- iPhone topik
- Mobil flották
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
heihachi
addikt
A kis nyilak jelzik, hogy az adott szekció mennyivel volt jobb, vagy rosszabb, mint az ellenfél szemben álló szekciója. Tehát pl a képen az van, hogy a hazaiak jobboldali védelme középszerű (átlagos), ami 4 kategóriával alacsonyabb, mint a vendégek baloldali támadása, ami megfelelő (átlagos) (nyilván emellett akkor zöld nyil van négyessel, mert ha a másik annyival jobb, akkor ez annyival rosszabb). Nem tudom jobban leírni
A 4 kategória amire gondolok:
középszerű (átlag felett) - megfelelő (éppen) - megfelelő (átlag alatt) - megfelelő (átlagos) -
zsolli
addikt
Lassan nekünk is el kell ám gondolkodnunk az utánpótlásról. Vagy tartalékolunk pénzt, és és az edzőnk vezetői képességének zuhanásakor azonnal veszünk egy új jó/csapnivalót, vagy lassan beruházunk egy idősebb játékosra (nem edzett posztra), aki magas tapasztalattal és vezetőivel bír. Az utóbbinál muszáj előre tervezni, mert edzővé konvertálásához 1 szezont a csapatban kell töltenie.
Zs
-
zsolli
addikt
Edző marad, jó lesz az még. Akkor fogom cserélni, ha pocsékra vált a vezetői képessége.
Attól függ, ez mikor következik be. Jövő szezon elején akkor újból külsős jó/csapnivaló lesz, de akkor már veszek egy magas tapasztalatú, magas vezetői képességű játékost nem edzett posztra, és a nálam töltött 1 szezonja után megteszem edzővé.Meglátjuk, hogy a kulcsjátékosok most mennyire tartják meg a formájukat. Lehet, kezdenek fáradni. Pedig pont a duplázó meccsig kéne még bírniuk.
Igaz az egyik kp-m formája remekről-jóra "esett", tehát ez egyelőre még nem katasztrófa
Zs
-
zsolli
addikt
Én kp-t edzek, és nem így csinálom.
Szombaton a bajnokin mindig a legjobb 3 kp-m van középen (a szélsők általában adottak).
A szerdai barátságoson a gyengébb formájú, vagy kevesebbet nyújtó kp-k vannak középen, ill. az egyik szélen az 50%-os edzéshelyen.
Barátságos meccsen középpályás cserére az "A" csapatos jobbik szélsőmet teszem be, hogy ha sérülés van edzett ifinél, akkor Ő kapjon valamennyi időre 100%-os edzést. De persze ez nem tervezett csere, csak ha lerúgják valamelyiket.
Persze ez nálad nem így műxik, mert mindenki 100%-os edzést kap.Én nem rizikóznám az "A" csapatos középpályásaim játékát barátságoson, semmilyen poszton sem, mert félek, hogy lesérülnek. Így oda az edzés, oda esetleg pár pont a bajnokságban stb..
De persze ez csak az én véleményem.
Zs
-
zsolli
addikt
Bár nem tőlem kérdezted...
Nálam is voltak szintlépések tapasztalat téren. Még az öreg Bundesligás csatáromnál is.Igaz, hogy a tapasztalat a hétfői frissítésnél változik.
Hétfőként még tanácsos megnézni az edző vezetői képességét, mert ha esik, akkor akkor fog.
Mivel Te most alkalmaztad, így remélhetőleg ezt a szezont, és a következőből még jópár meccset kibír csapnivaló szinten.Zs
-
zsolli
addikt
Köszi szépen
Az Ő értékelése:
HatStats 152
Védelem: 57
Középpálya: 30
Támadás: 65Az enyém:
HatStats 132
Védelem: 42
Középpálya: 42
Támadás: 48Elsőre azt mondanám, hogy Olaf velem volt, de megnézvén az eseményeket, a középpályámnak köszönhetek mindent (ill. az Ő formai hanyatlásának).
Neki 1 helyzete volt, az be is ment, nekem 3 helyzetem, és egy 11-es. A 11-est és 1 helyzetet értékesíteni tudott az öreg pontrugó hátvédemZs
-
zsolli
addikt
A fórumon több edzésszámláló progit ill. oldalt láttam, de 1-2-re azt mondják, hogy nem pontos. Nem tudom, ez mennyire jó erre.
Azért ajánlottam a gyógyulás számlálót, mert nem tudtam, mennyire kulcsember a sérülted, mert ha nagy szükség van rá, akkor azért ez megnyugtató.Zs
-
zsolli
addikt
Itt számoltam ki: gyógyulás-edzés számláló
Zs
-
-
-
zsolli
addikt
Nekem jól jött ez a döntetlen.
2 csapatot kell oda-vissza megvernem a bent maradáshoz, ezen felül minden pontszerzés "mennyei adomány"Eddig annyira tudtam tartani magam, hogy 0 a gólkülönbségem.
Tehát ugyanannyit kaptam, mint amennyit rúgtam. Tehát 4 pontom van, és 13 rúgott ill. kapott góllal 0 a gólkülönbség.
Persze ez jövőhéten sajna mínuszba fog menni, de hát ez vanZs
-
zsolli
addikt
Na, úgy szupi lesz
A fiatalok nagyon gyorsan fejlődnek a jó edzőnél.
17 év pár napos megfelelő jsz-es 18 éves korára már nagyszerű.
Igaz ez függ attól is, hogy hány naposan vetted, szinten belül hol áll, ill. volt-e sérülés miatti edzéskiesése.
Neked talán még annyival egyszerűbb dolgod van, hogy védekezésnél mind az 5 poszt 100%-os edzéshelyet biztosít.Ami kicsit mellbevág, hogy minden suhancomnak a 18-at betöltvén igen erősen megugrik a fizetése
Kb. 78 ezerről 250 ezerre. Eddig csak a kapusomnak volt 200 ezer feletti heti fizetéseZs
-
zsolli
addikt
Héééééé!
Nem azt mondtam, hogy add el az öregeket
Az edzett posztról add el, arra gondoltam. A mi pénztárcánkhoz viszont a nem edzett posztra "sajnos" kellenek az idősebb tapasztalt játékosok. Azt mondják, VI-ban minimum a remeke főskillre szükség van.
Persze ez nálam sincs meg
Középpályán a fiataljaim remekek ill. nagyszerűek (most csütörtökön megint számítok pár szintlépésre), a védelemben 1 öregnek van nagyszerű védekezése, de támadásban jónál több nincs.Most én is számolgatok. Első verzió, hogy gyűjtöm a pénzt, stadiont bővítek és köv. szezon elején nagyobb erősítést végzek kapus-hátvéd-csatár szinten. Második verzió, hogy még ebben a szezonban kell 1-2 posztot erősítenem, de ezt csakis a bentmaradás miatt. Tehát nem célom pl. az élvonal megverése, elég nekem ha 2 csapatot oda-vissza elpáholok. Tehát csak emiatt a két csapat miatt erősítenék, ha szükség van rá.
Az egyiket már "leradíroztam" idegenben 6-1-re. Kérdés, hogy a másikkal mit játszom.Zs
-
zsolli
addikt
A védekező poszton nyújtott értékelése csökkent?
Mert az lehet pl. forma vagy erőnlét romlástól is, vagy esetleg 1 évvel öregebb lett?Az edzést kapott playaknál a képességnél nézd a védekezést.
Bár a HO sem mindig megbízható. A legjobb fiatal IM-em egy meccsen a 83. percben (vagy a körül) lesérült 1 hétre. Tehát 83 percnek megfelelő edzést kellett volna kapnia, de a HO nem jelezte azt. De biztos nem maradt el az edzése, mert Ő lépett leghamarabb nagyszerűre
A formák meg majd beállnak, ahhoz türelem kell, a lényeg, hogy maradj egyfajta beállításnál, és nemsoká meg lesz a gyümölcse...
...legalábbis szerintem, de majd jönnek a fiúk, és elmondják a véleményüket.Zs
-
zsolli
addikt
Sok sikert hozzá. Meglátod, sokkal gyorsabban fejlődnek a játékosok.
Nem tudom, most mit edzel, és mennyi idősek vannak az edzett posztokon, de ha van szabad edzéshelyed, akkor mindenféleképpen vegyél 17 éves pár napos suhancot.Kíváncsi leszek a mostani ill. jövőheti fejlődéseidre.
Zs
-
zsolli
addikt
Én a helyedben megelégednék a jó/csapnivalóval.
A mi szintünkön még nincs akkor jelentősége a vezetői képességnek.
Az majd magasabb osztályban fontos, főleg amikor már a kupában több kört tudsz teljesíteni. Na, ott már lehet majd játszadozni a PIC-MOTS-szal.A Te döntésed, de szerintem most elsődleges az edzés, a TS-sel ráérsz játszadozni később.
Ráadásul az edzők 1-2 szezononként vesztenek a vezetői képességükből. Tehát, ha most veszel drágábban egy jó/gyengét, mire elkezdenéd "kihasználni", lehet, hogy már Ő is jó/csapnivaló lesz.
A szerencsés csoportodnak köszönhetően szinte 100%-os a bentmaradásod, így a lényeg, hogy szezon végére, ill. köv. szezonra az edzett posztokon szuper játékosaid legyenek.
Tehát a maradék pénzt edzeni való ifikre költeném, lehetőleg minél jobbakra, akár figyelheted a Spec-t és a mellékskilleket is, mert az a későbbiekben jót dob az árukon.
Zs
Ui.: és hagyhatsz tartalékot is pénzből, mert nem tudom, mennyi a bevételed, de kéne 9-10 segédedző legalább.
A személyzet többi tagját mindenki maga találja ki.
Nekem van 4 gyúróm, 4 szóvívőm és 2 sportpszihológusom.
A szóvivők számára azt mondják, hogy kb. 250 szurkolónként kell 1 db. -
zsolli
addikt
Csakis külső toborzással egy jó edzőt csapnivaló vezetői képességgel. Ez kb. 53-56 millióba kerül.
Jó vezetői képességű vagy magas tapasztalatú játékost most csak ezért ne vegyél, mert először is nem olcsó, másodszor meg csak 1 nálad töltött szezon után tudod edzővé konvertálni.Zs
-
zsolli
addikt
Megnéztem, meg a játékosaidat is (csak futtában).
Szinte minden poszton fiatal játékosaid vannak. A hátvédek akiket edzel (az 5-4-1-ből gondolván) a korukhoz képest "fejletlenek", és ezt csakis a gyenge edző rovására lehet írni.
4-5-1-nél barátságoson megkapják a jsz edzést a védőid. A 3 belső kp 100%-os, míg a két szélső 50%-os edzést kap. Ez független a meccs eredményétől.
De a gyenge edződdel nem fognak jól fejlődni, és a formájuk sem lesz jó.
1 bajnokit megnyertél, van egy botcsapat nálad, és ha lesz még egy csapat, akit meg tudsz lazán verni, akkor adott a bent maradásod.
Helyedben még most eladnék akit jó pénzért el lehet, vennék 17 éves kevés napos (max. 30) fiatalokat arra a posztra amit edzeni akarsz, vennék üres, nem edzett posztra idősebb játékosokat, de a legfontosabb, hogy egy jó edzőt csapnivaló vezetői képességgel.
Utána nuku kiadás, csakis a fiatalok edzése. Jó edző, csapnivaló vezetői képesség, 9-10 segédedző, 100%-os edzésintenzitás, 10-13% erőnlét edzés (5-15%-ig ajánlják a fórumokon).
Minél tovább vársz, annál nehezebb lesz meglépni ezt, ill. evvel az edzővel hosszútávon nem tudsz sem eredményt felmutatni, sem drága játékost képezni eladásra.
És majd akkor meglátod, hogy a jó edzővel mennyivel gyorsabban fejlődnek a suhancok, ill. átlagosan sokkal jobb formáid lesznek.
Zs
-
zsolli
addikt
Nézd meg a csoportom: VI.622.
Engem kapásból a 8-nak rakott be. Lehet, sejt valamit?
Még nem nagyon elemezgettem a társakat, de talán a 6-7-est meg tudom verni, de ez sem biztos...
Zs
Ui.: egy szezon alatt felmentem 655 db szurkolóig!
Kíváncsi vagyok, hogy a mostani 1 szezon alatt mennyire fog ez változni (csökkenni).... -
zsolli
addikt
matchID=306076678
Oké, hogy vezetek 4-0-ra, de egy csatárom kiesett, és egy szélső hátvédem is. Az ellenfelem is széleken támadást csinál. A lesérült szélső hátvédem hivatott az erősebb támadását "felfogni", erre lerúgták.
Ráadásul Ő volt a pontrugóm. Meglátjuk mi lesz.
Elméletileg formailag és erőnlétileg is jobb vagyok nála.
Riválisom 2-0-ra vezet, de vagy 3 helyzete kimaradt, nekem asszem 1 helyzetem maradt ki.
Ráadásul riválisom 2-0-nál visszaállt védekezni, avagy az eredményt tartani, én meg még 4-0-nál sem kaptam ilyen eventetHátha...
Jelenlegi harmadik ellen 68%-ban uralom a középpályát.
-
heihachi
addikt
A HO szimulációja semmit nem ér. Nekem adott olyan előrejelzést idegenbeli meccsemre, hogy 1% hazai siker, 2% döntetlen, és 97% vendég siker. A gólokra nekem 4-et adott 50% felett, az ellenfélnek meg 0-t 50% felett. A végeredmény meg 3-1 lett az ellenfélnek. Mindezt úgy, hogy a ellenfelem sem a korábbi meccsei taktikáin, se a kezdőn nem változtatott semmit, ugyanazt játszotta. Szerintem aki nem akar magának rosszat, az nem hagyatkozik a HO szimulációjára.
-
zsolli
addikt
Na vagyok. Sorry , csak még megnéztem a Bayern meccset
Itt a link: [Hattrick Stats]
Ha átváltod, akkor az ifimeccseket is meg tudod nézni.
Igen, a HO-t lehet előzetes "szimulációra" használni, de az sem pontos, főleg mert nem tudhatod, (ill. a HO sem tudja) hogy az ellenfeled milyen felállást, taktikát, játékos irányítást alkalmaz, és gondolom az ellenfél edzése utáni forma és erőnlét változásokkal sem tud számolni, vagy hogy Ő PIC-el avagy MOTS-ol-e.
Zs
-
zsolli
addikt
Szia!
Most dolgozom, de otthonról megadom a linket.
Látod, hogy mik történtek a meccs alatt.
Látod, kinek mennyi és milyen helyzete volt, abból mennyi ment be, ill. az értékek alapján megadja, hogy a szimuláció szerint mennyi a reális eredmény. De ez csak utólagos elemzésre jó.Zs
-
zsolli
addikt
Igen, és a kérdés, hogy a köv. szezonba kik esnek vissza a VI-ból a Te csoportodba, illetve ki intézi úgy, hogy VII-be kerüljön pihenni.
Én valszeg most feljutok hatba, ami ügye anyagilag jó dolog, utána meg sanszos, hogy jövök vissza VII-be
Először úgy terveztem, hogy maradok VII-ben, de eddig veretlen vagyok a csoportban. 8 győzelem, 1 döntetlen. A hátralévő 5 meccsből 3-at tuti hozok. A maradék 2-t ha elbukom, a jelenlegi csoportharmadik akkor sem tud befogni, ha addig minden meccsét megnyeri.Zs
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 450 G7, 15,6" FHD IPS, I5-10210U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest