- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolli
addikt
Első képről a "Jók a fogaid Laci" jut eszembe
Szép környék. A sófürdőben mi anno nem mentünk be, mer' kurva sokan voltak
(Már ha jól azonosítottam be.)Háznál voltatok? Nekünk is ajánlottak háznál szállást, ahol állatokkal is foglalkozhattunk volna (tyúk, desznyó, ló stb...). Sajna nem volt még időnk visszamenni, de ősszel (mi okt.23-án, feleségem névnapján, és a nemzeti ünnep miatti hosszú hétvégén voltunk) egyszerűen gyönyörű. Amikor a többféle, egymás mellett lévő erdő (már fa típusra többféle), elkezd besárgulni, bepirosodni stb..., háát, nagyon szép.
Zs
-
zsolli
addikt
Ezt nem hiszed el. Focizni voltam, általában 6-kor végzünk, és kb. 6:45 környékére hazaérünk. De most kicsit ráhúztunk. Mondom magamban, vazze, egy suhancon van licitem és valamikor 7 után jár le. Ahogy hazaértem, még focicipőben be a nappaliba, lap-top bekapcs. Nézem, bazzeg 1 perc a lejáratig, és valaki rálicitált
Nem is gondolkodtam toltam a dellát
Zs
-
zsolli
addikt
Öööö, milyen képet akarsz Te betenni ide a nászutadról?
Mondjuk ez a szurkolótábor...
...bvsszák meg."Küzdeni kell a bennmaradásért" van nálam. 2 körrel a bajnokság vége előtt abszolúlt bebiztosított 2. helyezett voltam, majd amikor kikapok a bajnoktól (leadtam a meccset, de úgy sem lett volna esélyem), nem jön egy szurkoló sem.
Eddig alkalmanként 5 jött, tehát heti 10 db.
Szal nyalják meg a valagam, ilyen szurkolók nem is kellenek
-
zsolli
addikt
Köszi, minden rendben volt.
A pap rugalmas volt, tudta, hogy én nem vagyok kikeresztelve, de így is belement.
A kiscsajszi aranyos volt
A pap az én lányomat is bevont a "szertartásba". Ő fogta a könyvet, gyertyát stb...
A "fogta a gyertyát" nem egyenlő a "gyertyát tartott" kifejezés jelentésével
Utána marhapöri nokedlivel, és 3-an megittunk 5-6 üveg bort, meg megkóstoltunk 1-2 páleszt. Elég jól bírtam...
...pedig nem vagyok már nagyivó6 éve?
Hogy megy az idő...
...öregszünk, változunk...
...most már biztos nem kértek volna fel erre -
zsolli
addikt
Lehet, hogy nem kéne az a stick. Illetve ha a felállításhoz (már a csapatéhoz, nem a nászéjszakáshoz
) kell, akkor oké...
...de nem javaslom, hogy megnézd a nászúton az eredményt. Köcsög Olaf ha beköszönt, roppant pipa, ingerlékeny és nyűgös leszel. Nehogy a cseppasszonykádon verd le (ööö izé, nem úgy) a mérget.
Zs (a kétértelmű félkegyelmű)
-
Napfénysüti
nagyúr
Ő lenne az:
Zsolt Király (118136002) -
zsolli
addikt
Nem-nem, általánosságban értettem.
Most is SE góllal szerzett vezetést. Középen volt erős támadása, relatív közel a védelmi értékelésedhez. Kimaradt egy középső helyzeted, amit visszafordított, és be is lőtt.
A TDF erősíti a kp-t, és növeli a szélső támadások értékelését.
Megnéztem volna, mi van akkor, ha Kluzát kitolod szélre, Schantz-ot és Lee-t támadóba teszed. A kedvemért megnézed, úgy milyen értékelést hoztál volna?
Esetleg a két szélső védőt (azokkal akiknek a legmagasabb az átadásuk és/vagy szélsőjátékuk) is támadóba téve mi lett volna?
Zs
Ui.: egészségedre
-
zsolli
addikt
Nem értek a védekezés edzéshez, de azt látom, hogy 2 felé ágazik (persze még ennél is többfelé ágazhat).
Van csapat, amelyik a védelem mellé a kp-t erősíti, van aki a támadást.
Nálad a kp került előtérbe.
Csoportfüggő ez amúgy. Nálad több csapatnak van igen bivaly védelme, amit sajnos nem egyszerű átütni
Ez van. De tudod az irányt. Most úgy is bennmaradsz, köv. szezonban meg valahogy ráállsz a támadás erősítésére.
Oké-okééééé, tudom, hogy nincs pénzed stb...
-
zsolli
addikt
Mi van ha befigyel?
Úgy beszélsz, mint ha még nem figyelt volna be
Fiúk, egy vigasztaljon Titeket (rajtam kívül), hogy valszeg lesz ez még sz@rabb is
r0by-kám, én 2 szezon múlva VI-ban fogok vigéckedni. Majd ott találkozunk, és jól elpicsázzuk egymást (ha ezt is félreérted...
).
Zs
-
plus44
veterán
Haza meccsen esik az eső, idegenben kimegy a drága ellenfélnek 45k emberke...minek? Erőnléten 5%, magasabb nem lehet, mert szólnak az okosok, hülye vagy, ne vedd fentebb, 1 játékos miatt szívjon 20 másik. Hasznod nem lesz belőle, de eladni nem lehet, mert akkor kidobok az ablakon egy jó játékost. Mondjuk később kiedzve eladni sem tudom, mert a 800millás playát 500ért sem viszik el, a kutyának nem kell. A pénz viszont kellene, hely nincs, az idő meg rohan, 3 szezon óta rohadok a VI-ban...nem baj. Pénz kellene játékosra, ifire, stadionra, de épp hogy a kétheti mérlegem -10millió, mozdulni nem tudok/nem merek. Ikszelek az utolsóval, aki bevásárolt 10 játékost. Igaz ezek össz TSI-je nincs annyi, mint a B cspatos legszarabb játékosomé, de nem baj, így is majdnem gólt lőtt, a kapusomnak, és a titáni védő soromnak, akikre csak 1 milliárdot költöttem...az eredmények fényében érdemes volt. Ha elittam volna, jobban szórakoztam volna, mint most. Dávid voltam, helószia.
-
plus44
veterán
Erősen kacsintgatok a lehetőséggel, mert egy játéknak, nem kevés erő belefeccolása mellett leginkább a szórakozásról kellene szólnia, e helyett csak idegesítem magamat vele keményen... És ahogy elnézem nem csak én. Amióta elkezdtem a játékot szinte semmit nem haladtam vele, 7-8 évvel ezelőtt ennyi játék után legalább már volt egy többé kevésbé használható csapatom és tudtam hová és legfőképp hogyan haladok. A mostani rendszer csupán egyetlen dolgot enged: csinálj amit akarsz, aztán ha Olaf kedveli a testedet, akkor szerencséd lesz, ha utolja a pofádat, akkor meg sz.psz keményen...
-
Speedhs
őstag
Ha el akarod pocsékolni a pénzedet akkor lehet, olcsók az ilyenek
Nem is csoda a 15eFt"+ fizetés miatt
Ez a Csongor Jáksó nagyon brutális játékos. Nem elég, hogy 200 fölött a tsi-je, még magyar is. + kiemelkedő tapasztalata van ( 28 évesen) és jó vezetői képessége, technikás is, és a fizetése csak 5 eFt.
-
Speedhs
őstag
Sajnos nem kapunk
"Ha egy csapat magasabb osztályba jut, sok izgatott szurkoló csatlakozik a szurkolói klubhoz, így a létszám 10%-kal növekszik. Ugyanígy, ha egy csapat kiesik az adott osztályból, az elégedetlen szurkolók elhagyják a szurkolói klubot, amelynek létszáma így 10%-kal csökken.
Ha egy csapat nevet vagy régiót változtat, a szurkolók 3%-a azonnal elpártol. "Sörhas megkapta az elsőt.
-
Speedhs
őstag
Micsoda csoda ez a gyerek!
Nálam az első 2 megfigyelő azt írta, hogy nem ütötte meg senki sem a mércét
A harmadik meg ezt : Ez a játékos jelenleg gyenge szintű Gólszerzés képességgel rendelkezik. Szerintem ő egy középszerű játékos. Ha szépen fejlődik, szerintem egy jó szintű Játékszervezés képességet is elérhet.
Szerződtessük, főnök?
Ja és 17 éves
Szurkolóim :
2012-09-06: -5
2012-09-03: -5
2012-08-30: -1
2012-08-27: -1
2012-08-23: -5 -
zsolli
addikt
Ha fel nem húzom magam a mai meccsen.
Akkor ne nézd
Én lehet, hogy nem nézem a bajnokimat. Szerintem iszonyatosan elpicsáznak. Ha csak 6 góllal kapok ki, már szerencsésnek mondhatom magam
Zs
Ui.: igaz "jobb" így kikapni, hogy én is számítok rá.
Ui.: a mondandód elejére csak ennyit tudok mondani: 5 betű (=kabbe)
-
zsolli
addikt
Még nem fogtam fel igazán. De ez most komoly. Nem érzem, hogy "húhha bazze, én vagyok az amerikai nagybácsi"
Annyi van, hogy kinézek magamnak szép fiatal srácokat (nem félreérteni
), és ha nagyon kellenek, akkor megveszem Őket sok pénzért is, ha on-lány tudok lenni a licit lejáratnál.
Most két fiatal Gyors szélsőpalántán van licitem.
Egyik:
Karel Kmoníček (353072690)
Czech Republic 18 éves és 72 napos, következő születésnap: 2012-10-17
Formája megfelelő, erőnléte jó.
Öntörvényű ember, aki kiegyensúlyozott és egyenes.
Tapasztalata pocsék, és megfelelő vezetői képessége van.
Hűsége kiemelkedő.
Tulajdonos: LA SALES
(2012-06-06 óta (16/48), 13h 2n)
TSI: 4 620
Fizetés: 79 eFt (65 eFt)/hét, a 20%-os prémiumot is beleértve
1 264 eFt/szezon
Lapok: 0
Sérülések: Egészséges
Specialitása: Gyors
HTMS-pontok: Képesség: 478/Lehetőség: 1857
ÁTADÓLISTÁRA TÉVEHatáridő: 2012-09-08 11:47 (13/49) (16ó 1p)
Kikiáltási ár: 120 000 eFt
Legmagasabb licit: 133 000 eFt Sörhas (licitarchívum)
(Átigazoláskor a Hűség nullázódik.)
Licitálok a játékosra eFtJelenlegi képességek
Védés: 1/20 katasztrofális
Védekezés: 6/20 megfelelő
Játékszervezés: 6/20 megfelelő
Szélsőjáték: 9/20 nagyszerű
Átadás: 5/20 középszerű
Gólszerzés: 4/20 gyenge
Pontrúgás: 1/20 katasztrofálisMásik:
Zoltán Kárpáti (346674979)
Hungary 18 éves és 98 napos, következő születésnap: 2012-09-21
Formája középszerű, erőnléte megfelelő.
Kedves fickó, aki higgadt és becsületes.
Tapasztalata pocsék, és gyenge vezetői képessége van.
Hűsége természetfeletti.
Tulajdonos: AEK Athens
(2012-03-24 óta (5/48), 1sz 7h 6n)
TSI: 8 500
Fizetés: 108 eFt (90 eFt)/hét, a 20%-os prémiumot is beleértve
1 728 eFt/szezon
Lapok: 0
Sérülések: Egészséges
Specialitása: Gyors
HTMS-pontok: Képesség: 438/Lehetőség: 1781
ÁTADÓLISTÁRA TÉVEHatáridő: 2012-09-09 05:17 (13/49) (1nap 9ó 30p)
Kikiáltási ár: 166 667 eFt
Legmagasabb licit: 166 667 eFt Sörhas (licitarchívum)
(Átigazoláskor a Hűség nullázódik.)
Licitálok a játékosra eFtJelenlegi képességek
Védés: 1/20 katasztrofális
Védekezés: 4/20 gyenge
Játékszervezés: 5/20 középszerű
Szélsőjáték: 11/20 ragyogó
Átadás: 5/20 középszerű
Gólszerzés: 3/20 csapnivaló
Pontrúgás: 3/20 csapnivalóZs
-
zsolli
addikt
Lehet, hogy a vevőknek nem tetszik az arca. Ez a nagy piros lap elriasztja az embereket
Nos anno azt mondta az ofőm, ha valaki elrontott egy számolást, hogy:
"Dobd ki a számológépet az ablakon...
...csak várd meg míg lemegyek, és elkapom."Tehát rúgd ki Donny-t, de várd meg míg levezetek Szegedre, és odaérek a stadionhoz, hogy hazahozzam magammal
-
zsolli
addikt
Az Ő középső támadása egy kicsivel közelebb volt a Te középső védelmedhez (59%), a Te bal oldali támadásod volt az Ő jobb oldali védelméhez a legközelebb (59%). De ez az átlagos értékelés alapján. 5 perces vizsgálatban van amikor az övé volt közelebb, van amikor a Tiéd.
Nálad láttunk 5 kimaradt helyzetet, amiből 3 a Tiéd volt (közép, bal és jobb), és 2, amit visszafordított a taktika nélküli CA-val (jobb és bal). Tehát 2 db kiírt balos helyzeted volt, ami kimaradt. Itt szerintem az is számított, hogy milyen volt a srácaid önbizalma.
Neki 1 db kiírt helyzete volt középre, és be is ment sajna
Most nem néztem, de milyen meccsei voltak előtte az ellenfelednek? Már az önbizalma miatt.
Ő ráadásul középen támadás taktikát alkalmazott, és nem tudjuk, mennyi helyzete volt valójában.
A meccsen elméletileg még 4-9 db helyzet lett kiosztva. Nem tudni ki kapta és hová.
Zs
-
ftc
nagyúr
Miért most?
erősebb volt a támadásom sokkal az ellenfelem védelménél lőttem 2 gólt... csatárai egyenek voltak én védelmemmel kaptam 7 gólt. igen 7 gólt...eladom az egész csapatot s kiesek a VI-be...valahogy nincs értelme bevásárolni keményekkel mert úgyis kikapsz..IV-be esélyed nincs feljutni, mert olyanok esnek mindig ki akik hemzsegnek a pénztől.
Néha én is gondolkozok rajta..megoldás kiesni a legalacsonyabb osztályba s onnan újrakezdeni... lehet meg is lépem...
Amúgy igazán betehetnének egy komplett edzést ami mindenkire hatással van mint való életben. Azaz nincs oylan a mai viláágban ,hogy csak KP-t edzek...
Vmi más focis playa nincs amúgy?
-
zsolli
addikt
Miről akarsz meggyőzni?
Én tudom, hogy:
- jobb volt a csapatod,
- Te voltál az esélyesebb,
- Olaf b@ssza meg.De azt is tudom, hogy:
- újrakezdve sem garantált az ilyenek elkerülése sajnos,
- és akkor már megint sok "megérdemelt" vereség is jöhet.Én tulajdonképpen szintén újrakezdem, de evvel a felhasználóval
Köv. szezonban uralkodnom kell magamon, majd csak nézzétek, hogy szednek szét.
Zs
-
zsolli
addikt
Sajnos a HT-nak nem sok köze van a valós focihoz, ezt tudjuk drusza
A meccsmotor működéséről mindenki mást mond, döntsd el, mi az igaz. Én azt választottam, hogy birtokolva támadok, ami a csövön kifér. Jó sok gólos meccseim is vannak.
Védelmem nincs így benne van a pakliban, hogy engem is megszórnak. Sok PIC-elésem utáni első Normál-os meccsemen kikaptam, mert lerúgták egy jó kp-mat, és egy öreg trotyli állt be helyette. Persze még így is én birtokoltam, de megsúgom, akkor idegenben ragyogó lett volna a kp-m
A kevés gólos meccsekkel az a baj, hogy néha nem oda rúgják, ahová nagyobb eséllyel bemehetne. Nálad is ez történt most. Ezt dobta az a fránya Olaf-kocka
-
DopeBob
addikt
Akkor pont a Te példád, itt a Vidi, ami a törökök csapatának kb a tizedét éri, mégis továbbment
Mindenkinek van jó meg rossz szériája, ezért nem kell rögtön abbahagyni... én simának tűnő meccseken kikaptam előző idényben, ki is estem V.ből csont nélkül. Egyszer fent-egyszer lent. Lényeg, hogy folyamatosan fejlődik a csapatom
-
zsolli
addikt
Eladsz egy titáni védőt nemsokára, belőle erősíthetsz a támadáson. Szerintem Te tudod az edzett posztot jól rotálni. A támadásod kevés sajnos. Nekem nudli a védelmem, de a kp-mmal kiharcolom a helyzeteket, és próbálok kamikaze módon csak támadni. Ez most bejött. És pl. HTEV szerint is én voltam az esélyesebb.
Neked bazi védelmed van, sőt, még a kp-d is jó. De ha az ellenfélnek mindhárom oldalon erős védelme van, akkor nemigen tudsz átmenni
Bár lehet sok speces, és jó pontrugó, de az se mindig jöhet be.
Zs
-
zsolli
addikt
Ez a csapat (is) most tényleg bazi erős. Már a szezon elején csodálkoztam, miket bénázik. Most rendben vannak a formái, és pár meccs óta olyan értékeléseket csinál, hogy csak pislogok
Amúgy ha most nem nyerek, akkor már nem is fogok a szezonban, mert ellövöm a MOTS-ot
Sör bontva, sajna csak 0%-os citromos Gösser, mert vezetnem kell ma még
-
zsolli
addikt
Mindjárt kezdődik Balu meccse. Azt raktam előre a LIVE-ban, mondván Ő 5 perccel hamarabb kezd
Remélem szépen elindulnak majd, illetve sérülés- és lap nélküli győztes találkozókat eszközöl mindenki.
Nálam nem sok tétje van már, de tolok egy MOTS-ot azért
Sajna a Jól fejelő szélsőm eltiltás alatt van, a formák se tökéletesek, ezért sanszos még egy zakó is. Ellenfelemnél jók a formák, és nagyon kiegyensúlyozott, erős csapata van.
Zs
-
zsolli
addikt
Tavaly a cégem telephelyén volt egy mobil egészségügyi kamion. Mindenféle vizsgálatokat végeztek. Akkor voltam kb. 93 kg. Nos kimutatták, hogy 25 kg-t kéne fogynom
68 kg-ra
Idehaza mondtam anyának, Ő csak nevetettElfújna a szél basszus
Azóta mondjuk felszedtem további 10 kg-t...
...bár ezt saját szemeddel is láthattad druszámNem tűntél kövérnek, ami meg van, az kell egy férfiembernek 30 fölött
-
Napfénysüti
nagyúr
-
zsolli
addikt
Úgy-úgy, bár a szeptember nekem is húzós. De ha idén nem is, azért jövőre odacsapunk a lecsónak
Söréd SE az Napfénysüti ificsapata, onnan ismerős
A magyar focihoz nem tudok hozzászólni, fogalmam sincs melyik milyen osztályban játszik, és milyen erőt képvisel.
r0by druszám, Te jól focizhatsz. Nem láttam rajtad felesleget, és jókötésű fiatalember benyomását kelted
Zs
-
Napfénysüti
nagyúr
Söréd SE - Fejér megyei III. osztály. Idén erősődtünk szóval jó lenne egy szép helyezést elcsípni. Talán még a dobogó sem lehetetlen. Tuti jobban fog menni mint a HT-s csapatomnak.
Lecsó bizony bográcsban készült, párom is segédkezett amíg mi dolgoztunk. És a sör sem maradt el.
-
Napfénysüti
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest