- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- One mobilszolgáltatások
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
MadBlade #961 üzenetére
Mivel kék ledest mondtál, ezért ajánlottam a CM-t. A linkelt NorthQ nem ledes, viszont kerámiacsapágyas, tehát halk és jó hosszú élettartamú. Nem túl gyors, tehát a légszállítása sem olyan nagy, de 1500 fordulat még elég ahhoz hogy érezhető légmozgást okozzon. Ha valóban ragaszkodsz a kék ledhez, akkor onnan ez ami olyan: [link] de ez nem kerámiás, és lassabb is, még kevesebb levegőt tol.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
MadBlade #951 üzenetére
Én a tápomba tettem ilyet, de nekem nincs gondom a hangjával, pedig eléggé le sikerült halkítani már a gépet. Max fordulaton van hangja, de nagyon messze van a traktortól szerintem. A levegőt meg úgy tolja, mint a legtöbb ugyanilyen fordulatú venti. Nekem a tápba elég volt, sőt, még lassítom is kicsit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen házat vegyek?
- Óra topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Parfüm topik
- Fogyjunk le!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Minőségi SUNON 24V 3800RPM 12CM Dupla golyóscsapágy, inverteres, brutális, ujj lekapós
- Noctua NF-F12 industrialPPC-3000 PWM 120mm - 1db
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Eladó Noctua NF-B9 redux-1600 PWM
- Lian Li UNI FAN TL LCD ventilátor szettek, fekete, normal/reverse blade
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest