- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mobil flották
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rottweiler89
senior tag
-
Rottweiler89
senior tag
Hello!
LF3-ason felesleges ventiket cserélni, 2db P14 PWM van rajta, azok jó ventik.
Ezek a P szériás AC ventik jók lennének házhűtésnek is. De ott van még a Tt Toughfan széria is, ami szintén jó választás lehet. Tt-nél van kifejezetten radiátorra HSP venti.
Mehet a 14-es venti előre, akár 3 is, több levegőt mozgat meg, mint a 12-es. Ez a pénztárcádtól függ, hogyan döntesz. Alulra mehet a 3db, látom 7900 XTX-ed van, annak nem árt.KBalázs34
Azt a tápot egy az egyben dobd ki, ha a továbbiakban jót akarsz.Ide nem venticserét, hanem PSU cserét javaslok.
-
Hasonló setupom van.
A ház egy BQ 500dx.
Benne totálisan indokolatlanul egy 360-as EVGA AIO (egy 3600X-et hűt), 3 db Arctic P12 PWM (Push) társaságában. Hátul, illetve felül összesen 3 db BQ SW2 szívja ki a levegőt. Én jelenleg maximálisan elégedett vagyok, totál zajmentes és hűvös a gép. Megmondom őszintén én első körben nem is feltétlen cserélném a helyedben a gyári ventiket sem. -
mgoogyi
senior tag
SW3 és NF-A15 (ugyanaz, mint az A14, csak nem négyszögletes a kerete) van itthon.
Az SW3 szerintem halkabb, 1100-1200 RPM környékén az A15-nek már van egy sajátos morgása, ami nem tetszik. Házhűtőnek az SW3-t tenném, bordára viszont egyértelműen az A15 tűnik jobbnak.
Amit még gyakran ajánlanak, az Arctic P14, ebből van itthon 3 (1 sima, két bionix).
Mindegyik kicsit más fordulaton vinnyog, nem rosszak, de nehezebben tudom őket a hőmérséklethez hangolni. Minőségérzetben nem az igaziak.
Összeségében az SW3-kat kedvelem legjobban, a hangszínük nekem sokkal kellemesebb, mint a többinek. -
3x120mm kicsit több levegőt tol mint 2x140 . Pl 3x 50 cfm (150 total) 1200 rpmen amíg mondjuk 140es méretben 150cfmhez nagyobb fordulat kell. Meg lefedi akkor a légáram az aljától a tetejéig a házat .
De vehetjük példának az NF S12A ventit ami 62cfmet tud 1200rpmen. 3x 62 az már 186 ,na szóval érted . -
bignor
tag
Szia!
A lapom matx és nagyon sok periféria nem lesz benne. 1 ssd, 1 hdd, többre nincs szükségem. A mini C-nek eléggé kompakt a mérete, de ennek ellenére szerintem nagyon jól lehet benne építeni. A sima C jóval nagyobb, az szerintem csak ATX lappal néz ki jól, a kisebb lapokkal szerelve szerintem esetlenül néz ki. Szóval egy a lényeg, igényeimnek, elvárásaimnak a mini felelt meg a legjobban. Eddig Fractal házam még nem volt, mindig is tetszettek, most jó is volt az ára, be is szereztem. Nem csalódtam benne, bár még nem laktuk be, de már forgatom és a minősége abszolút jó.
-
chopin42
őstag
A meleget az alkatrészek generálják, köztük is az rx580. Ha hideg levegőt akarsz, használd idle a gépet
Az, hogy kifelé jön a meleg a házból, jó, mivel nem ragad bent...vagy: a z9 neo nem egy tuti ház, elöl zárt, nem is szellőzik különösebben jól nyitva sem, emiatt alapból melegebb minden. Kell egy jó airflow ház csendes ventikkel, amik folyamatosan szellőztetnek, az alkatrészek hidegebbek lesznek, emiatt nem lesz annyira meleg a levegő, ami kijön. De meleg lesz. -
vittorio7
őstag
-
Vasinger!
nagyúr
Oldalra nem ajánlok semmilyen ventit, mert az megszakítja a ház természetes szellőzését.
Ha gyári cooler lesz a CPU-n, vagyis az alaplappal párhuzamosan lesz, akkor még ezt tudom ajánlani az oldallapra. Ez azért jó, mert a proci a kinti, hideg levegőből fog szívni, nem a benti, melegből. De ebből sem mind1, mekkorát veszel, meg kell nézni és meg kell mérni a furatok távolságát, meg a CPU hűtőt is, de szerintem sok fokot fogsz nyerni evvel a pár száz forintos cuccal. De ez csak tipp.zolo96: Azért ilyen durva módszerekhez nem kell folyamodni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Vicces képek
- Opel topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gyúrósok ide!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- További aktív témák...
- Eladó Noctua NF-B9 redux-1600 PWM
- Minőségi SUNON 24V 3800RPM 12CM Dupla golyóscsapágy, inverteres, brutális, ujj lekapós
- Ventillátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Kolink Observatory MX/HF ventilátor szettek - 4x 120 mm
- NOCTUA NF-A14 PWM Chromax.Black.Swap-Edition
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged