- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- iPhone topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
klepto
addikt
Minden Antec ház néma működésű, vagy csak a Sonata?
Találtam egy köztes megoldást, az Antec Minuet Bővebben: link 25k körül mozog bruttó. Ez az Antec Overture Bővebben: link kistestvére, mi viszont az én álmom, de sajnos 38K-ba kerül
-
klepto
addikt
na most néztem meg a Chieftek árát, már 18875.-Ft+postaköltség(kb.1000.-Ft)ahol kapható (15100+áfa), és ehez hozzáveszem a Zallman 7000ALCU-t, ami kb. 9000.-Ft, akkor máris közel 29k-nál vagyok, és a DTK ház nem igazán menne el jó áron. Ez így drága...
De egy ház lappal elmenne talán 20k-ért (15k a lap 1,5 év garival+5k a ház kb. 6 hónap garival), és úgy már jobban elmenne szerintem. Szerintetek?
Ha így nézem, egy barebone pc ami jól is néz ki már 30k+fa, és az a végén olcsóbb volna, mint ha a házat cserélem le hűtőstől.
Jól gondolom vagy nem?
Egy barebone pc mennyire csendes, és mennyire jó a hűtése? -
klepto
addikt
nem jó a házi barkács
Ez talán nagyobb, és bvelefér a Zalman venti, de akkor már ott vagyok, hogy 22k a ház a ventivel (a tavalyi árak szerint)
Vagy váltsak Barebone-ra, és adjam el a házat alaplapostól?
Ezalatt a fél év alatt kiderült, hogy tökéletesen elég az integrált vga, és nincs igény a későbbi bővíthetőségre sem. Először ezért nem akartam Barebonét, mert hátha pici lesz bővíthetőség szempontjából...
Az mennyivel lenne halkabb megoldás?
[Szerkesztve] -
klepto
addikt
Ha már szóbakerült a Chieftec, akkor ez a hőáz mennyivel csendesebb, mint a DTK?
-
klepto
addikt
nem, nincs a közelben szekrény.
Nehéz lenne elmagyarázni a lakás alaprajzát, de egy pici előtérben van a gép, ami a nappaliból nyílik, ablakok vannak, egy vendégágy, és egy normál asztal. A helység kb. 2m széles, és 5-10m közötti hosszúságú. Ez egy régi parasztház, és a gangból van leválasztva, átépítve a szobához. -
klepto
addikt
Nem jó tippek!
A méret nagyon fontos, ezért lett MicroATX-es ház/lap.
Etől csak kisebb lehet a gép (Barebone), nagyobb nem (elsősorban helyhiány miatt)!
A táb ebbe egy hosszúkás microATX 200w-os táp van, nem hagyományos. -
klepto
addikt
Én is gondolkoztam az Antec Sonata házban, de az az én álmom közel 40k-ért
Egyébként a konfig Abit Is7-10 (mixro ATX) alaplap, 80Gb Seegate hdd, 2x256Mb ram, 2,4 Celeron, integrált vga, hang, stb. -
klepto
addikt
Biztosan emlékeztek rá, még tavaly nyáron itt agyaltam, hogy milyen gépet a szülőknek netre. Mostanában felmerült, hogy túl hangos. A régi témát előkeresni nem volt kedvem, mivel ez már egy másik probléma, és nem akartam, hogy ott elvesszen.
A ház, egy DTK BOOK PC ház:
amiben van 3 vetni. Egy a ház elejében, egy a procin, és a harmadik a tápon. A házventi ami elől van egy vékony 8cm-s Zalman venti (Zalman ZM-OP1), a procin a gyári Intel venti van. Mivel nem sok hely van a proci és a táp között, a Zalman cpu hűtő már nem férne el, illetve ha beteszem, akkor hozzáér a táphoz a borda.
A lehetőségek: cpu hűtő csere, de akkor még mindíg megvan az esély, hogy hangos marad; a ventik fordulatszámának levétele, de ezt nem akarom mert leégni nem csak a napon lehet; házcsere, de mire?; gépcsere Barebone PC-re, kérdés, hogy azok csendesek-e?!
Melyik megoldást javasoljátok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Könyvajánló
- Fotók, videók mobillal
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3014, 91% Akkumulátor
- Eladó egy wittings steel hr sport hibrid okos óra dobozával töltővel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest