- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speedhs
őstag
válasz
zsolli #18559 üzenetére
Jól benéztem..
Köszi, már 200-ért van rá egy licit!
Sajnos nem lett specialitása, ezért 200 misit gondoltam reálisnak. Szívem szerint megtartanám, de most nem fér bele a keretbe, meg amúgy is mindjárt áttérek kp edzésre.(#18562) Buffalo13
Remélem sikerül őket szép summáért eladni, na meg kimaxolni amiből lehet.
-
Patrick
addikt
válasz
zsolli #18509 üzenetére
Ó bameg, hát persze.. mivel lesérült az ifim bazeg... és a másik játékos jött be helyette, na róla mindent elmondott. Ezek szerint ezért nem írt róla mást csak ezt:
Imre Gyurta valódi tárháza a sokféle tehetségnek, de éppen emiatt sokféle edzésre lenne szüksége több szezonon keresztül, hogy valami eredményt tapasztalj. Nem biztos, hogy van rá időd.
-
Speedhs
őstag
válasz
zsolli #18510 üzenetére
Így piacon kaphatok érte 200 körül, max. Ha kiedzeném, akkor lenne egy nagyon profi alap játékosom, de nekem meg elég jelenleg bőven egy max lenyűgöző védő sor. Tehát azért nem lenne érdemes most megtartanom, hogy kapjon kb 2 szintet védekezésből és csak azután adjam el.
Meg scoutok sem írtak semmit se a játékosomra. Bár lehet a kora nem jó, nem emlékszem.
-
DopeBob
addikt
válasz
zsolli #18488 üzenetére
Az sajnos már elúszott, de nem baj, nem akartam feljutni V-be még, mert kb kiesnék rögtön. Két ponton kell még erősítenem, 2 játékost szeretnék venni, még egy normális szélsőt, és egy jó kapust. Ha a köv szerzonban is eljutnék a 7. körig, nagyon elégedett lennék
Nem bántam meg, hogy feladtam a bajnokságot, rengeteg pénz jött, és ami talán még fontosabb, ez egy fél szintnyi tapasztalat volt egy csomó játékosomnak.
-
plus44
veterán
válasz
zsolli #18472 üzenetére
Itt nem számít annyira a védelem, inkább a kapus (meg ugye a pontrúgás képesség), ezért ezekkel lehet szépen haladni, főleg ha isteni pontrúgással vettél játékost baromi olcsón.
Patrick: Chrome áruházból töltsd le, és csak telepíti magának. Én azt használok, és 2 kattintás volt az egész.
más: na igen, ez a PPM 2 nap után jobban fekszik, mint a HT...
-
Patrick
addikt
válasz
zsolli #18472 üzenetére
Most totál át kellett variálnom a játékosokat, némelyik olyan poszton játszik, ahová nem is való, az edzés hatékonysága miatt, amit át is állítottam, na meg a csávót betettem szélsőnek. Remélem írni fog róla majd az edző. Többinek mind meg a min max, neki csak a max, másik hátvédemnek meg csak a min szélsője ismert ami pocsék.
-
Patrick
addikt
válasz
zsolli #18469 üzenetére
Okés, köszi, tehát:
Szélsőjáték/védekezés-re állítottam az edzést.
A kezdőt úgy raktam, hogy mindegyik szélsőnek ismert a min és maxa, kivéve a "sztárifimnek", neki nem ismert a minimuma és az egyik szélsőmnek a maximuma.Remélem így majd kiadja, hogy hol is tart a kis Ifim.
-
Patrick
addikt
válasz
zsolli #18467 üzenetére
Hát a szélsőjáték és játékszervezés maximuma megfelelő, de a minimumot nem tudom hol áll. Most védekezés -> szélsőjáték edzés zajlik. Így a védekezése fejlődik, ami most középszerű és JÓ lehet a max. remélem, hogy meg tudom így a szélsőjátéka hol áll. Szélső hátvédként játszott múltkor.
-
plus44
veterán
válasz
zsolli #18425 üzenetére
Ráadásul az u20 jelöltről (aki hármas formával nem fog bekerülni, feleslegesen megy rá az idő...), de beszélhetnék itt szinte az összes titáni játékosomról, akik szintjük ellenére sosem hoznak, csak 3-4 csillagot maximum, messze tudásuk alatt teljesítenek. Nem csoda, hogy alig nyerek valamit, mikor a szar formák miatt nem úgy teljesít a csapat, ahogy egyébként tudna.
Igaz már többször írtam, de nem tudom felfogni azt, hogy a HT le is írja, a formát nem lehet befolyásolni. MIVAN?? Lehetek akármilyen jó edző, gazdag menedzser, ha szar a forma, visz mindent, összeomlik a csapat, mint a kártyavár. És hogy ezt nem lehet befolyásolni, ilyen a való életben sincs, akkor egy "szimulátorban" ?? Ne nevettessen már senki, könyörgöm...
-
DopeBob
addikt
válasz
zsolli #18409 üzenetére
Szerintem ez már az a ketegória, hogy erőlködni sem érdemes...
Kiválasztom majd azt a 11 ember akinek kell a tapasztalat meg ofc a védekező edzés oszt annyi. Csak verés ne legyen
Ma már egész jó értékeléseket hoztam alakul ez :-D
HatStats:353
Védelem: 169
Középpálya: 105
Támadás: 79Eladni most nem tervezek senkit egy darabig, a kovetkező kupára még minden védő lép legalább egy de inkább két szintet majd... 5 titáni védő, és már úgy lettek vásárolva, hogy multi skilles mindegyik. Mondjuk van mellé egy kiemelkedő JSZ vagy SZJ. Vagy átadás. Fincsi lesz
Támadó szekciót kéne valahogy turbózni, lehet áltállok 5-3-2-re majd bajnokságban elkezdem próbálgatni, csak kéne még egy jó szélső meg egy akármilyen +csatár hozzá
-
DopeBob
addikt
válasz
zsolli #18376 üzenetére
Oké!
Nekem nincsenek nagy reményeim ha 3-5-2-ben áll fel, márpedig úgy fog, akkor minden téren jobb nálam. Játéktördeléssel próbálkozom, így van a legtöbb esélyem. Illetve továbbra is rendületlenül bízom a védelmemben, remélem jó napot fognak ki :-) Jött egy csomó extra bevétel, szezon végén érkezik előreláthatólag még egy jobbfajta szélső, akkor sokkal ütőképesebb leszek
-
r0by
addikt
válasz
zsolli #18365 üzenetére
Nem lesz belőle semmi, legalábbis az én tollamból.
30%-al elkészültem egy nap alatt, erre azt látom ma este, hogy már van kint magyar nyelv. Tegnap mikor még nekikezdtem, akkor nem volt. De akkor mi a t@k@mnek mondta, hogy meg el sincs kezdve.
Nem volt korrekt, de ezt meg is írtam neki. -
Patrick
addikt
válasz
zsolli #18350 üzenetére
Akkor a védekezést edzem ki először. Az a főskill jelen esetünkben. Nem tudom jól számoltam e a kalkulátorral, de azt írja 17-18 meccs és jó lesz a védekezése.
A jelenlegi szinthez 5.0 a maximumhoz 7.0-át írtam.Berakom szélső hátvédnek. Beállítom a védekezést elsődlegesnek és a szélsőjátékot másodlagosnak. Így fejlődik a védekezése is és a szélsőjátéka is, talán meg tudom, abban hol is tart. Így jó lesz szerinted?
-
Patrick
addikt
válasz
zsolli #18348 üzenetére
Jah igen, tényleg, meg voltam keverve a barimeccsel, meg a dátummal, na mindegy. :S
Akkor sztem a gólszerzést hagyom. A védőnek, meg a kp-nak jól jön a játékszervezés és a szélsőjáték. Úgy, hogy védő lesz a kicsike.
Akkor 2-án fog újra játszani, utána meg barimeccs. Berakjam szélsővédőnek? És akkor védekezés + szélsőjáték edzés?
-
Buffalo13
tag
válasz
zsolli #18322 üzenetére
László Kígyósi
16 éves és 33 napos
Védés: ismeretlen
Védekezés:
6/8 megfelelő (6) (maximum megfelelő (6))maxolt
Játékszervezés:
7/8-1/7 ismeretlen (maximum jó (7))
Szélsőjáték:
3/? csapnivaló (3) (maximum ismeretlen)
Átadás:
2/8-1/2 ismeretlen (maximum pocsék (2))
Gólszerzés: ismeretlen
Pontrúgás: ismeretlenA legutóbbi mérkőzés: 2013-02-20 ******+ (Szélsőhátvéd)
Martin Steinmetz16 éves és 38 napos [Kiszámíthatatlan]
Védés:
2/8-1/2 ismeretlen (maximum pocsék (2))
Védekezés:
7/8 jó (7) (maximum jó (7))maxolt
Játékszervezés:
4/8-1/4 ismeretlen (maximum gyenge (4))
Szélsőjáték:
6/85/6 középszerű (5) (maximum megfelelő (6))
Átadás:
3/8-1/3 ismeretlen (maximum csapnivaló (3))
Gólszerzés: ismeretlen
Pontrúgás: ismeretlenA legutóbbi mérkőzés: 2013-02-20 ******+ (Szélső)
Bármi megoldás jó lenne csak sikerüljön kiedzeni őket
-
DopeBob
addikt
válasz
zsolli #18291 üzenetére
uh, basszus
árbecslés szerint nem is ér ennyit, úgyhogy tuti viszi. Akkor a KP az enyém lesz. Védekezésben és támadásban pedig erősebb. Védekezésben kicsit (de sokkal erősebb mint az én támadásom) támadásban meg szerintem nagyon durván... mivel ellentámadást játszik lehúzhatom a rolót kb
Játéktördelés ellentámadás ellen?
na mindegy, 5. körig jutottam, szép volt
-
-
plus44
veterán
válasz
zsolli #18253 üzenetére
Nem, ami fura, én meg nem vitatkozom, lévén inkább már szabadulnék tőle és kezdenék új edzést kp-val, de ha már bérbe adom a seggem, nem hátrálok ki, na meg tény, kapus fronton elég gyenge az u20 felhozatal...
Egyébként mivel ennek tényleg csak megtiszteltetés, csúnyán esetleg hírnévi értéke van, kezdő menedzserek számára ez kb olyan, mint a regisztrálás után világklasszis játékost venni. Fekete lyuk, mert rövid távon tönkre teszi őket...
-
plus44
veterán
válasz
zsolli #18247 üzenetére
Ákos Rajk
17 éves és 86 napos, következő születésnap: 2013-03-13Formája jó (7), erőnléte megfelelő (6).
Kedves fickó, aki higgadt és becsületes.
Tapasztalata pocsék (2), és középszerű (5) vezetői képessége van.
Hűsége isteni (20).
HTMS-pontok: Képesség: 212/Lehetőség: 1731
Jelenlegi képességekVédés: nagyszerű (9)
Védekezés: csapnivaló (3)
Játékszervezés: katasztrofális (1)
Szélsőjáték: csapnivaló (3)
Átadás: katasztrofális (1)
Gólszerzés: katasztrofális (1)
Pontrúgás: középszerű (5)Dávid Kása
19 éves és 10 napos, következő születésnap: 2013-05-28Formája csapnivaló (3), erőnléte megfelelő (6).
Öntörvényű ember, aki temperamentumos és becsületes.
Tapasztalata csapnivaló (3), és csapnivaló (3) vezetői képessége van.
Hűsége isteni (20).
HTMS-pontok: Képesség: 555/Lehetőség: 1864
Jelenlegi képességekVédés: titáni (15)
Védekezés: megfelelő (6)
Játékszervezés: pocsék (2)
Szélsőjáték: katasztrofális (1)
Átadás: katasztrofális (1)
Gólszerzés: katasztrofális (1)
Pontrúgás: megfelelő (6) -
Speedhs
őstag
válasz
zsolli #18235 üzenetére
Micsoda hírek,
Egy képesség növekedett! Kevin Flórián
A játékos Védés képessége világklasszis (13) szintről természetfeletti (14) szintre fejlődött.
Egy képesség növekedett! Constantin Büchen
A kemény munka végre meghozta gyümölcsét! A játékos Védés képessége nagyszerű (9) szintről kiemelkedő (10) szintre fejlődött.
Azért durva, hogy a wc szint 600 e-t ér, a természetfeletti meg egyből 690-et!
A Constantint meg 20 napja vettem 170-ért, nagyszerű védéssel, most egy szintet lépett feljebb, és már 280 az átlagár.
-
DopeBob
addikt
válasz
zsolli #18206 üzenetére
Hello Mester,
az én meccsemre is ránéznél?
Sajnos az egyetlen normális szélsőm sérült. 5-4-1 szokásos 2 belso KP szélre tolva. A támadásom "JÓ" szinten van középen és a széleken is ugyhogy alap taktikával megyek. A KP-m most elég erősnéek érzem. MOTS nem lesz csak sima normál. Elvileg nem lesz baj
-
r0by
addikt
válasz
zsolli #18204 üzenetére
Ez tényleg kimerítő írás volt, köszi. Az értékelésekre majd csak este lesz időm tüzetesebben átnézni.
4-4-2-es felállás bár még remek szinten van, de nem akarok edzéshelyet veszíteni.
Egyébként a következő kör már nem lenne fontos, így is szép, hogy eddig eljutottam szerintem.
4-5-1-t pedig max. 1-2x játszottam, szóval az nem jöhet számításba. Úgyhogy a 3-5-2 fog befigyelni.
Sajna egyik csatárom (rettegett Kulza) lesérült, oda is kellene valaki. Szélen és kp-n is a fiatalokat kellene feltenni.
Na de majd HO matatás után minden kiderül.
De az most látszik, hogy kb. 0% az esélyem. Megnézve a mérkőzéseit sokkal, de sokkal erősebb csapatok véreztek el vele szemben, hazai pályán is. És mindenki a nagy kp-t erőltette.
Gondolkodtam egy kreatív taktikán, hátha bejöhetne, mert nekem is sok speces játékosom van. De meg kellene nézni a mérkőzésit, hogy valaki próbálkozott-e már vele egyáltalán. -
plus44
veterán
válasz
zsolli #18171 üzenetére
Sok a meló mostanság, így ilyen stand by üzemmódban leledzem.
Középen támadt, ez volt a szerencsém, mondjuk érdekes, hgy mindegy milyen védőt veszek 3 hét alatt kiállíttatja magát. Vagy 2 sárgával, vagy egyből pirossal, de 10ből 8x nem tudok felállni a 3 védőmmel, mert 1 mindig pihenőn van...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen nyomtatót vegyek?
- PlayStation 4
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Diablo IV
- Path of Exile (ARPG)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest