-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Omateee
tag
válasz
fahrii #40092 üzenetére
Nekem is BQ 500DX házam van. Kezdetben az elöl 2 venti szív, hátul egy kifúj felállást használtam, de én sem voltam megelégedve. Lecseréltem minden ventit Arctis P-re, elölre került 2db szívó, felülre 2db és hátra 1db kifújó.
Nagyjából 10 fokkal lett hűvösebb a házban, a zaj szinte minimális. Egy 3700x ketyeg bent, amit BQ Dark Rock Pro 4 hűt, mellette egy 2070Super. Igaz a kártya nem termel akkora hőt, mint a tied, de érdemes lehet egy hasonló felállással próbálkoznod.
Az üveglap levételével az egész levegőáramlást megborítod a házban, szerintem az nem megoldás, a porosodásról nem is beszélve. -
mgoogyi
senior tag
-
válasz
fahrii #40079 üzenetére
Oldalra tolja a forró levegőt a VGA, ami ott megreked, és vissza is szìvja egy részét. Ha megfogod az üveget érezni fogod milyen meleg. 2 lehetőség : előre erős ventik ,ha nem zavar a hang.
Vagy marad a mostani felàllàs,de kiveszed a VGA alatti PCI slot takaròlemezeket. ,ha maximalista vagy akkor rakhatsz oda egy kiszìvó ventit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Óvodások homokozója
- Medence topik
- Donald Trump azt mondja, hogy megtalálta a TikTok vevőjét
- Vivaldi (böngésző)
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Hardverkemping június végén
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- EKL 92mm ventilátorok a 80 mm-es venti csavarméretével (!) - rendkívül halk - nagy mennyiségben is!
- Lian Li UNI FAN SL-INF 120 mm fekete ventilátor szettek
- Újszerű - LIAN LI Uni Fan SL-INF 120 RGB (ARGB) 3 darabos fehér ventilátor szett + LIAN LI vezérlő
- Cooler Master SickelFlow 120 ARGB ház ventilátorok eladóak /Garanciás/
- NOCTUA NF-A14 PWM Chromax.Black.Swap-Edition
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest