább legyen benne-mint ne legyen, a hőmérsékleten nagyon sokat számít egy venti vagy egy sem.
-
Kezdésnek pucold ki az egész gépet, főleg alaposan a cpuhűtő bordáját, aztán pasztázd újra a hűtőt, hátra a táp alá tegyél be egy ventit ami szívja ki a meleget és az oldallapra is érdemes feldobni egyet és előre is, hogy valami szívjon be egy kis friss levegőt, így nem csoda, hogy megfő a cpu-d. És a kábeleket is jó lenne kicsit valahogy elrendezni az útból. A tápból is mindenképpen fújd ki a pormacskákat.
-
jookomak
őstag
Menet közben, hogy csökken-e a hőmérséklet.
Valamint fogadd meg a kollega tanácsát, és a léghűtés topikban próbálkozz. -
törölt tag
Nincs valami ismerősöd aki meg tudná nézni? Azt nem mondom, hogy vidd el PC boltba, de ha te nem értesz hozzá akkor valami ismerős nézze meg.
Valószínű a hűtő nem fekszik fel, vagy nincs eléggé meghúzva, vagy a pasztával van gond. Esetleg nem pörög eléggé a venti rajta vagy a BIOSban van elállítva valami. Az hogy nem szellős a ház még nem jelent ekkora idle hőfokokat, terhelve már érthető lenne, de ott is kéne neki vagy fél óra. Ez nem házszellőhiány, mindenképp a proci hűtését kell megnézni és utána a házszellőzéssel foglalkozni. -
krichd1
addikt
Érdemes érdeklődni a léghűtéses topikban, hátha ott többet tudnak segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Revolut
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged