- Mobil flották
- Milyen GPS-t vegyek?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pityu.
nagyúr
válasz
sacren #44366 üzenetére
Ha már egész hűtőt cserélnél ha nem feltétel az rgb vezérlés csak legyen fény akkor ez elég jó hűtő ID-COOLING SE-214-XT én a másodgépembe ilyet raktam és az ára se rossz.Viszont ha kell a fény vezérlése akkor van ARGB vezérlős verzió is ID-COOLING SE-214-XT ARGB az se rossz áron
Akkor az első a jó választás
-
Pityu.
nagyúr
-
5leteseN
senior tag
válasz
sacren #44345 üzenetére
Ez is lehetséges.
Én olyan esetre emlékszem, amikor ugyan szintén magasabb volt a hőfok és a venti fordulat is, de a nagyobb teljesítményfelvétel miatt a VRM-ek tekercsei "ciripeltek" vmilyen kapcsolási frekvenciák kereszteződése miatt, ahogy (szerencsére csak néha) a hasonlóan hallható tartományban dolgozó 50Hz-es trafók is rezegnek a hálózati 50Hz-en.Egy kizárásos alapon, lépésről lépésre haladó hibakereséssel tudod megtalálni a hiba okát. Volt itt erről már szó, nekem nem kellett eddig ez az infó, nem tettem el(nem jegyeztem meg) az ide tartozó infót a korábbi hsz-ekből.
Esetleg (ha sürgős, nem tudsz-akarsz várni): a Yt-on szerintem erről vannak videók, ha "leferdíted" magyarról a problémát, és rákeresel náluk. Nekem gyakran bejön ez az út is.
Te tudod... -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged