- Yettel topik
- Egy óra, két rendszer
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic V2 - origami
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Huppi Lilla
újonc
Sziasztok!
Lenne 1 pici problémám. Le írom Nektek is hátha tudtok rá választ. Ha nem akkor tudtok bármilyen email címet ahova elküldhetem a problémám?Több módon próbáltam megoldani .
iPhone 5s készüléken játszom .
A problémám korubelul 3 hónapos már . A probléma , hogy nincsenek facebook szomszédaim .
Én nem látom őket , viszont ők engem igen .
Próbáltam az összes lehetséges dolgot szerintem . ;(
Pontokra szedem.
1. Ki - be lépés a Facebookra
2. facebook app törlése
3. Facebook & hay day törlése
4. A beállítások részen szinten kiléptem a facebook beállításokban
5 . Az egész telefonon teljes gyári beállítást vissza állítottam
6. Android készüléken léptem be a játékomra itt minden jól működött látom a szomszédaim .
7 . Egy másik iPhone (4s) készüléken léptem be es ott sem láthatóm a szomszédaim , de ők ugyan úgy látnak .
8. Minden beállítás program ismételt törlése - gyári vissza állítás es egy új ID - t hoztam létre . Amiket itt a pontokba le írtam egyik sem volt sikeres.Próbáltam a facebook rol torolni a játékot es ujra elfogadtam a játék kapcsolatot a facebookkal.
Több opció nem jut eszembe
Valaki segítsen !
Új hozzászólás Aktív témák
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest